04-09-2020، 20:22
(04-09-2020، 20:21)LѦԀү ԀГѦСԱLѦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(04-09-2020، 20:17)卐GOD_OF_CHARISMATICK卐 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(04-09-2020، 20:15)LѦԀү ԀГѦСԱLѦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اسیب هم نزنه بیشتر مورد خندس تا بازدید مهم.
(04-09-2020، 20:12)卐GOD_OF_CHARISMATICK卐 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(04-09-2020، 20:09)LѦԀү ԀГѦСԱLѦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.به من اسیب نزنه به بقیه نیز اسیب میرسونه.
مگه وادارت کردم؟
نظر نخواستم خواستم؟
شده یه انسان با رفتارش تبدیل به آدم شه ولی تاحالا ندیدم یک حیوان انسانو تبدیل به آدم کنه
آره تایپیک خودمه دوس دارم
بعدشم به تو ربطی نداره من چه موضوعی میزنم
موضوعم به تو آسیبی نزده که
تو هیچی نیستی.
آخه به بقیه چه آسیبی میزنه؟اینهمه بازدید میخوره رفته تو موضاعات مهم بعد به بقیه آسیب میزنه؟
شاید من هیچی نباشم ولی تو هیچی نیستی و هیچی ام نخواهی شد
اینش دیگه فوضول یاب بود.
من اهنگ خاک بر سری داشته باشم،با صد تای البوم اون ادمای مسخره عوض نمیکنم.
شاید حیوانا بخندن که اونم طبیعیه چون عقلشون ناقصه
کم اوردی حرف نزن
به درک
دوستان دیگه بحث نکنید