امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد || نسخه ۳۷6

جنسیت که مهم نیست ، مهم جنسه 14
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
آگهی
میدونم بحث مهمیه
اما زیاد طولانی نشده؟
 سپاس شده توسط Medusa
من خودم خیلی دوس داشتم دختر باشم ولی نشد حیففففف 45 ایشالا زندگی بعدی
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط امیر539
(10-09-2020، 18:26)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2020، 18:18)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پدوفیلیا جزو حیوانات قرار بگیرن بهتره! 

و اما سازمان جهانی بهداشتو سلطه جهانیو صهیونیستاو دیگر هیچ 

حیوانات؟؟؟؟؟؟؟
واقعا بااین سطح تفکر میخوایی مشکلات جامعه رو بررسی کنی؟
نمیخوام طزفداری کنم از این قشر
اما اینها بیمارن و یع گرایش بیمارگونس
همینطورکه یع بیمار روانی اگه تو سطح جامعه تنها باشه میتونه خطرناک باشه چنین اشخاصی هم همینطورن 
بهتره جای انگ چسبوندن بعضی چیزهارو درک کنیم

کاملا موافقم
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł
(10-09-2020، 18:29)|ʙɪʟʟɪᴇ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میدونم بحث مهمیه
اما زیاد طولانی نشده؟

چرا. تازه کم کم داره بوی گونی هم میاد و من دارم می‌ترسم. :"
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
(10-09-2020، 18:29)░4░0░4░ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من خودم خیلی دوس داشتم دختر باشم ولی نشد حیففففف 45  ایشالا زندگی بعدی

پسر بودنو بچسب//=
پسر خوبع
(10-09-2020، 18:19)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2020، 18:10)Offred نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2020، 17:57)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2020، 17:57)Offred نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2020، 17:45)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببخشید وارد بحث شدم
به نظر من بیشتر به خاطر چامعس
ازادی و نحوه برخوردی جامعه و طرفداری از یک جنسیت مثلا پسر باعث میشه بعضی دختره ها مخصوصا زیر ۱۸ سال گرایش پیدا کنند به سمت پسر بودن
از طرفی محبوبیت سلبریتی ها چه داخلی چه خارجی باعث این شبیه سازی ها میشه
اتفاقا امروز یه سری مطلب میخوندم که نوشته بود نحوه برخورد والدین سرکوب کردن و تحقیر دختر یا پسر تو کوچیکی باعث این اختلال میشه
اینکه بگیم مطلقا تحت تاثیر غربه کاملا اشتباهه یا شاید بگم خیلی کمه تاثیرش._.

می‌دونی، به نظر من اگه خانواده و فرهنگ جامعه و تاثیرات غرب و ... همه رو بریزیم توی یه کاسه و اسمش رو بذاریم "محیط". باز هم دگرباشی چیزی نیست که صرفاً تحت تاثیر محیط شکل بگیره.
من با تاثیر غرب خیلی مخالفم
انقدری که خودمون مشکل داریم و اثر گذاره هیچ جای دیگ تاثیر نداره
این مسایل اختلالات مغزی و هورمونیه ولی عوامل دیگ مثله محیط خیلی تاثیر گذاره

من "غرب" رو با لحن توطئه و این که آره اینا همه‌ش دنبال اینم جوونای ما رو فاسد کنن و اینا نگفتما.
صرفا چون آقای ابراهیم هادی از فرهنگ بیگانه و اینا اسم برد، گفتم باشه فرض رو بر این می‌گیریم که درسته. این وسط روح جلال آل احمد هم راضی باشه. ((((:

اختلال مغزی و هورمونی رو من موافق نیستم. مثلا اسکیزوفرنیا یا چمی‌دونم پدوفیلیا اختلال مغزیه. بیماری روانیه. 
ولی اقلیتهای جنسیتی خیلی وقته از لیست بیماریهای روانی حذف شدن. اینو من نمی‌گم. سازمان بهداشت جهانی می‌گه!

