امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد || نسخه ۳۷6

(04-09-2020، 14:54)|ʙɪʟʟɪᴇ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-09-2020، 14:52)-HIDDEИ- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-09-2020، 14:49)|ʙɪʟʟɪᴇ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-09-2020، 14:39)-HIDDEИ- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

"گاد آف نازی" برو کتابای تاریخی بخون باحالن،بجای این حرکتا تو فلشخور و قاراشمیش کردن وضعیت؛ اینارم اینجا قرار نده دیگه یا حداقل لینک یه مطلب از یه سایت درست و حسابی (معتبر) بزار..
اینجوری دیگران به نحو صحیح در علایقت شریک میشن
در ضمن نازی ها خفن بودن ولی خوب نبودن، زیاد جوگیر نشو 
یاهاهاها  gun

فرشته تو کجا بودی ها؟؟!!*.*
در قلب نازنین هایی مث تو :V
خونمون ..

چطور در قلب ما بودی ما خبر داری نبودیم؟!*.*
خوش بگذرع..
در سکوت رفت و آمد میکنم دختر جان 
خوبی؟
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
آگهی
(04-09-2020، 14:55)-HIDDEИ- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-09-2020، 14:54)|ʙɪʟʟɪᴇ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-09-2020، 14:52)-HIDDEИ- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-09-2020، 14:49)|ʙɪʟʟɪᴇ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-09-2020، 14:39)-HIDDEИ- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

"گاد آف نازی" برو کتابای تاریخی بخون باحالن،بجای این حرکتا تو فلشخور و قاراشمیش کردن وضعیت؛ اینارم اینجا قرار نده دیگه یا حداقل لینک یه مطلب از یه سایت درست و حسابی (معتبر) بزار..
اینجوری دیگران به نحو صحیح در علایقت شریک میشن
در ضمن نازی ها خفن بودن ولی خوب نبودن، زیاد جوگیر نشو 
یاهاهاها  gun

خونمون ..

خوش بگذرع..
خوبی؟

شُکر ،در استانه افسردگی در لب پرتگاه زندگی میکنیمو بزرگ میشیم(((=

(04-09-2020، 14:54)-HIDDEИ- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من اتفاقا از پاییز و هوای گرفتش خوشم میاد
هرچند میاد پِی نامردی ولی بهتر از تابستونه!
شک نکنید.
بارون که عشقه ..

کلا با پاییز مشکل دارم
فصل رو مخیه ////=
باور کن
 سپاس شده توسط ʜɪᴅᴅᴇɴ
نازی ها هر چی باشن از ما ایرانی های احمق و دروغ گو و اون سپاه پاسداران بهترن.
Everything is Temporary(:
 سپاس شده توسط ʜɪᴅᴅᴇɴ
(04-09-2020، 15:04)卐GOD_OF_CHARISMATICK卐 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون اخطارا برات بس نبود نه
(04-09-2020، 14:56)|ʙɪʟʟɪᴇ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-09-2020، 14:55)-HIDDEИ- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خونمون ..

خوش بگذرع..
خوبی؟

شُکر ،در استانه افسردگی در لب پرتگاه زندگی میکنیمو بزرگ میشیم(((=

(04-09-2020، 14:54)-HIDDEИ- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من اتفاقا از پاییز و هوای گرفتش خوشم میاد
هرچند میاد پِی نامردی ولی بهتر از تابستونه!
شک نکنید.
بارون که عشقه ..

کلا با پاییز مشکل دارم
فصل رو مخیه ////=
باور کن
وقتی مدرسه باشه رو مخه وگرنه فک کن هوا سرد باشه بتونی یه روز حداقل عین آدم بخوابی پتو بندازی رو خودت هااااخ تا ازمون نگیرن قدر نمیدونیم |:
من باشمُ وِی باشدُ مِی باشدُ نِی ؛ کِی باشدُ کِی باشدُ کِی باشدُ کِی. 
کرونا اومده خلاصه حال داده به مدرسه ای ها ..
+
افسرده بودن قابل بهبوده
شاعر میگه:نا اُمیدی یعنی بی ایمانی؛ بیدی با باد نلرزه دیدی ماییم!
افسردگی نا امیدی طور برا خیلیا هست متاسفانه ولی ایمان میتونه یه روزَنه ی نور باشه توش، جدی بگیر حرفمو حداقل به عنوان نسخه ی من! حرف عوام فریبانه نمیزنم این حقیقته! نمیگم نماز بخون و فلان، ولی اجازه ورود خدارو به زندگیت بده، دلگرمش باش. بهتر میشی .. 
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، سهَ‌ند
نازی ها قوی بودن،منظم بودن،شکنجه که میشدن تا پای مرگ لو نمیدادن،همشون ورزشکار بودن،باهوش بودن.
دو تا جاسوس ایرانی رفتن واشینگتون زرتی گرفتنشون،حرفشون رو هم لو دادن.
نازی ها بهترین بودن.
برو تانک قول پیکرشون رو نگاه کن بعد بیا رنگ زشت مدیر تالار و کت و شلوار و حرفاتو بهمون نشون بده.

