امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد || نسخه ۳۷6

(10-09-2020، 18:35)LѦԀү ԀГѦСԱLѦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2020، 18:33)Offred نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2020، 18:31)LѦԀү ԀГѦСԱLѦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2020، 18:30)Offred نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2020، 18:29)|ʙɪʟʟɪᴇ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میدونم بحث مهمیه
اما زیاد طولانی نشده؟

چرا. تازه کم کم داره بوی گونی هم میاد و من دارم می‌ترسم. :"

آجی صنم توام کشیدم*-*
چطور شدی؟

وای مرسی. الان می‌رم می‌بینم. :*

از همه بهتر کشیدمت*-*

ای جان. :*

چیزه.. راستش من نمی‌دونم از کجا باید برم ببینم ._.
لینک می‌دی؟ 
آگهی
(10-09-2020، 18:38)LѦԀү ԀГѦСԱLѦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2020، 18:37)|ʙɪʟʟɪᴇ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2020، 18:35)LѦԀү ԀГѦСԱLѦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2020، 18:33)Offred نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2020، 18:31)LѦԀү ԀГѦСԱLѦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آجی صنم توام کشیدم*-*
چطور شدی؟

از همه بهتر کشیدمت*-*
من اعتراض دارم//==

اووف/=
خو چطور بکشمت کوچولو؟
سازمان حرص دادن ملیکا

اگه یه بار دیگه بگی کوچولو
با سازمان جر دهنده من اشنا میشی گلم=v
(10-09-2020، 18:38)Offred نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2020، 18:30)Offred نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا. تازه کم کم داره بوی گونی هم میاد و من دارم می‌ترسم. :"

آجی صنم توام کشیدم*-*
چطور شدی؟

از همه بهتر کشیدمت*-*

ای جان. :*

چیزه.. راستش من نمی‌دونم از کجا باید برم ببینم ._.
لینک می‌دی؟ 

عا برو رمان طنز فلشخوری رو که گذاشتم بخون و سپاس بده
تو تو پارت دومشی

(10-09-2020، 18:40)|ʙɪʟʟɪᴇ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2020، 18:38)LѦԀү ԀГѦСԱLѦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2020، 18:37)|ʙɪʟʟɪᴇ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از همه بهتر کشیدمت*-*
من اعتراض دارم//==

اووف/=
خو چطور بکشمت کوچولو؟
سازمان حرص دادن ملیکا

اگه یه بار دیگه بگی کوچولو
با سازمان جر دهنده من اشنا میشی گلم=v
لاناتی کلی خندیدم Telegh_01
بیا بیااا بیا جر بده بیا دوستتو جر بده کوچولو
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط Medusa
(10-09-2020، 18:26)Offred نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2020، 18:07)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2020، 17:44)Offred نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2020، 17:30)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2020، 17:20)Offred نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیشتر توضیح می‌دین؟
 یکی یه سوال گنده انداخت به جون ما  این طور که.
فرض کنید یه گروهی مثلا با یه هنری  یه عضو مرد هم داشته باشه این عضو جواهر زنانه  بندازه انواع آرایش زنانه استفاده کنه  زیبا هم میشه مثل یک زن حالا یه پسر نوجوان طرفدار چه اثری میگیره؟ مخصوصا اگر اون عضو گروه طرفدار همجنسگرایان باشه -حالا این هم ملاک نیست نمونه های داره که با عمل شبیه فلان شخصیت شدن مثل  باربی یا بد تر - 

