امتیاز موضوع:
  • 14 رأی - میانگین امتیازات: 3.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

▼ گفتگوی آزاد نُسخــہ 380 ▲

(05-10-2020، 19:29)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیددد؟؟؟

کدومش؟
آگهی
(05-10-2020، 19:15)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-10-2020، 19:14):ǟrǟֆɦ :м نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مگه چن پارته

زیادع

(05-10-2020، 19:14)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اجازه میدی جرت بدم؟/=
من نه عمه دارم نه خاله Cool (واقعا راست میگم)

با اجازع بزرگ ترا بلع((((=[لیلی لیلی لیلییییی
ش*ت/=
انقدری هست که دووم نیارم دیگه نخونمش
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس بگو (;

هَمِعٕ فاٰز گَنّگِستِر وَلّی تآ شَب نَشُدِح باٰس خٖونِع بآشَن♂❤

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
▼ گفتگوی آزاد نُسخــہ 380 ▲ 150
(05-10-2020، 19:34):ǟrǟֆɦ :м نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نگران نباش به شدت جذابه که مطمئنم ادامه میدی(=
من دارم الان دوباره میخونم
(05-10-2020، 19:31)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-10-2020، 19:29)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ینی جچی"؟

یعنی از موقعی که به دنیا اومدم چشمام ضعیف بود(':

عاخیییی
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
(05-10-2020، 19:29)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-10-2020، 19:25)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فقط جهت اطلاع من چشام استیگماته(':

ینی جچی"؟

عدسی چشم یا قرنیه به طور یکپارچه گرد نیست برا همین نور یک نقطه جمع نمیشه باعث میشه تصویر واضع تشکیل نشه
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، _sehun_
(05-10-2020، 19:35)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-10-2020، 19:34):ǟrǟֆɦ :м نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوه میگم اخرش ازدواج میکنن
ممنونم روحیه میدی(:
ناشناس بگو (;

هَمِعٕ فاٰز گَنّگِستِر وَلّی تآ شَب نَشُدِح باٰس خٖونِع بآشَن♂❤

▼ گفتگوی آزاد نُسخــہ 380 ▲ 150
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
(05-10-2020، 19:29)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیددد؟؟؟

ببین کی اینجاس!
چطوری تودِلی؟؟
تو فکر نمیکنی ما دلتنگ بشیم

خب فکر کنم اندازه یه چند سالی حرف داریم
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، *VENUS*
(05-10-2020، 19:38):ǟrǟֆɦ :м نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-10-2020، 19:35)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوه میگم اخرش ازدواج میکنن
ممنونم روحیه میدی(:

اونو دیگه خودت باید بخونی چون جذابت داستان همون جاهاس(البته خودم هنوز بهش نرسیدم/=
@*VENUS*
آرمییییییییی*-*
من ѕσвєя م
 سپاس شده توسط omidkaqaz ، *VENUS* ، *Aɴѕel*
(05-10-2020، 19:32)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیددد؟؟؟

کدومش؟

امید عشقم
نویسنده ورزشی
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 18 مهمان