امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد || نسخه ۳۷6

(05-09-2020، 15:45)|ʙɪʟʟɪᴇ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-09-2020، 15:43)卐GOD_OF_CHARISMATICK卐 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امید وارم بتونم کتاب قانونی رو که نوشتم چاپ کنم و به شما تغدیم کنم.
(500 قانون اصلی کشور)

تو اگه بتونی جواب ۲+۲ رو بدی تو گینس ثبت میشه=vVvV
ثبت میشه و دو روز بعد جرررر داده میشه.
Everything is Temporary(:
آگهی
(05-09-2020، 15:43)Offred نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-09-2020، 15:41)мᴀᴢᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-09-2020، 15:39)卐GOD_OF_CHARISMATICK卐 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-09-2020، 15:37)мᴀᴢᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-09-2020، 15:35)卐GOD_OF_CHARISMATICK卐 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخه کاریزماتیک که نباید اخطار بگیره.

یکی ازویژگی های کاریزماتیک بودن پیروی از قانونه
قانون هم میگه هرکس اونو رعایت نکنه باید باهاش برخورد بشه
اینو نمیدونستم.
ولی چون ایرانی ها نیرو های متفقین هم بودن من خیی از قوانین اسلامی وکل قوانین  کشور بهره برداری نمیکنم.

اتفاقا ارتش متفقین خیلی قوانین سختگیرانه ای داشتن و به نظم معروف بودن
نظم هم یعنی پیروی از قانون

خب اینم با متفقین مخالفه دیگه مثلاً :v

D:
جنگ متفقین و متحدین بخاطر استعمار و بهره کشی و گسترش اراضی و ایجاد بازار اقتصادی جدید بود چون تو قرن 18 اوج انقلاب صنعتی شون بود و این حجم زیاد تولید نیاز به بازار هم داشت
 سپاس شده توسط Medusa ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
(05-09-2020، 15:45)LѦԀү ԀГѦСԱLѦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-09-2020، 15:45)|ʙɪʟʟɪᴇ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-09-2020، 15:43)卐GOD_OF_CHARISMATICK卐 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امید وارم بتونم کتاب قانونی رو که نوشتم چاپ کنم و به شما تغدیم کنم.
(500 قانون اصلی کشور)

تو اگه بتونی جواب ۲+۲ رو بدی تو گینس ثبت میشه=vVvV

تقدیم نه تغدیم/=
حالا هر کوفتی

هر چند من کلا با 78 کشور دشمنم.
(05-09-2020، 15:45)卐GOD_OF_CHARISMATICK卐 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-09-2020، 15:44)мᴀᴢᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-09-2020، 15:42)卐GOD_OF_CHARISMATICK卐 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-09-2020، 15:41)мᴀᴢᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-09-2020، 15:39)卐GOD_OF_CHARISMATICK卐 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینو نمیدونستم.
ولی چون ایرانی ها نیرو های متفقین هم بودن من خیی از قوانین اسلامی وکل قوانین  کشور بهره برداری نمیکنم.

نظم خوبی داشتن اما نه به اندازه ی ما نازی ها.
ما نازی ها هممون ورزشکار بودیم.

نازی ها هم خیلی منظم و پیرو قانون بودن
ثول میدم از این به بعد با نظم اخطار دریافت کنم.

قول بده خطا نکنی وگرنه طبق قوانین ارتش نازی باهات برخورد میشه و تعلیق میشی
اونا هم می رفتن انفرادی با درج در پرونده
 سپاس شده توسط Medusa ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ
@"offred"
اجی صنم
نوبت من تو
《تصور ما از کاربران فلشخور....》
نمیشه؟؟)))=
 سپاس شده توسط sober
با صهینیسم ها دوستم و کاریزماتیک هارو همایت مالی و ارتشی میکنم.
این حزب چون حزب کرالیسم نام داره دیگه با یهود ها کار خاصی نداره.
(05-09-2020، 15:44)LѦԀү ԀГѦСԱLѦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-09-2020، 15:42)мᴀᴢᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-09-2020، 15:40)LѦԀү ԀГѦСԱLѦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-09-2020، 15:38)мᴀᴢᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام عزیرم
خوبم
تو خوبی؟
اره مدتی نبودم ولی گاهی سر می زنم

خدارو  شکر(=
مرسی منم خوبم
خب بیاچتم کن خیلی خلوته گ.آ)=

خدا رو شکر که خوبی((:
اره خلوت تر از همیشه ست
مدرسه میری؟

مرسی Heart
بله متاسفانه...
دوشنبه و سشنبه ها میرم...
خودت انشگاه میری؟

نه عزیزم من درسم تموم شده *_*
سوپرام البومش خوب بود؟

عاها موفق باشی فک کردمهنوز دانشگاه  میری
آره*-*
راستی اگه دوس داشتی یه سری ام تو تالار اکسوبزن(=
[/quote]

قربونت ((:
چشم حتما
 سپاس شده توسط _sehun_ ، *Aɴѕel*
(05-09-2020، 15:48)мᴀᴢᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-09-2020، 15:45)卐GOD_OF_CHARISMATICK卐 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-09-2020، 15:44)мᴀᴢᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-09-2020، 15:42)卐GOD_OF_CHARISMATICK卐 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نظم خوبی داشتن اما نه به اندازه ی ما نازی ها.
ما نازی ها هممون ورزشکار بودیم.

نازی ها هم خیلی منظم و پیرو قانون بودن
ثول میدم از این به بعد با نظم اخطار دریافت کنم.

قول بده خطا نکنی وگرنه طبق قوانین ارتش نازی باهات برخورد میشه و تعلیق میشی
اونا هم می رفتن انفرادی با درج در پرونده
درسته.
حزب ساخته شده توسط من که فقط کاریزماتیک هارو میپذیره ولی قوانینش ربط زیادی با قوانین نازی ها نداره.
(05-09-2020، 15:48)|ʙɪʟʟɪᴇ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"offred"
اجی صنم
نوبت من تو
《تصور ما از کاربران فلشخور....》
نمیشه؟؟)))=

آجی صنم میشه بعد ملیکا منو بزاری؟

(05-09-2020، 15:48)мᴀᴢᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-09-2020، 15:44)LѦԀү ԀГѦСԱLѦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-09-2020، 15:42)мᴀᴢᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-09-2020، 15:40)LѦԀү ԀГѦСԱLѦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-09-2020، 15:38)мᴀᴢᴇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام عزیرم
خوبم
تو خوبی؟
اره مدتی نبودم ولی گاهی سر می زنم

خدارو  شکر(=
مرسی منم خوبم
خب بیاچتم کن خیلی خلوته گ.آ)=

خدا رو شکر که خوبی((:
اره خلوت تر از همیشه ست
مدرسه میری؟

مرسی Heart
بله متاسفانه...
دوشنبه و سشنبه ها میرم...
خودت انشگاه میری؟

نه عزیزم من درسم تموم شده *_*
سوپرام البومش خوب بود؟

عاها موفق باشی فک کردمهنوز دانشگاه  میری
آره*-*
راستی اگه دوس داشتی یه سری ام تو تالار اکسوبزن(=

قربونت ((:
چشم حتما
[/quote]

خدانکنه
چشمت بی بلا
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، sober ، Medusa
شما هنوز حزب منو نمیشناسین،قانونش دقیق تر و بهتر از قوانین کشور ها دنیاست که توی تاریخ ثبت خواهد شد.
سازمان دیدبانی حزب کرالیسم.
(ضد سوسیالیسم و ایلات متحده)

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 12 مهمان