موضوعها: 540
سپاس ها 13333
سپاس شده 4287 بار در 3229 ارسال

حالت من: هیچ کدام
مصرف بنزین به بعد از سهمیهبندی و قبل از کرونا بازگشت
رئیس کانون انجمنهای صنفی جایگاهداران: قبل از آبانماه و پیش از اعمال سهمیهبندی در سال ۹۸ روزانه بیش از ۹۸ میلیون لیتر بنزین مصرف میکردیم بعد از سهمیهبندی از آذرماه به بعد با ۳۰ درصد کاهش مواجه شدیم
با شیوع کرونا ۶۰ درصد کاهش فروش پیدا کردیم. به عبارت دیگر بعد از سهمیهبندی از ۹۸ میلیون لیتر مصرف روزانه، به ۷۵ میلیون لیتر رسیدیم و در اسفند میزان مصرف به ۴۲ میلیون لیتر در روز کاهش یافت. بعضی از روزهای فروردین ماه میزان فروش به ۲۲ میلیون لیتر هم رسید
اکنون میزان مصرف به همان میزان بعد از سهمیهبندی و قبل از کرونا رسیده است/ایلنا
سپاس ها 13333

دل به خرید خدمت نبندید
رئیس سازمان وظیفه عمومی: امسال هیچ برنامهای برای پرداخت جریمه و خرید خدمت سربازی نیست بنابراین افراد امیدی به آن نداشته و هر چه سریعتر وضعیت سربازی خود را تعیین تکلیف کنند/ فارس
سپاس ها 13333

در دیدار استاندار اردبیل و مدیر عامل بانک تجارت اتفاق افتاد
راهاندازی مجدد کارخانه سبلان پارچه کلید میخورد
بر اساس مصوبه سفر رییس قوه قضائیه، استاندار اردبیل با مدیرعامل بانک تجارت در تهران برای پیگیری راهاندازی کارخانه سبلان پارچه دیدار کرد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری اردبیل، اکبر بهنام جو گفت: بانک تجارت و مدیریت فعلی هر نوع همکاری با صنایع استان را انجام داده و از آن حمایت میکند و در این پرونده نیز اقدامات مثبتی از سوی بانک انجام شده است.
دولتآبادی، مدیرعامل بانک تجارت نیز گفت:
مقرر شده پس از ابلاغ رسمی رای، مجدد قرار داد همکاری با حجازی نیا مالک سبلان پارچه بررسی و منعقد و قیمت ارز بر اساس مصوبه دولت و بانک مرکزی محاسبه شود.
مالک سبلان پارچه هم با تماسی که با مدیرعامل بانک تجارت داشت، از تلاشهای بانک سپاسگزاری و اعلام کرد: ما در یک سنگر هستیم و موضوعی که در خصوص بانک تجارت مطرح کرده بودم مربوط به سال ۸۸ است و به مدیریت فعلی ارتباطی ندارد و باید کار را ادامه دهیم.
سپاس ها 13333

?درگیری استقلالیها در فرودگاه قطر
?بازگشت تیم فوتبال استقلال از دوحه قطر به ایران با حواشی زیادی روبهرو بود، به طوری که در فرودگاه دوحه، بازیکنان با تیم پزشکی درگیری پیدا میکنند و کار به جای باریک کشیده میشود
?دکتر کاوه ستوده، پزشک تیم فوتبال استقلال روز گذشته اعلام کرد که با معاینات انجام شده مشخص شد که دنده سیدحسین حسینی، دروازهبان تیم استقلال شکسته نشده است. این مسئله باعث ناراحتی دروازهبان آبیپوشان شد که چرا پزشک تیم باید چنین مصاحبهای انجام دهد و به نوعی مصدومیتش را زیر سؤال ببرد
?یکی دو بازیکن استقلال نیز به حمایت از حسینی به ماجرا ورود کردند. پلیس قطر نیز با دیدن این درگیریها، وارد عمل شد و عوامل درگیری را محاصره کرد
?مسئولان استقلال پس از گفتوگو با پلیس قطر و رایزنی موفق شدند سوار هواپیما شده و به ایران بازگردند/ تسنیم
سپاس ها 13333

افزایش قدرت سرایت ویروس کرونا
وزیر بهداشت: قدرت سرایت ویروس کرونا نسبت به گذشته بیشتر شده و جوانان بیشتری را گرفتار میکند.
سپاس ها 13333

بازگشت محدودیتهای کرونایی به قم
به دلیل شیوع گسترده ویروس کرونا و قرار گرفتن قم در وضعیت فوق قرمز، از فردا چهارشنبه(۹ مهر) محدودیتهایی به مدت یکهفته در استان قم اجرا میشود.
سپاس ها 13333

?ارمنستان مدعی شد: ترکیه در درگیری قره باغ حضور دارد
نخست وزیر ارمنستان مدعی شد:
? ترکیه در درگیری قره باغ حضور دارد.
? جامعه جهانی باید ترکیه را وادار کند از درگیری در منطقه ناگورنو- قرهباغ عقبنشینی کند.
? جامعه جهانی باید خصومت جمهوری آذربایجان و ترکیه را محکوم کند چراکه موجودیت ملت ارمنستان در معرض تهدید است/ ایسنا
سپاس ها 13333

بایدن: انشاالله ترامپ برگه پرداخت مالیاتش را رو خواهد کرد
ترامپ گفت: (برگه پرداخت مالیاتم) را خواهید دید؟
بایدن در واکنش به ترامپ گفت: چه موقع؟ انشاالله؟ (کنایه از اینکه ترامپ هرگز برگه مالیاتش را نشان نخواهد داد)
سپاس ها 13333

30-09-2020، 9:21
نشریه هیل نوشت، باراک اوباما پیش از آغاز اولین دور از مناظرات میان بایدن و ترامپ در پیامی ویدئویی از مردم آمریکا خواست تا در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا شرکت کنند.
اوباما افزود: همانطور که شما میدانید زمان برگزاری انتخابات فرا رسیده و من تنها یک حرف با شما دارم و آن رای دادن است.
رییس جمهوری پیشین آمریکا خاطر نشان کرد: هم اکنون کاخ سفید در تلاش است تا مانع حضور مردم در انتخابات بویژه برای رنگین پوستان شود. این به این دلیل است که در این انتخابات موارد زیادی از جمله مقابله با همه گیری کرونا، عدالت خواهی و دموکراسی ما در معرض خطر است.
اوباما تاکید کرد: مهمتر از هر زمان دیگری است که صدای خود را بشنوید. ما نمی توانیم چیزی را به شانس بسپاریم.
اوباما همچنین بینندگان را به بازدید از وب سایتی که به آنها اجازه میدهد وضعیت ثبت نام رای دهندگان خود را بررسی کرده و مکانهای رای گیری در این نزدیکی را جستجو کنند، تاکید کرد.
پنجاه و نهمین انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در سوم نوامبر ۲۰۲۰ ( ۱۳ آبان ماه ۱۳۹۹) برگزار خواهد شد. دونالد ترامپ نامزد جمهوریخواهان برای انتخاب دوباره و جو بایدن نامزد دموکراتها برای کنار زدن وی، رقبای اصلی در این انتخابات محسوب میشوند.
رئیسجمهوری و معاون رئیسجمهوری آمریکا به صورت مستقیم با رای مردم انتخاب نمیشوند، بلکه توسط افرادی موسوم به الکتُرها برگزیده میشوند. در واقع مردم در انتخابات ۱۳ آبان ماه به این افراد رای میدهند و سپس آنها در مجمعی موسوم به الکترال کالج که امسال مشخص نیست به صورت حضوری خواهد بود یا مجازی، آرای خود را به نامزد مد نظر خواهند داد.
این مجمع، ۵۳۸ عضو دارد که هر چهار سال برای انتخاب رئیس جمهوری تشکیل میشوند. این عدد هم بر اساس تعداد کرسیهای کنگره آمریکا اعم از ۱۰۰ سناتور و ۴۳۵ عضو مجلس نمایندگان تعیین شده است. سه رای الکترال هم برای منطقه کلمبیا تعیین شده است که واشنگتن دی سی پایتخت آمریکا یکی از بخشهای آن است
سپاس ها 13333

با توجه به شیوع موج سوم کرونا، بهترین راهکار برای حفظ سلامتی خود و جامعه، اجتناب از تماسهای غیر ضروری است:
مهمترین کاری که همواره و در همه جا باید انجام دهیم، استفاده از ماسک است.
فروشگاههایی مانند سوپرمارکت، نانوایی، قصابی و میوه فروشی، از جمله مکانهای پرخطر و پر رفت و آمد هستند. میتوانیم با خرید آنلاین مایحتاج روزانه از پلتفرمهای آنلاین مانند اسنپ فود، از حضور در مکانهای پرخطر خودداری کنیم.
از دیدارهای غیرضروری با دوستان و آشنایان خود پرهیز کنیم. به جای دیدارهای حضوری، میتوان از تماسهای تصویری و اپلیکیشنهایی مثل واتساپ استفاده کرد.
از سفرهای غیرضروری خودداری کنیم. اگر مجبوریم که به سفر برویم، میتوانیم اقامتگاههای بهداشتی رزرو کنیم و از حضور در مکانهای شلوغ و پرتردد خودداری کنیم.
از حضور در فروشگاهها و پاساژها خودداری کنیم. در حال حاضر، پلتفرمهای آنلاین متنوعی وجود دارند که میتوان تقریبا همه چیز را خریداری کرد.
در خانه ماندن و اجتناب از تماسهای غیر ضروری، راه برونرفت ما از اوضاع فعلی کرونا است