18-09-2020، 14:03
اسمش اناهیدهD:
خودمو کشتم همینم یاد بگیرم
خودمو کشتم همینم یاد بگیرم

|
《 تـصور ما از کاربران فلشخـور 》 |
||||||||||||||||||||||||||||||||
18-09-2020، 14:03
اسمش اناهیدهD:
خودمو کشتم همینم یاد بگیرم ![]()
18-09-2020، 14:08
عزیزم^^
دختر گلیه باهاش زیاد اشنایی ندارم ولی میدونم عشق اهنگه بچه باحالو باادب و جذاب و زیباس*.* خوشگل من همیشه موفق باشی♡♡♡
18-09-2020، 14:31
یک عدد عشق تامام!
18-09-2020، 15:55
آنا (:
اول از همه عشق ماکان بند ، قبلا هرکی میگفت بالا چششون ابروعه طرفو میزد آسفالت میکرد (× ، ولی خب ازونجایی ک این دختر عاقله رفته رفته نسبت ب این توهینا بی تفاوتتر شد و یا حتی محترمانه جوابشونو میداد (: و خیلی از پوکرفیس استفاده میکنه -_- نمیدونم چرا ._. کمتر استفاده کن ._.* کوچولو موچولو با چهره دلنشین ( مثلا من ۱۰ سال ازت بزرگترم (× ) زودجوش (شاید چون با من اینجور برخوردی داشتی اینجوری فک میکنم ^ ^ ) خونگرم . خب ._. .. همینا دیگه D: فعلا ._.\ ♡
18-09-2020، 17:11
خب خب
بریم سراغ توصیف رفیقمون مشتی پررو ستون گنگش بالاس خلاصه ک رفیقه دیگه رفیقم ک خودش یه دنیا معنیه یه دونه از این رفیقا داشته باشین قطعا لازمتون میشه از قدیم میگن تعمیرگاه اچار فرانسه اش خوبه رفیق آناهیدش
18-09-2020، 18:42
عه لنتی جذاب نوبتت شد
یه دختر زیبا وزیبا(کلمه ی دیگری برای توصیفت پیدا نکردم) عشق ماکان بند ارتباط اجتماعی خوبی داره(برعکس من) و میتونه با همه جور ادمی کنار بیاد خون گرمه خداییش بچه گلیه موفق باشی یاعلی
18-09-2020، 18:46
رمیر رمیر♡.♡
از دوستای ادیتور بندع رمیر یعنی عشق یعنی نفص یعنی جیگررر [عشق رومیرر نفس رومیررر ماه رومیر*.* زیبایی نگو قرص ماه اصلا*.* قلب تویی نفص تویی..*.*♡♡♡♡ ♡خیلی دوست دارم خرس پشمکیِ من^^♡ امیدوارم به تموم ارزو های قشنگت برسی(((= بوص بهت❤
19-09-2020، 10:31
وااای ببین نوبت کیه نمیدونستم :/
آنا آنا آنا D: تو ب زیباایی مهتااب .. تو ب ارامشی خوابی D: رهامیر (:♡ کراش کراش کراش ♡D: هر وقت دلت تنگ شد خجالت نکش بیا بگو (: خودم میفرستم برات (: من خودم ب شخصه خیلی دوست میدارم ♡♡ خیلی هم خوش قلب و مهربون✿♥ امیدوارم همیشه موفق باشی گون گولم D: اگه تو از پیشم بری .. سر ب بیابون میزارم ![]() بوس بوس ♡ـ♡
20-09-2020، 12:00
(آخرین ویرایش در این ارسال: 20-09-2020، 12:04، توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ.)
(18-09-2020، 13:20)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.عه خرمD: ولی ما میگیم رستمی|: مث توD: من کوچولوعم یا تو؟._. خرسندمان کردیD: وی مثل برادر ما است(: فدای تو خر ماهم♡ (18-09-2020، 14:03)Ξrιc logιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. به قول @ʜɪᴅᴅᴇɴ تیتاپ طلایی تقدیم به تو|: (18-09-2020، 14:08)Đęąđ.ğïřł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.جان جانD: از شما گل تر که نداریم بانو*-* دیوانه آهنگم بخدا|: مرسی که گلم(:♡ همچنین تو^^ (18-09-2020، 14:31)ֆɦǟɢɦǟʏɛɢɦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ای جان شقیD:: قربونت برم مرسی جان(: (18-09-2020، 15:55)Moяѕє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.جووون(: آره خب راستشو بخوای یکم که بزرگتر شدم تغییر کردم شاید بخاطر ورودم به مجازی یا حرف زدن و ارتباط با بزرگتر از خودم بود تا بتونم خودمو کنترل کنم و بدخواهاشونو نکشم|: برای خودمم خیلی عجیب بود ولی حالا که فکر می کنم می بینم کل زندگیمو پوکرم|: ای وای مامان بزرگم D: بستگی داره سر چی باشه/: فدات جانم(: (18-09-2020، 17:11)omidkaqaz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.به به مش امیدD: چاخلصتیم حاجی(: شرمندمون کردی(: به شما که نمی رسیم(؛ قربان رفیق خودمون(: (18-09-2020، 18:42)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.جووون صبام*-* از شما زیباتر؟(: نه والا! جون باباD: نظر لطفته راستشو بخوای خیلی دوست دارم اجتماعی نبودم._. ولی خب منم دیگه(؛ قربان تو(:♡ (18-09-2020، 18:46)|ᴛᴏxɪᴄ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.جوووون بیلی*-* به شما که نمی رسیم(: شرمندمون نکن(: زندگی بیلی عشق بیلی نفس بیلیD:: خیلی خوشحالم کردی کوالای من*-* همچنین تو(:♡ (19-09-2020، 10:31)♡ᴊɪᴍɪɴᴀ✿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.به بهD: هقققق((": فدات خب(:♡ لعنتی کراششششش ![]() من بیشترD: مث تو*-* تو هم همینطور جیمینام(: جوننننن ![]() بوس بک:*
20-09-2020، 12:14
با حضور : @ابراهیم هادی
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|