امتیاز موضوع:
  • 14 رأی - میانگین امتیازات: 3.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

▼ گفتگوی آزاد نُسخــہ 380 ▲

(03-10-2020، 14:45)░4░0░4░ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پرسپولیس اگه سوراخ بشه خیلی باحال میشه

زشتهههههههههههههههههههههههههههه بی هدفففففففففففففففففف17171717171717
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس بگو (;

هَمِعٕ فاٰز گَنّگِستِر وَلّی تآ شَب نَشُدِح باٰس خٖونِع بآشَن♂❤

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
▼ گفتگوی آزاد نُسخــہ 380 ▲ 77
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
آگهی
(03-10-2020، 12:29)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میگم بسه...

(03-10-2020، 12:27):ǟrǟֆɦ :м نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-10-2020، 12:12)ava26612661 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-10-2020، 12:07):ǟrǟֆɦ :м نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-10-2020، 11:55)دخترفسقلی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لابد شاها زرنگین

خو اگه شما خلید ما چلیم که میایم باشما دوس میشیم25r30
فکر کنم جواب خودتو دادی
Big Grin

میدونم=/میگم خلید همینه

(03-10-2020، 12:19)ava26612661 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-10-2020، 12:14):ǟrǟֆɦ :м نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-10-2020، 12:09)ava26612661 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شما پسرا خل ترید که میفهمید

فرقیم نداره هردو توی سطحن

(03-10-2020، 12:11)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصن من خلم باشه؟

Big Grin  Big Grin نه بت نمیاد
[/qu
بیا برو تو کوچه
کوچه چند

(03-10-2020، 12:19)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابا دعوابسه منم یه گهی خوردم هی نقل قول میزنید
اصن هیچکی خل نیست هی نپرید جون هم

ای باو دعوا چیه گوه نخوردی
شوخیه دعوانی

من حرف اونو میگم که گفتم به دخترای همجنسگرا میگن لزبین همه ریختن سرم
باز گفتی که
آب کم است
آن را اسراف نکنید
water is low
Do not waste it
الماء قلیل
لا تسرفوه

(03-10-2020، 14:36)ʀօʍɨʀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-10-2020، 14:31)وحید.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-10-2020، 14:26)LONELY._.BOY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-10-2020، 14:00)وحید.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-10-2020، 13:57)LONELY._.BOY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حرفی که ادم های خنگ میزن ببخشید ها

فوتبال علاقه اس عشقه

مثلا اینکه بگی ا ن اهنگ داد به من چه چیش به من میرسه

لطفا اگه از فوتبال سر رشته نداری حرف نزن

فوتبال برای من زندگیه

دوستان توهین نکنین (:

هر کس علاقه ای داره
توهین نیس Dodgy

چه جالب |:
داداش اواتارت و دیدم گرخیدم|:

ببخشید .__.
Love
(: ♡
*-*

سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ
(03-10-2020، 14:22)ʀօʍɨʀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-10-2020، 13:50)LONELY._.BOY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-10-2020، 13:49)ʀօʍɨʀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-10-2020، 13:46)LONELY._.BOY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-10-2020، 11:39)i_crazygirl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وا
ها ن بلع Dodgy
بازم بگم؟ Big Grin

یس بگو

(03-10-2020، 13:46)ʀօʍɨʀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برا سامورایی با این آهنگ ادیت زده بودن/:
هر چی میگردم نیس لعنتی._.
سامورایی همون بازیکن پرسپولیس و میگما=>
پرسپولیس بازیکن سامورایی داره
سوال بود یا چی؟
مال کیه این بازیکن که میگی Undecided َ

بازیکن عربی تیم دیگه گوشه چششو میکشهD:

مرتیکه نژادپرست. من جای فیفا بودم اعدامش میکردم. نژادپرستی در فوتبال جایی نداره
ناشناس
(03-10-2020، 14:25)ʀօʍɨʀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-10-2020، 14:10)جاویدم نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-10-2020، 13:55):ǟrǟֆɦ :м نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-10-2020، 13:53)LONELY._.BOY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-10-2020، 13:51)░4░0░4░ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پرسپولیس امروز سوراخ میشه میخندیم خخخخههههخهخخخخ
خوب شود ما نیمه نهای سواراخ میشه(به گفته شما)