خب من همیشه برام سوال بود که چرا ما اساساً آرایش رو زنانه می‌دونیم؟ یا زیورآلات رو. برای مردان منع دینی‌ای داره؟ یا صرفاً فرهنگ و عرف جامعه‌ست؟
خب نمی‌شه تاثیرش رو انکار کرد. ما دوست داریم شبیه کسایی بشیم که دوستشون داریم. ولی به نظرم تاثیر ماندگاری نداره، یعنی کسی که صرفاً به خاطر تاثیرات محیط و اصطلاحاً جو، خودش رو توی دسته‌ی اقلیتای جنسی در نظر بگیره، بعد یه مدت باز جوید روزگار وصل خویش! چون هیچکس برای همیشه قادر به تظاهر نیست و تاثیرات محیط همه‌شون مقطعی‌ان به نظرم. 
ولی کسی که برای مدت طولانی این نارضایتی رو نسبت به هویت جنسیش داره، یا از دوران کودکی که هنوز با غرب کاری نداشته(!) این احساسو داشته و روانشناس هم تایید کرده و ... طبیعتش اینه، نه صرفاً تاثیر محیط و رسانه‌ی غربی و اینا.
گفته بودم که آرایش یا زیور زنانه زیبایی مرد هیچ منعی نداره 
بله معمولا جو گیری هست اما چی داریم ما؟فرصت های سوخته - دقت کنید حرف تو اثر رسانه هست جنسیت زیر مجموعه اونه-دادن آدرس اشتباه به کسی که باید جلو بره برای خودش و بقیه اما قدرتش سوخت میره میگیم بچه هست بزار راحت باشه در حالی که تربیت بچه خودمون رو به بقیه سپردیم این طور بزرگ که شد شاکی میشیم و این که کم کم علاقه مند میشه به اون فرهنگ مهاجم دچار خود انتحاری فرهنگی میشه بعد میرسه به نسل بعدش نمونه ها هست مثل این راحت نوشتن که داره ما رو محاوره نویس میکنه تا جایی که از کلماتی که بهره می بردیم اینا نظرمون مسخره میاد شاهنامه که جای خود داره 
مهاجم مهاجمه غرب یا شرق فرق نداره 
کسی هم که تو جنس خودش شک داره مریض نیست راه داره

نسبت به قید "معمولا" که قرمز کردم چقدر مطمئنید؟ و خب، اگه قراره راجع به غرب‌زدگی صحبت کنیم که هم مجال کمه و هم اطلاعات من کم. 
ولی یه چیزی هست، همه‌ی جوامع از قدرت رسانه برخوردارن دیگه. نه؟ همونقدری که مثلاً شما ممکنه ناراضی باشی که شبکه‌ی جم توی سریال‌هاش از خیانت صحبت می‌کنه، من ممکنه ناراضی باشم که صدا و سیما کلیپ تبلیغاتی می‌سازه برای رواج کودک‌همسری و چندهمسری. هر دوشون اختیار برابر دارن و از رسانه در راستای اهدافشون استفاده می‌کنن. هردوشون هم روی مخاطب تاثیر می‌ذارن. طبیعیه. نمی‌شه نقدی وارد کرد! 

خب نوشتن که آخه... چی بگم. تا یه جاییش کاملاً حق با شماست. من خودم حرص می‌خورم وقتی کسی غلط املایی داره یا مثلا به جای "زمان" می‌گه "تایم". 

وای! من سوسک بشم اگه توی حرفام جایی به این اشاره کردم که مریضه! معلومه که نیست و چقدر خوبه که موافقیم. 

درصد بالایی چون اون علاقه پایه مطمئن نداره تو سال های بعدی هم چندی عوامل کمک کننده هستن 
این ور اصلا رسانه نیست خبرنگار شده مجیز گو سفارش نویس متنش از باغای شمال تهرون میاد  خبر نگار باید تیغ تیز عدالت ومطالبه گری رو گردن مسئوول باشه کارمند رسانه ملکه چقدره؟ صدا و سیما این جا پنجاه هزار نفره خارج که هیچ پرید تو داخل هم موندن به صورت ناجور
اون بحث همسر ها هم جز شیرازی ها محسوب میشن متاسفانه 
دلم نمیاد جیگرᕕ( ᐛ )ᕗ
 سپاس شده توسط _sehun_
(10-09-2020، 18:43)|ʙɪʟʟɪᴇ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلم نمیاد جیگرᕕ( ᐛ )ᕗ

