امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

≈ گفتگوی آزاد نُسخــہ 378 ≈

(19-09-2020، 14:02)امیر539 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-09-2020، 14:01)LONELY._.BOY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-09-2020، 13:56)امیر539 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-09-2020، 13:55)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-09-2020، 13:55)امیر539 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ناظم

سلام کاربر

حرفه ای چند تا ارسال 4 ستاره میشه

۲۵۰

اوه 100 دیگع میخوام
اره و باید ۱ سال از عضویت گذشته باشه Undecided
 سپاس شده توسط امیر539
آگهی
(19-09-2020، 14:02)i_crazygirl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پ.ن=تادرودی دیگر بدرود

از کنار بروع
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16244822801848
(19-09-2020، 13:59)جاویدم نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-09-2020، 12:27)LONELY._.BOY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-09-2020، 12:11)جاویدم نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تکواندو کاربردی نیست :-}
وسط دعوا میخوای ابدولیو بزنی؟
داداش ورزش رزمی فقط مویتا Big Grin

هالا هم دوست دارم. عجیب باحاله !
نفهمیدم چی فرمودی Sad
(19-09-2020، 14:00)امیر539 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینجا همه اسمارو عوض کردن مبارکع

Mn hamja IDm hamine:|
 سپاس شده توسط امیر539
(19-09-2020، 14:03)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-09-2020، 13:57)mahsa_a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-09-2020، 13:35)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فردوسی بسی رنج برد در این سال سی
که اینگونه ب..ینید بدین پارسی!؟؟
از قصد هم غلط ننویسید!
این مسخره بازیا چیه؟؟

عشقم عالی بود 25r30
برم اک خودم اع خجالتت درمیام (;

سلام عشقم*-*
خوبی مهسایی؟*-*
دلمون برات تنگ شده بود که نازدونه(:

سلام زندگیمم D:
دورت بگردم خوبم ^^ تو چطوری عمرم ؟ ((:
باور کن اگه تو و رها نبودید اینجا اکانتم خاک میخورد سالیان دراز :> لازمه بگم این دل واسه تو میزنه توی سینه ؟ ((: ♥
 سپاس شده توسط saba 3
(19-09-2020، 14:05)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-09-2020، 14:00)امیر539 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینجا همه اسمارو عوض کردن مبارکع

Mn hamja IDm hamine:|

چرا حالا دختره مرده؟
 سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ
امیدوارم از مطالب لذت برده باشین Exclamation :/
(19-09-2020، 14:04)LONELY._.BOY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-09-2020، 14:02)امیر539 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-09-2020، 14:01)LONELY._.BOY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-09-2020، 13:56)امیر539 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-09-2020، 13:55)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام کاربر

حرفه ای چند تا ارسال 4 ستاره میشه

۲۵۰

اوه 100 دیگع میخوام
اره و باید ۱ سال از عضویت گذشته باشه Undecided

دمت ولرم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16244822801848
(19-09-2020، 13:38)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جدیدا معنا خاص بودن عوض شده ما خبر نداشتیم!!!

صًَُلامَُِّتُِّی اونَُِّی که آبًَُّروشًَُِو پًُایّ عًّشُّقَُشًِ باخَُّت (ایموجی گل پژمرده + ایموجی میره)
:/
یار مگو که من منم
من نه منم نه من منم
گر تو تویی و من منم
من نه منم نه من منم
بیا این دل واسه تو هر جا میخوای بردار برو
دلم انتخابشو کرده فقط میخواد تورو
آی عشق جذابم چند ساله بی تابم
که بهم یه آره بگی شبا بیای به خوابم
نم بارونو یه ساحل آرومو خنده های از ته دل باشه
تو چقد خوبی چرا انقده محبوبی میخوام بگم عاشقتم الان جاشه
رویایی ترین روزامو با تو دارم عشقم نفس از ته دل دوست دارم
عشقم نفس از ته دل دوست دارم هر چی خوبی توی دنیاس همه رو داری
بدجوری عاشقمون کردی خبر داری

چه حال خوبی داره عشقت کنارت باشه سر رو شونه هات بذاره
هی اسمتو به زبون بیاره زندگی اینجوری چه حالی داره
چه حال خوبی داره بارون میباره نم نم و آروم چه خوبه جای هر دوتامون
یه گوشه ی دنجه تو قلبامون
 سپاس شده توسط امیر539

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 32 مهمان