(10-09-2020، 18:26)Offred نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-09-2020، 18:07)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-09-2020، 17:44)Offred نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-09-2020، 17:30)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-09-2020، 17:20)Offred نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بیشتر توضیح میدین؟
یکی یه سوال گنده انداخت به جون ما این طور که.
فرض کنید یه گروهی مثلا با یه هنری یه عضو مرد هم داشته باشه این عضو جواهر زنانه بندازه انواع آرایش زنانه استفاده کنه زیبا هم میشه مثل یک زن حالا یه پسر نوجوان طرفدار چه اثری میگیره؟ مخصوصا اگر اون عضو گروه طرفدار همجنسگرایان باشه -حالا این هم ملاک نیست نمونه های داره که با عمل شبیه فلان شخصیت شدن مثل باربی یا بد تر -
خب من همیشه برام سوال بود که چرا ما اساساً آرایش رو زنانه میدونیم؟ یا زیورآلات رو. برای مردان منع دینیای داره؟ یا صرفاً فرهنگ و عرف جامعهست؟
خب نمیشه تاثیرش رو انکار کرد. ما دوست داریم شبیه کسایی بشیم که دوستشون داریم. ولی به نظرم تاثیر ماندگاری نداره، یعنی کسی که صرفاً به خاطر تاثیرات محیط و اصطلاحاً جو، خودش رو توی دستهی اقلیتای جنسی در نظر بگیره، بعد یه مدت باز جوید روزگار وصل خویش! چون هیچکس برای همیشه قادر به تظاهر نیست و تاثیرات محیط همهشون مقطعیان به نظرم.
ولی کسی که برای مدت طولانی این نارضایتی رو نسبت به هویت جنسیش داره، یا از دوران کودکی که هنوز با غرب کاری نداشته(!) این احساسو داشته و روانشناس هم تایید کرده و ... طبیعتش اینه، نه صرفاً تاثیر محیط و رسانهی غربی و اینا.
گفته بودم که آرایش یا زیور زنانه زیبایی مرد هیچ منعی نداره
بله معمولا جو گیری هست اما چی داریم ما؟فرصت های سوخته - دقت کنید حرف تو اثر رسانه هست جنسیت زیر مجموعه اونه-دادن آدرس اشتباه به کسی که باید جلو بره برای خودش و بقیه اما قدرتش سوخت میره میگیم بچه هست بزار راحت باشه در حالی که تربیت بچه خودمون رو به بقیه سپردیم این طور بزرگ که شد شاکی میشیم و این که کم کم علاقه مند میشه به اون فرهنگ مهاجم دچار خود انتحاری فرهنگی میشه بعد میرسه به نسل بعدش نمونه ها هست مثل این راحت نوشتن که داره ما رو محاوره نویس میکنه تا جایی که از کلماتی که بهره می بردیم اینا نظرمون مسخره میاد شاهنامه که جای خود داره
مهاجم مهاجمه غرب یا شرق فرق نداره
کسی هم که تو جنس خودش شک داره مریض نیست راه داره
نسبت به قید "معمولا" که قرمز کردم چقدر مطمئنید؟ و خب، اگه قراره راجع به غربزدگی صحبت کنیم که هم مجال کمه و هم اطلاعات من کم.
ولی یه چیزی هست، همهی جوامع از قدرت رسانه برخوردارن دیگه. نه؟ همونقدری که مثلاً شما ممکنه ناراضی باشی که شبکهی جم توی سریالهاش از خیانت صحبت میکنه، من ممکنه ناراضی باشم که صدا و سیما کلیپ تبلیغاتی میسازه برای رواج کودکهمسری و چندهمسری. هر دوشون اختیار برابر دارن و از رسانه در راستای اهدافشون استفاده میکنن. هردوشون هم روی مخاطب تاثیر میذارن. طبیعیه. نمیشه نقدی وارد کرد!
خب نوشتن که آخه... چی بگم. تا یه جاییش کاملاً حق با شماست. من خودم حرص میخورم وقتی کسی غلط املایی داره یا مثلا به جای "زمان" میگه "تایم".
وای! من سوسک بشم اگه توی حرفام جایی به این اشاره کردم که مریضه! معلومه که نیست و چقدر خوبه که موافقیم.
درصد بالایی چون اون علاقه پایه مطمئن نداره تو سال های بعدی هم چندی عوامل کمک کننده هستن
این ور اصلا رسانه نیست خبرنگار شده مجیز گو سفارش نویس متنش از باغای شمال تهرون میاد خبر نگار باید تیغ تیز عدالت ومطالبه گری رو گردن مسئوول باشه کارمند رسانه ملکه چقدره؟ صدا و سیما این جا پنجاه هزار نفره خارج که هیچ پرید تو داخل هم موندن به صورت ناجور
اون بحث همسر ها هم جز شیرازی ها محسوب میشن متاسفانه