جووون*-*
منم دیگه بهت نمیگم کوچولو*-*
ع اونی(خواهر بزرگ تر)من
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
@Offred
من همیشه دوست داشتم پسر باشم بخاطر جامعه ی مردسالار و برتری اون چون هر جمله مواجه میشه تو که پسر نیستی
فرهنگ مهاجم تا وقتی جای غلبه داره که ما یک فرهنگ ضعیف شده داشته باشیم که نتونه هویت ما رو تعریف کنه

(10-09-2020، 18:45)LѦԀү ԀГѦСԱLѦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2020، 18:43)|ʙɪʟʟɪᴇ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلم نمیاد جیگرᕕ( ᐛ )ᕗ

جووون*-*
ع اونی(خواهر بزرگ تر)من

من هم نقاشی نکردی )):
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł ، _sehun_ ، Medusa
(10-09-2020، 18:36)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2020، 18:31)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مثال بود برای سادگی!
ایراد خودمون از رو هوا نمیاداعلت داره یا قرائت اشتباه و تحمیلی یا فکر وارداتی 

حتما اینها همش تبلیغ غربه((:
۹۰درصد افکارمون به خاطر اشتباهات خودمونه 

قدیما پسر دار بودن جزو افتخارات بود چون باعث میشد کمک خرج خانواده بشه و بعد پدر سرپرست و الان همین افکار ادامه پیدا کرده البته فقط پسر دار بودنش ن کمک خرج
از طرف دیگه زیبایی و اراستگی و مخصوص دختر کردیم و پسر هرچی پوشیدو نپوشید  بی اهمیت جلوه دادیم و شان پسرو از این نظر پایین اوردیم
کدوم جامعه مثله ماست؟(جامعه پیشرفته رو میگم)
زکی! 
میگم قرائت اشتباه باز حرف شما رفت سمت غرب !
بله جاهای مختلف رفتار های گوناگونی دارن حالا به هر علتی محیط یا سیاست و..... 
کنار نداشته ها داشته ها رو هم باید دید خودزنی فایده نداره زشته بیام تکنیک ساندویچ رو به شما بگم
(10-09-2020، 18:48)мᴀᴢᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@ed
من همیشه دوست داشتم پسر باشم بخاطر جامعه ی مردسالار و برتری اون چون هر جمله مواجه میشه تو که پسر نیستی
فرهنگ مهاجم تا وقتی جای غلبه داره که ما یک فرهنگ ضعیف شده داشته باشیم که نتونه هویت ما رو تعریف کنه

منم به خاطر همین موضوع...
مردا آزادترن تو پوشش
تو بیان آزادن
تو هر زمینه ای آزادن ولی ما زنا و دخترا از خیلی چیزا محرومیم

(10-09-2020، 18:48)мᴀᴢᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Offred

(10-09-2020، 18:45)LѦԀү ԀГѦСԱLѦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلم نمیاد جیگرᕕ( ᐛ )ᕗ

جووون*-*
ع اونی(خواهر بزرگ تر)من

من هم نقاشی نکردی )):

ببخشید)=
پارت بعدی توام میزارم(=
راستی ویژگی های ضاحریتو اگه دوس داشتی بگو
 سپاس شده توسط sober
(10-09-2020، 18:37)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2020، 18:34)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2020، 18:26)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2020، 18:18)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پدوفیلیا جزو حیوانات قرار بگیرن بهتره! 

و اما سازمان جهانی بهداشتو سلطه جهانیو صهیونیستاو دیگر هیچ 

حیوانات؟؟؟؟؟؟؟
واقعا بااین سطح تفکر میخوایی مشکلات جامعه رو بررسی کنی؟
نمیخوام طزفداری کنم از این قشر
اما اینها بیمارن و یع گرایش بیمارگونس
همینطورکه یع بیمار روانی اگه تو سطح جامعه تنها باشه میتونه خطرناک باشه چنین اشخاصی هم همینطورن 
بهتره جای انگ چسبوندن بعضی چیزهارو درک کنیم
باید دیده باشید اینا رو هم خودشون هم کسایی که گذاشتن کار به این جا برسه مجرمن

بیماری جرم نیست
البته اگه از روی نیت بد درمان نشه اره جرمه

تا وقتی عمل مجرمانه نباشد متجاهر نباشه

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان