امتیاز موضوع:
  • 14 رأی - میانگین امتیازات: 3.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

▼ گفتگوی آزاد نُسخــہ 380 ▲

(04-10-2020، 19:24)Offred نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-10-2020، 18:55)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-10-2020، 18:22)Offred نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-10-2020، 14:30)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یهو پیش خودم گفتم برم ببینم فلش خور هنوزم هست یا نه
تموم بچگیمون اینجا گذشت Smile

روزی ۱۲ ساعت اینجا انلاین بودم
مشکل اینه که الان هیشکیو یادم نیست

صابر هنوزم انلاین میشه؟ فرید؟
احسان؟ امید ؟

اووووف چقدر زود گذشت

آنیتا بودی تو؟ یا آرمیتا؟ وای خدا نوک زبونمه هااا. یعنی کاملاً یادمه نام کاربریتو و یادمه که خیلی حرف می‌زدیم! من صنمم، اگه یادت باشه.
امید میاد آره. @omidkaqazـه آیدیش اگه اشتباه نکنم. فرید خیلی وقته که نیست. احسان توی تله و اینستا و اینا هست فقط. من و نسیمم از زمان قرنطینه آنلاین می‌شیم. بقیه هم میان گه گداری سر می‌زنن، مثل همین الانِ تو. :"

صنمممممم ^____^
آقااااا سلامم من احساساتی شدممم
آرمینام
نسی خوبه؟!!

ای جانمممم
همه اولش همینن D: من می‌رفتم نسخه‌های قدیم گ.آ و پ.خ‌ها و اینارو می‌خوندم هی.
دلم واقعا تنگ شده برای اون دوران. هرچند کودک احمقی بیش نبودم، ولی به هرحال. Telegh_01

نسیم خوبه آره. آیدیش سخته وگرنه تگش می‌کردم. ._. MAZE ـه. ببین پیدا می‌کنی خودت. :"
واااای خدایا چقدر خررررر بودم ??
جآهل و ابله!
یادمه وقتی نویسنده شدم انگار دنیارو بهم داده بودن.. بزرگ ترین آرزومم این بود که مدیر شم
بزرگ ترین مشکلم این بود که چرا فلانی تو گ آ بد حرف زد .. ?
ندا ملینا angel شادی احسانِ بیشعور کجان؟
امیدم که جز اولین دوستام بود اینجا
 سپاس شده توسط Medusa
آگهی
(04-10-2020، 19:30)♡ᴊɪᴍɪɴᴀ✿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-10-2020، 19:21):ǟrǟֆɦ :м نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"ֆɦǟʏɛɢɦ"
@"Ξrιcogιc"
@"░4░4░"
@"♡ᴊɪɴᴀ✿"
@"ℓι"
@fast
@"ѕιƖce"
@"sclFox"
@"امر539"
@آدا
همتون بیاین یه قدیمی اومده

Telegh_59
ببخشید پریدم وسط خونه زندگیتون Big Grin (:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس بگو (;

هَمِعٕ فاٰز گَنّگِستِر وَلّی تآ شَب نَشُدِح باٰس خٖونِع بآشَن♂❤

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
▼ گفتگوی آزاد نُسخــہ 380 ▲ 103
 سپاس شده توسط *VENUS*
وقتی فک میکنه خره!

ارش جان لطف کن تگ نکن-__- شب همگی خوش
Vibe
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، BIG-DARK
(04-10-2020، 19:25)ֆɦǟɢɦǟʏɛɢɦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@*VENUS*
سلام(:
خوبین؟
اینم شمایین؟
@Armina

عه این آرمیناست!!! نه من نیستم ? این از قدیمی ترینای اینجاست!!
خفن ترین دختر اینجا بود!! یادمه آرزوم بود باهاش رفیق شمممم???
دوست پسرشم خفن بود!! اون موقع که من ۱۵ سالم بود آرمینا رفت دانشگاه و فعالیتش کم شد
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(04-10-2020، 19:34)ѕιƖeɴce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وقتی فک میکنه خره!

ارش جان لطف کن تگ نکن-__- شب همگی خوش

معذرت .ـــــــــــ. شب خوش=/
ناشناس بگو (;

هَمِعٕ فاٰز گَنّگِستِر وَلّی تآ شَب نَشُدِح باٰس خٖونِع بآشَن♂❤

▼ گفتگوی آزاد نُسخــہ 380 ▲ 103
(04-10-2020، 19:29)Ξrιc logιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
*VENUS*
سلام قدیمی معرفی کن=)

آقا من شرمندم که حافظم یاری نمیکنه..
من آرمی بودم .. تو انجمن ورزشی فعالیت میکردم.. دختر گلی و گلآبی بودم.. ?
اسمت چیه ^_^
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(04-10-2020، 19:34)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-10-2020، 19:25)ֆɦǟɢɦǟʏɛɢɦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@*VENUS*
سلام(:
خوبین؟
اینم شمایین؟
@Armina

