امتیاز موضوع:
  • 14 رأی - میانگین امتیازات: 3.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

▼ گفتگوی آزاد نُسخــہ 380 ▲

امروز توی گروه ریاضی اول همه من حاضری دادم ده تا امتیاز گرفتم.
 سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ
آگهی
(03-10-2020، 10:53)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-10-2020، 10:51)♡ᴊɪᴍɪɴᴀ✿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-10-2020، 10:48)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-10-2020، 10:48)♡ᴊɪᴍɪɴᴀ✿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-10-2020، 10:46)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آفنر(=
آره/=
فقط برا سهون متاسفم جیمین برات بستنی خوشمزه خرید بستنی عی که سهون برام خرید طعم گه میداد/=

چیکا کنیم ؟ :/
شارژ ندارم زنگ بزنم بیدارش کنم :/
اره توت فرنگی بود نصفشم ته خوردTelegh_01Telegh_59

ولش کن/=
ایح با سهون قهرم crying میگف ازاین بخور تا چاق نشی/=

بذا ببینم بیدار نشد :/
گنا داره نکن ب فکرتهTelegh_01
دیشب ب نامجین ایمان اوردمTelegh_01

برو/=
خو چرا بستنی با طعم گه برام میخره؟/=
چرا این دو دلاور چه کردند؟

بیدار نشده :/ چیکا کنم؟!
نمیدونممTelegh_01
نبودی ببینی D:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Karlina
(03-10-2020، 10:54)i_crazygirl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-10-2020، 10:49)|PARHAM| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-10-2020، 10:48)i_crazygirl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-10-2020، 10:47)|PARHAM| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-10-2020، 10:46)i_crazygirl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن ترخدا ب جون عمم ط پدربزرگی عع چرا دروغ میگیییی

خوبی من نگفتم کع ط الان پدربزرگی منظورم ی چی دیگس-_-
اها.
روز خوش.
فعلا خوش نیس
کی میتونع عوض من امتحان پیام بدع؟ crying
متاسفم(:

خاهش میکنم
عصبانی هستی؟ Big Grin
نه.
اخلاقم رو بهتر کردم.
(03-10-2020، 10:53)|PARHAM| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-10-2020، 10:51)ʀօʍɨʀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-10-2020، 10:48)|PARHAM| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-10-2020، 10:47)ʀօʍɨʀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-10-2020، 10:45)|PARHAM| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب کاری نیست که(:
برو زیر پتو تماس بگیر.
ندونن ینی؟):
اگه بدونن نگران میشن.
نگرانی خوب نیست.
خب ار شب وقتی خوابن تماس بگیر.
جرم که نمیکنی(:

بالاخره که میفهمن زودتر میمیرم فوقش((((:
انقدر میمیرم میمیرم را ننداز(:
اول من میمیرم.

بیخیال داداشD:
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(03-10-2020، 10:55)ʀօʍɨʀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-10-2020، 10:53)|PARHAM| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-10-2020، 10:51)ʀօʍɨʀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-10-2020، 10:48)|PARHAM| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-10-2020، 10:47)ʀօʍɨʀ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ندونن ینی؟):
اگه بدونن نگران میشن.
نگرانی خوب نیست.
خب ار شب وقتی خوابن تماس بگیر.
جرم که نمیکنی(:

بالاخره که میفهمن زودتر میمیرم فوقش((((:
انقدر میمیرم میمیرم را ننداز(:
اول من میمیرم.

بیخیال داداشD:
بله قربان.
اطاعت شد
 سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ
(03-10-2020، 10:55)|PARHAM| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-10-2020، 10:54)i_crazygirl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-10-2020، 10:49)|PARHAM| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-10-2020، 10:48)i_crazygirl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-10-2020، 10:47)|PARHAM| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اها.
روز خوش.
فعلا خوش نیس
متاسفم(:

خاهش میکنم
عصبانی هستی؟ Big Grin
نه.
اخلاقم رو بهتر کردم.

اخع معمولا وقتی ی نفر عصبانی باشع از خوش استفادع میکنع
مثلا شب خوش روش خوش نمیدونم چی خوش
خوش و........
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(03-10-2020، 10:55)♡ᴊɪᴍɪɴᴀ✿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-10-2020، 10:53)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-10-2020، 10:51)♡ᴊɪᴍɪɴᴀ✿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-10-2020، 10:48)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-10-2020، 10:48)♡ᴊɪᴍɪɴᴀ✿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چیکا کنیم ؟ :/
شارژ ندارم زنگ بزنم بیدارش کنم :/
اره توت فرنگی بود نصفشم ته خوردTelegh_01Telegh_59

ولش کن/=

برو/=

نمیدونممTelegh_01
نبودی ببینی D:

برو خونشون بیدارش کن/=
Telegh_01
چه کردند؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط لــــــــــⓘلی
(03-10-2020، 10:56)i_crazygirl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-10-2020، 10:55)|PARHAM| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فعلا خوش نیس
متاسفم(:

خاهش میکنم
عصبانی هستی؟ Big Grin
نه.
اخلاقم رو بهتر کردم.

خوش و........
من به همه اینو میگم(:
(03-10-2020، 10:57)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-10-2020، 10:55)♡ᴊɪᴍɪɴᴀ✿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولش کن/=

برو/=

نمیدونممTelegh_01
نبودی ببینی D:

برو خونشون بیدارش کن/=
Telegh_01
چه کردند؟

خیلی دوره ):
Karlina
(03-10-2020، 10:58)|PARHAM| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-10-2020، 10:56)i_crazygirl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

متاسفم(:

خاهش میکنم
عصبانی هستی؟ Big Grin
نه.
اخلاقم رو بهتر کردم.

خوش و........
من به همه اینو میگم(:

خب من چی گفتم3
منظورم این بود کلا عصبانی هستی کع میگی8
 سپاس شده توسط SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 23 مهمان