امتیاز موضوع:
  • 14 رأی - میانگین امتیازات: 3.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

▼ گفتگوی آزاد نُسخــہ 380 ▲

(30-09-2020، 23:30)i_crazygirl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-09-2020، 23:23)LONELY._.BOY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-09-2020، 22:59)i_crazygirl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-09-2020، 22:56)LONELY._.BOY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-09-2020، 22:53)i_crazygirl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بالا هم یعنی فرزندم همون بچم Big Grin

ساغول یعنی سلامت باشییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی1919
ببین تو این منطفه اینطوریه

ساغول تنهای میشه افرین

ساغولاسن یعنی سلامت باشی

چرا میزنی رل نداشتم اینجا بود کلتو میکند crying

اسمش روشع میگی رلللللل

رل چیست؟رابطع مجازی بین دو..................کع فک میکنن قرارع ازدواج کنن
چه ربطی داشت Sad ؟؟؟

ماذا فاذا
میگی اگع رلم اینجابود کلتو میکندمنم میگم رل از این کارا نمیکنععععععع
فقط عاشق میکنع میرع
خوب نمیدونم چی بگم همه اینطوری نیستن

خودم من رل بزنم با یه نفر شاید بگم عاشقشم ولی نیستم

چون میدونم اونی که من عاشقشم رفته در نتیحه اخلاق سینگل باش پادشاهی کن Cool
 سپاس شده توسط Emmɑ
آگهی
(01-10-2020، 18:11)LONELY._.BOY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-09-2020، 23:30)i_crazygirl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-09-2020، 23:23)LONELY._.BOY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-09-2020، 22:59)i_crazygirl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-09-2020، 22:56)LONELY._.BOY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ساغول تنهای میشه افرین

ساغولاسن یعنی سلامت باشی

اسمش روشع میگی رلللللل

چه ربطی داشت Sad ؟؟؟

ماذا فاذا
فقط عاشق میکنع میرع

ببینیمو تعریف کنیم

(01-10-2020، 18:11)LONELY._.BOY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ساغول تنهای میشه افرین

ساغولاسن یعنی سلامت باشی

اسمش روشع میگی رلللللل

چه ربطی داشت Sad ؟؟؟

ماذا فاذا
فقط عاشق میکنع میرع

سلام خوبید خوشید
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس بگو (;

هَمِعٕ فاٰز گَنّگِستِر وَلّی تآ شَب نَشُدِح باٰس خٖونِع بآشَن♂❤

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
▼ گفتگوی آزاد نُسخــہ 380 ▲ 23
ای کسانی که ایمن آورده اید در صندلی داغ نظر بدهید
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط _leιтo_
یاد قدیما که بچه بودیم حیف زود پیرشدیم
یه روزی اندازه یه دست بودیم الان اندازه یه زرافه ایم چه زود گذشت Bf1
ناشناس بگو (;

هَمِعٕ فاٰز گَنّگِستِر وَلّی تآ شَب نَشُدِح باٰس خٖونِع بآشَن♂❤

▼ گفتگوی آزاد نُسخــہ 380 ▲ 23
(01-10-2020، 19:05):ǟrǟֆɦ :м نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یاد قدیما که بچه بودیم حیف زود پیرشدیم
یه روزی اندازه یه دست بودیم الان اندازه یه زرافه ایم چه زود گذشت Bf1

ازم بزرگتری بعد قدت ازم کوتاه تره زرافه عی؟/=

(01-10-2020، 14:05)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-10-2020، 11:30)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-09-2020، 21:07)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-09-2020، 16:46)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شوی من نام و فامیلش اوه سه هون است که در 17 سالگی به اکسو رفت و از 12 سالگی در شرکت اس ام کار میکرد او حال 26 سال سن دارد او پسری جیگر و جنتلمن است
یا روده ی بزرگ من باشد پس هرچه کرم دارم بر تو میریزم تا کرم تورا بخورد و اثری از تو باقینماند
چه شوی فعالی تبارک الله
یا پانکراس من منتظر کرم هایت هستم

بلی شوی بزرگی دارم و بسیار زیبا است
یا ناخن پای من اوکی الان نمیخواهی خود را معرفی بکنی؟
به شوی خود سلام برسان
یا موی سرم اسمم را که میدانی حال سنم را حدس بزن ببینم چه میگویی

سلام رساندام ولی او ملقب به پوکر اعظم و دیوث است وقتی گفتم سلام رساند گفت به عنم/=
یا مری من فکر میکنم 18 سال سن تو است
[/quote]
از او تشکر کن /:
یا شش بنده 17 سال و چند ماه دارم یو چند ساله ای؟
و بی عدالتی موج می زند در اقیانوس حرف هایتان(:
 سپاس شده توسط _sehun_
(01-10-2020، 19:09)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-10-2020، 14:05)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-10-2020، 11:30)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-09-2020، 21:07)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-09-2020، 16:46)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شوی من نام و فامیلش اوه سه هون است که در 17 سالگی به اکسو رفت و از 12 سالگی در شرکت اس ام کار میکرد او حال 26 سال سن دارد او پسری جیگر و جنتلمن است
یا روده ی بزرگ من باشد پس هرچه کرم دارم بر تو میریزم تا کرم تورا بخورد و اثری از تو باقینماند
چه شوی فعالی تبارک الله

به شوی خود سلام برسان

سلام رساندام ولی او ملقب به پوکر اعظم و دیوث است وقتی گفتم سلام رساند گفت به عنم/=
از او تشکر کن /:
[/quote]

تشکر کردم و باز همان جمله را تکرار کرد/=
یا انگشتانم من 11 سال و نمیدانم چند ماه دارم بهمن ماه 12 را تمام میکنم اکنون کلاس ششم هستم
 سپاس شده توسط _ƇRAƵƳ_
(01-10-2020، 13:33)░4░0░4░ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-10-2020، 12:54)|PARHAM| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صدای معلم ریاضی ما شبیه دراکولاس/:

دکتر دراکولایی نیست؟

(01-10-2020، 12:48)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-10-2020، 11:55)ֆɦǟɢɦǟʏɛɢɦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

sclvrFox

باشه چشم(:
عید غدیر کی هس اصن؟

۱۸ ذی الحجه

واکنش اتابکی به کیودی پای رو دیدی؟Telegh_01

نه.
آب کم است
آن را اسراف نکنید
water is low
Do not waste it
الماء قلیل
لا تسرفوه

(01-10-2020، 19:12)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(01-10-2020، 19:09)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه شوی فعالی تبارک الله

به شوی خود سلام برسان

از او تشکر کن /:

تشکر کردم و باز همان جمله را تکرار کرد/=
یا انگشتانم من 11 سال و نمیدانم چند ماه دارم بهمن ماه 12 را تمام میکنم اکنون کلاس ششم هستم
[/quote]

دیگر به او هیچ مگو
یا نای من اکنون عشق و حالت را بکن هنگامی که به دبیرستان قدم نهادی وقت هیچ کاری را نداری
و بی عدالتی موج می زند در اقیانوس حرف هایتان(:
 سپاس شده توسط _sehun_

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 10 مهمان