امتیاز موضوع:
  • 14 رأی - میانگین امتیازات: 3.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

▼ گفتگوی آزاد نُسخــہ 380 ▲

(05-10-2020، 23:00)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-10-2020، 22:58)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همم  kaffe2

تو کی ای؟ O_o

دومین باره این سوالو پرسیدی :>
مهسا هستم دیروز خوشبخت شدیم D:
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، *VENUS*
آگهی
(05-10-2020، 23:01)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-10-2020، 22:59)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه شما بخوای قابل توضیحش میکنیم

آخیش!  
پس هنوز انجام نشده
 همون از دور شنیدن خوش نیست؟

تو منو یاد یکی میندازی!
حمید رضا بود اگه اشتباه نکنم..
اونم همیشه همینجوری کتابی حرف میزد
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
(05-10-2020، 23:02)ʜɪᴅᴅᴇɴ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-10-2020، 23:01)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به منم همیشه همینو میگفت
اینا رو ولش ، شمارتو بده نماز صبح بیدارت کنم 

اقا
حواسم بهت هستااااا-____-
 سپاس شده توسط ʜɪᴅᴅᴇɴ ، *VENUS*
(05-10-2020، 22:58)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-10-2020، 22:55)ʜɪᴅᴅᴇɴ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیز ایز کامینگ این سایلنس .____. !

باد آمد و بوی سنبل آورد 
تا از در اومد بوی گل اومد ..
حاج آقا شما که میای پیشواز اصلا صفا دیگه ای داره 
چشمه هایی از بهشت عیان میشه 
(05-10-2020، 23:02)ʜɪᴅᴅᴇɴ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-10-2020، 23:01)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به منم همیشه همینو میگفت

من امروز شمارمو به عالم و آدم دادم .. توام روش!
به قران علی اگه صبح زود زنگ بزنی!! هر 5 دقیقه یه بار زنگ میزنم فوت میکنم

(05-10-2020، 23:02)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-10-2020، 23:02)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کجا ؟ -_-

فردا امتحان دارم ۸:۳۰

شتتتتتتتت
تو که امروز همش اینجا بودی! درس حوندی؟

(05-10-2020، 23:02)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-10-2020، 23:00)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو کی ای؟ O_o

دومین باره این سوالو پرسیدی :>
مهسا هستم دیروز خوشبخت شدیم D:
خاک بر سرم ._. جدا؟
دوباره خوشبختم
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، ʜɪᴅᴅᴇɴ ، Ɗєя_Mσηɗ
(05-10-2020، 23:04)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-10-2020، 23:02)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فردا امتحان دارم ۸:۳۰

شتتتتتتتت

قبلش خوندم(=
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشناس
 سپاس شده توسط *VENUS*
(05-10-2020، 23:04)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شوخی کردم بابا ولی خیلی مشتاقی 
آره میخوای واتساپ ایناتو بده خالی از لطف نیست ، شاید تونستی تو دلم جا باز کنی
 سپاس شده توسط *VENUS*
اشکا میبارع مث بارون شدع(':
(05-10-2020، 23:07)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شتتتتتتتت

قبلش خوندم(=

برو بخواب دیگه برو !
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
(05-10-2020، 23:04)ʜɪᴅᴅᴇɴ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-10-2020، 22:58)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باد آمد و بوی سنبل آورد 
تا از در اومد بوی گل اومد ..
حاج آقا شما که میای پیشواز اصلا صفا دیگه ای داره 
چشمه هایی از بهشت عیان میشه 

چه کنیم دیگه 
 اگه نماز صبح بیدار نشد چه میکنی؟
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 8 مهمان