عه این آرمیناست!!! نه من نیستم ? این از قدیمی ترینای اینجاست!!
خفن ترین دختر اینجا بود!! یادمه آرزوم بود باهاش رفیق شمممم???
دوست پسرشم خفن بود!! اون موقع که من ۱۵ سالم بود آرمینا رفت دانشگاه و فعالیتش کم شد

اره مشخصه ادمه باحالین(:
تو بغض قلم فقط مطلبایی ک ایشون گذاشتن میخونن...خیلی خوبن:ngh:
چقد بده ک خیلیا نیستن(:
کاش ماهم مال اون موقع میبودیم
شماهم هر روز بیایین...خوشحالمون میکنین(;
(((:

•ناشناس•
 سپاس شده توسط *VENUS*
(04-10-2020، 19:31)ѕιƖeɴce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-10-2020، 19:29):ǟrǟֆɦ :м نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-10-2020، 19:23)Ξrιc logιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-10-2020، 19:21):ǟrǟֆɦ :м نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"ֆɦǟɢɦǟʏɛɢɦ"
@Ξrιc logιc
@"░4░0░4░"
@"♡ᴊɪᴍɪɴᴀ✿"
@αℓι
@Faust
@"ѕιƖeɴce"
@sclvrFox
@امیر539
@آییدا

قدیمی کیه

@*VENUS*

خو حالا این ونوس کیه-__-

احوآل شما؟ ^_^
 سپاس شده توسط †ᴾᴼᴵˢᴼᴺ† ، شـــقآیــق
(04-10-2020، 19:32)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-10-2020، 19:24)Offred نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-10-2020، 18:55)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-10-2020، 18:22)Offred نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-10-2020، 14:30)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یهو پیش خودم گفتم برم ببینم فلش خور هنوزم هست یا نه
تموم بچگیمون اینجا گذشت Smile

روزی ۱۲ ساعت اینجا انلاین بودم
مشکل اینه که الان هیشکیو یادم نیست

صابر هنوزم انلاین میشه؟ فرید؟
احسان؟ امید ؟

اووووف چقدر زود گذشت

آنیتا بودی تو؟ یا آرمیتا؟ وای خدا نوک زبونمه هااا. یعنی کاملاً یادمه نام کاربریتو و یادمه که خیلی حرف می‌زدیم! من صنمم، اگه یادت باشه.
امید میاد آره. @omidkaqazـه آیدیش اگه اشتباه نکنم. فرید خیلی وقته که نیست. احسان توی تله و اینستا و اینا هست فقط. من و نسیمم از زمان قرنطینه آنلاین می‌شیم. بقیه هم میان گه گداری سر می‌زنن، مثل همین الانِ تو. :"

صنمممممم ^____^
آقااااا سلامم من احساساتی شدممم
آرمینام
نسی خوبه؟!!

ای جانمممم
همه اولش همینن D: من می‌رفتم نسخه‌های قدیم گ.آ و پ.خ‌ها و اینارو می‌خوندم هی.
دلم واقعا تنگ شده برای اون دوران. هرچند کودک احمقی بیش نبودم، ولی به هرحال.  Telegh_01

نسیم خوبه آره. آیدیش سخته وگرنه تگش می‌کردم. ._. MAZE ـه. ببین پیدا می‌کنی خودت. :"
واااای خدایا چقدر خررررر بودم ??
جآهل و ابله!
یادمه وقتی نویسنده شدم انگار دنیارو بهم داده بودن.. بزرگ ترین آرزومم این بود که مدیر شم
بزرگ ترین مشکلم این بود که چرا فلانی تو گ آ بد حرف زد .. ?
ندا ملینا angel شادی احسانِ بیشعور کجان؟
امیدم که جز اولین دوستام بود اینجا

مـن ایـنـجـوری تـآیـپ مـی کـردمـ و فـکـر مـی کـردم شـآخِ دو عـآلمـمـ (((((:

نویسندگی و مدیریتم که آره. همه همین بودیم. 
شادی رو توی اینستا دارم. با غزلم چند وقت پیش حرف زدم یکم. احسانِ بی‌شعورم خوبه. ((: توی همون تله و اینا هست. خیلییی به ندرت آن می‌شه اینجا. از بقیه بی‎‌خبرم. :" 
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، *VENUS*
(04-10-2020، 19:37)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-10-2020، 19:31)ѕιƖeɴce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-10-2020، 19:29):ǟrǟֆɦ :м نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-10-2020، 19:23)Ξrιc logιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"ֆɦǟɢɦǟʏɛɢɦ"
@Ξrιc logιc
@"░4░0░4░"
@"♡ᴊɪᴍɪɴᴀ✿"
@αℓι
@Faust
@"ѕιƖeɴce"
@sclvrFox
@امیر539
@آییدا

قدیمی کیه

@*VENUS*

خو حالا این ونوس کیه-__-

احوآل شما؟ ^_^

از احوال پرسیای شما=/
Vibe
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، *VENUS*

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 15 مهمان