۱ هشتم نبود

متخصص اسیاا کی بودی شما؟

داداشای من خواهرای من پرسپولیس برد چیش به من و شما میرسه Huh ؟

احسنت

قبل از هر چیز توجه کنید که پرسپولیس الان نماینده کشور محسوب میشه برای این رقابت!
یعنی اگه پرسپولیس ببره فوتبال ایران برده!
و اینکه خب بالاخره هر کس چیزی رو دوست داره دیگه مثلا شما یه فیلمیو خییلی دوست داری و اون نصفه نیمه بمونه و پخش نشه شما ناراحت میشی!
فوتبال صرفا یه سرگرمیه. مثل گیم. برد و باخت تو گیم برات سود و زیان داره؟ نه ! فقط خوشحالت میکنه. اینم همینطوره. من با سرگرمی که فوتبال ایجاد میکنه کاری ندارم. ولی این جمله رو باید قبول کنیم که برد و باختشون نفعی به حالمون نداره.
باشگاه ها جریانشون خیلی متفاوته. تو باشگاه لژیونر داریم. گاها مربی ها مال کشور دیگس و خیلی چیزای دیگه. با توجه به این چیزاش نمیشه گفت نماینده ایرانه. وقتی بارسا از بایرن باخت کسی رو دیدی که بگه المان اسپانیا رو تحقیر کرد؟
البته
یار مگو که من منم
من نه منم نه من منم
گر تو تویی و من منم
من نه منم نه من منم
 سپاس شده توسط م‍حمّد
خدا: نژادپرستان به جهنم میروند
ناشناس
I'm blue da badi dabadie
یار مگو که من منم
من نه منم نه من منم
گر تو تویی و من منم
من نه منم نه من منم
(03-10-2020، 14:45)░4░0░4░ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پرسپولیس اگه سوراخ بشه خیلی باحال میشه
آرزو بر جوانان عیب نیس
(03-10-2020، 15:06)░4░0░4░ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-10-2020، 14:22)ʀօʍɨʀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-10-2020، 13:50)LONELY._.BOY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-10-2020، 13:49)ʀօʍɨʀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-10-2020، 13:46)LONELY._.BOY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یس بگو

پرسپولیس بازیکن سامورایی داره
سوال بود یا چی؟
مال کیه این بازیکن که میگی Undecided َ

بازیکن عربی تیم دیگه گوشه چششو میکشهD:

مرتیکه نژادپرست. من جای فیفا بودم اعدامش میکردم. نژادپرستی در فوتبال جایی نداره

شما اگه می تونستین خودتون می بردین به بقیه هم تهمت نزنید ادبتون رو هم رعایت کنید.

(03-10-2020، 15:11)جاویدم نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-10-2020، 14:25)ʀօʍɨʀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-10-2020، 14:10)جاویدم نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-10-2020، 13:55):ǟrǟֆɦ :м نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-10-2020، 13:53)LONELY._.BOY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوب شود ما نیمه نهای سواراخ میشه(به گفته شما)

۱ هشتم نبود

متخصص اسیاا کی بودی شما؟

داداشای من خواهرای من پرسپولیس برد چیش به من و شما میرسه Huh ؟

احسنت

قبل از هر چیز توجه کنید که پرسپولیس الان نماینده کشور محسوب میشه برای این رقابت!
یعنی اگه پرسپولیس ببره فوتبال ایران برده!
و اینکه خب بالاخره هر کس چیزی رو دوست داره دیگه مثلا شما یه فیلمیو خییلی دوست داری و اون نصفه نیمه بمونه و پخش نشه شما ناراحت میشی!
فوتبال صرفا یه سرگرمیه. مثل گیم. برد و باخت تو گیم برات سود و زیان داره؟ نه ! فقط خوشحالت میکنه. اینم همینطوره. من با سرگرمی که فوتبال ایجاد میکنه کاری ندارم. ولی این جمله رو باید قبول کنیم که برد و باختشون نفعی به حالمون نداره.
باشگاه ها جریانشون خیلی متفاوته. تو باشگاه لژیونر داریم. گاها مربی ها مال کشور دیگس و خیلی چیزای دیگه. با توجه به این چیزاش نمیشه گفت نماینده ایرانه. وقتی بارسا از بایرن باخت کسی رو دیدی که بگه المان اسپانیا رو تحقیر کرد؟
البته
چی بهتر از خوشحالی یک ادمیزاد!؟
 سپاس شده توسط جاویدم ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، Волшебник
قهرمان میشه قهرمان تیم ملی صیمنبگصققئشذمر کأنگئت

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 19 مهمان