امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد || نسخه ۳۷6

(10-09-2020، 17:31)Offred نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2020، 17:26)|ʙɪʟʟɪᴇ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://dl.akskhor.ir/uploads1/jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj.png
واییییی جرررر Telegh_01

نه خیر اصلا هم نَجر چون من توش نبودم. ))):

واییی نه ))))=
الان خودم شما رو میکشم((((:
آگهی
(10-09-2020، 17:33)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2020، 17:22)LѦԀү ԀГѦСԱLѦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2020، 17:21)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2020، 17:17)LѦԀү ԀГѦСԱLѦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2020، 17:14)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سر و ته هم اومده درباره اثر القایی مولد های فرهنگی غریبه است

پس فراموشی نعمته

من کلا از بچه گی ام از غربیا خوشم نمیومد/=
غریبه همون بیگانه 
چه غربی چه شرقی بیگانه میشن

عاها
ولی من از همون 5.6 سالگی حس میکردم چی؟

(10-09-2020، 17:22)omidkaqaz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام...

سلام(=
خوبی؟
ما رو سرکار نزار از ۵سالگی حس پسرانه داشتید؟

آره/=
مگه مشکلیه؟
کلا پسر بودم و هستم هنوزم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
(10-09-2020، 17:19)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2020، 9:43)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2020، 8:46)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو جنسیت خودتون تا حالا شک کردید؟

خودم نه ولی بقیه شک کردن جنسیتمو

بقیه اصل و فرع اتفاقات شکل دهنده رفتار رو معمولا نمیدونن با ملایمت باس بهشون فهموند  این جا ثبوت شخصیت مهمه

حالا زیاد اهمیت نداره بقبه چه فکری میکنند که سعی به اثبات داشته باشم._.
(10-09-2020، 17:30)Offred نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2020، 17:22)omidkaqaz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام...

سلااام! چطوری؟
__

@ابراهیم هادی چرا پیام منو رد کردین؟ خب سوال پیش اومده بود برام. :_ شما فرضتون اینه که شک یا نارضایتی بعضی افراد نسبت به جنسیتشون تحت تاثیر فرهنگ غربه؟!

به گُلِ گلاب
چطوری تو
 سپاس شده توسط Medusa
(10-09-2020، 17:35)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2020، 17:19)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2020، 9:43)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2020، 8:46)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خودم نه ولی بقیه شک کردن جنسیتمو

بقیه اصل و فرع اتفاقات شکل دهنده رفتار رو معمولا نمیدونن با ملایمت باس بهشون فهموند  این جا ثبوت شخصیت مهمه

حالا زیاد اهمیت نداره بقبه چه فکری میکنند که سعی به اثبات داشته باشم._.

بسته به آدمشه ها چقدر مهم باشه غیر مهم ها هم گاهی زیادی قوین مثلا رییس آدم
شانس نداریم!

(10-09-2020، 17:34)LѦԀү ԀГѦСԱLѦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2020، 17:33)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2020، 17:22)LѦԀү ԀГѦСԱLѦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2020، 17:21)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2020، 17:17)LѦԀү ԀГѦСԱLѦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من کلا از بچه گی ام از غربیا خوشم نمیومد/=
غریبه همون بیگانه 
چه غربی چه شرقی بیگانه میشن

عاها
ولی من از همون 5.6 سالگی حس میکردم چی؟

سلام...

سلام(=
خوبی؟
ما رو سرکار نزار از ۵سالگی حس پسرانه داشتید؟

آره/=
مگه مشکلیه؟
کلا پسر بودم و هستم هنوزم
مثلا بازی پسرونه دعوای پسرونه همبازی های پسر و کلا این جوری بودی؟
http://dl.akskhor.ir/uploads1/Untitled_49fad.png
@"Offred"
تمام تلاشمو کردم :ngh:
 سپاس شده توسط Medusa
(10-09-2020، 17:30)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2020، 17:20)Offred نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2020، 17:14)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2020، 11:22)LѦԀү ԀГѦСԱLѦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره...
چرا؟

سر و ته هم اومده درباره اثر القایی مولد های فرهنگی غریبه است

بیشتر توضیح می‌دین؟
 یکی یه سوال گنده انداخت به جون ما  این طور که.
فرض کنید یه گروهی مثلا با یه هنری  یه عضو مرد هم داشته باشه این عضو جواهر زنانه  بندازه انواع آرایش زنانه استفاده کنه  زیبا هم میشه مثل یک زن حالا یه پسر نوجوان طرفدار چه اثری میگیره؟ مخصوصا اگر اون عضو گروه طرفدار همجنسگرایان باشه -حالا این هم ملاک نیست نمونه های داره که با عمل شبیه فلان شخصیت شدن مثل  باربی یا بد تر - 

خب من همیشه برام سوال بود که چرا ما اساساً آرایش رو زنانه می‌دونیم؟ یا زیورآلات رو. برای مردان منع دینی‌ای داره؟ یا صرفاً فرهنگ و عرف جامعه‌ست؟
خب نمی‌شه تاثیرش رو انکار کرد. ما دوست داریم شبیه کسایی بشیم که دوستشون داریم. ولی به نظرم تاثیر ماندگاری نداره، یعنی کسی که صرفاً به خاطر تاثیرات محیط و اصطلاحاً جو، خودش رو توی دسته‌ی اقلیتای جنسی در نظر بگیره، بعد یه مدت باز جوید روزگار وصل خویش! چون هیچکس برای همیشه قادر به تظاهر نیست و تاثیرات محیط همه‌شون مقطعی‌ان به نظرم. 
ولی کسی که برای مدت طولانی این نارضایتی رو نسبت به هویت جنسیش داره، یا از دوران کودکی که هنوز با غرب کاری نداشته(!) این احساسو داشته و روانشناس هم تایید کرده و ... طبیعتش اینه، نه صرفاً تاثیر محیط و رسانه‌ی غربی و اینا.
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
(10-09-2020، 17:30)Offred نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام...

سلااام! چطوری؟
__

@ابراهیم هادی چرا پیام منو رد کردین؟ خب سوال پیش اومده بود برام. :_ شما فرضتون اینه که شک یا نارضایتی بعضی افراد نسبت به جنسیتشون تحت تاثیر فرهنگ غربه؟!

ببخشید وارد بحث شدم
به نظر من بیشتر به خاطر چامعس
ازادی و نحوه برخوردی جامعه و طرفداری از یک جنسیت مثلا پسر باعث میشه بعضی دختره ها مخصوصا زیر ۱۸ سال گرایش پیدا کنند به سمت پسر بودن
از طرفی محبوبیت سلبریتی ها چه داخلی چه خارجی باعث این شبیه سازی ها میشه
اتفاقا امروز یه سری مطلب میخوندم که نوشته بود نحوه برخورد والدین سرکوب کردن و تحقیر دختر یا پسر تو کوچیکی باعث این اختلال میشه
اینکه بگیم مطلقا تحت تاثیر غربه کاملا اشتباهه یا شاید بگم خیلی کمه تاثیرش._.
 سپاس شده توسط Medusa
(10-09-2020، 17:36)omidkaqaz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام...

سلااام! چطوری؟
__

به گُلِ گلاب
چطوری تو

منم خوبِ خوب !
آهنگ جدید چه خبر؟
(10-09-2020، 17:46)Offred نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-09-2020، 17:36)omidkaqaz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام...

سلااام! چطوری؟
__

به گُلِ گلاب
چطوری تو

منم خوبِ خوب !
آهنگ جدید چه خبر؟
دارم روش کار میکنم
 سپاس شده توسط Medusa ، *Aɴѕel*

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 11 مهمان