((:

نه یه سرچ ساده بکنی نوشته که خیلی علت ها مثله هورمون ،ژنتیک و ... عوامل موثر در این اختلال هستن
فکر نکنم خیلی مسئله ساده ای باشه یه پسر یا یه دختر برخلاف جنسیتشون رفتار کنن و تمایل و گرایش داشته باشن!

(10-09-2020، 18:11)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2020، 17:57)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2020، 17:54)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2020، 17:45)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببخشید وارد بحث شدم
ازادی و نحوه برخوردی جامعه و طرفداری از یک جنسیت مثلا پسر باعث میشه بعضی دختره ها مخصوصا زیر ۱۸ سال گرایش پیدا کنند به سمت پسر بودن
اتفاقا امروز یه سری مطلب میخوندم که نوشته بود نحوه برخورد والدین سرکوب کردن و تحقیر دختر یا پسر تو کوچیکی باعث این اختلال میشه
فرهنگا و رفتارا رو رسانه می سازه گمونم کنترل ذهن با رسانه است- اشتباه خودمون هم بخاطر قرائت اشتباه از داشته هامونه - چی اینا رو می سازه؟ سیاست حالا با هر جهتی غرب و شرقم نداره جفتش دوتا غریبه ان
رسانه؟
بچه ۱۳،۱۴ ساله فکر نکنم درگیر رسانه باشه
همین رفتارادمای اطرافمون تاثیر گذاره
خودمون باعث اختلال و ایجاد خیلی از مسایل روانی میشیم نه کس دیگه ای
ایراد از خودمون بگیریم خیلی بهتره تا گردن ابنو اون بندازیم

(10-09-2020، 17:57)Offred نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببخشید وارد بحث شدم

می‌دونی، به نظر من اگه خانواده و فرهنگ جامعه و تاثیرات غرب و ... همه رو بریزیم توی یه کاسه و اسمش رو بذاریم "محیط". باز هم دگرباشی چیزی نیست که صرفاً تحت تاثیر محیط شکل بگیره.
من با تاثیر غرب خیلی مخالفم
انقدری که خودمون مشکل داریم و اثر گذاره هیچ جای دیگ تاثیر نداره
این مسایل اختلالات مغزی و هورمونیه ولی عوامل دیگ مثله محیط خیلی تاثیر گذاره
رسانه یعنی نشستن پای خبر؟
کلیپ دیدن از یه فیلم با کپشن جذاب یا حتی رد شدن از جلوی یه پوستر 
اثر رفقا بماند 
بله اشکال داریم اما سر زنجیرش کجاست؟ لامصب شبکه محوره
مگه من گفنم خبر!
چرا ایراد رو تقصیر جامعه و سطح تفکرات مردم نمیزارید؟که همه ازادی رو منحصر به پسر و همه زیبایی و ارایش رو منحصر به دختر کرده؟؟
سر زنجیر تفکرات منو شما و همین مردمن نه ضخص دیگه
همینکه این اقلیت ها نمیتونن راحت تو جامعه باشن و به عنوان یه ادم مثله همه زندگی کنن گویای خیلی چیزهاست!
مثال بود برای سادگی!
ایراد خودمون از رو هوا نمیاداعلت داره یا قرائت اشتباه و تحمیلی یا فکر وارداتی 
راستش داریم به جایی می رسیم که جنسیّت از مسائل مهم و تعیین کننده نیست.
فکر می کنم چیزیه که ارزش بحث نداره مگر در حوزه سکشوآل که اون هم متخصص های خودش رو می طلبه.

این طوری فقط فضا خفقان آوره.
(10-09-2020، 18:30)Offred نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2020، 18:29)|ʙɪʟʟɪᴇ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میدونم بحث مهمیه
اما زیاد طولانی نشده؟

آجی صنم توام کشیدم*-*
چطور شدی؟
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
(10-09-2020، 18:30)Offred نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میدونم بحث مهمیه
اما زیاد طولانی نشده؟

نترس
من همیجام*.*
 سپاس شده توسط Medusa

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 12 مهمان