(04-09-2020، 15:06)|ʙɪʟʟɪᴇ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-09-2020، 15:04)卐GOD_OF_CHARISMATICK卐 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حرف حق اخطار هم بگیره هنوز حقه.

سرباز نازی اون دنیا داره وظیفه ی خودشو انجام ولی سرباز ایران زرت و زرت سیگار دود میکنه.

اول وضعیت وطنت رو ببین بعد از یک کشور دیگه که از ما بهتره ایراد بگیر.
(04-09-2020، 15:08)卐GOD_OF_CHARISMATICK卐 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نازی ها قوی بودن،منظم بودن،شکنجه که میشدن تا پای مرگ لو نمیدادن،همشون ورزشکار بودن،باهوش بودن.
دو تا جاسوس ایرانی رفتن واشینگتون زرتی گرفتنشون،حرفشون رو هم لو دادن.
نازی ها بهترین بودن.
برو تانک قول پیکرشون رو نگاه کن بعد بیا رنگ زشت مدیر تالار و کت و شلوار و حرفاتو بهمون نشون بده.

(04-09-2020، 15:06)|ʙɪʟʟɪᴇ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حرف حق اخطار هم بگیره هنوز حقه.

برو خیابون شورش کن 
مغول ها هم وحشی و نترس بودن، خودکشی رو به اسیری ترجیه میدادن
از تو چه پنهون نه که منم خیلی بدم بیاد از این خفن بودنشون، اصن یونیفرم نظامیشونم دوس دارم
جونِ تو .___.
با این حال باهوش نبودن که شکست خوردن، یا اینطوری بگیم که باهوشا هم اشتباه میکنن ..
تو یه نازیِ باهوش ، مؤدب و شکست ناپذیر باش ، روح مرحوم هیتلر هم شاد میشه ..
 سپاس شده توسط *Aɴѕel*
(04-09-2020، 15:08)-HIDDEИ- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[quote='|ʙɪʟʟɪᴇ|' pid='3608371' dateline='1599220567']
[quote='-HIDDEИ-' pid='3608370' dateline='1599220500']
[quote='|ʙɪʟʟɪᴇ|' pid='3608369' dateline='1599220454']
[quote='-HIDDEИ-' pid='3608366' dateline='1599220377']
وقتی مدرسه باشه رو مخه وگرنه فک کن هوا سرد باشه بتونی یه روز حداقل عین آدم بخوابی پتو بندازی رو خودت هااااخ تا ازمون نگیرن قدر نمیدونیم |:
من باشمُ وِی باشدُ مِی باشدُ نِی ؛ کِی باشدُ کِی باشدُ کِی باشدُ کِی. 
کرونا اومده خلاصه حال داده به مدرسه ای ها ..
+
افسرده بودن قابل بهبوده
شاعر میگه:نا اُمیدی یعنی بی ایمانی؛ بیدی با باد نلرزه دیدی ماییم!
افسردگی نا امیدی طور برا خیلیا هست متاسفانه ولی ایمان میتونه یه روزَنه ی نور باشه توش، جدی بگیر حرفمو حداقل به عنوان نسخه ی من! حرف عوام فریبانه نمیزنم این حقیقته! نمیگم نماز بخون و فلان، ولی اجازه ورود خدارو به زندگیت بده، دلگرمش باش. بهتر میشی .. 
از این زاویه ندیده بودم ؛بدک نیستآ((((= ولی ما باید هر روز ۸:۳۰ بیدارشیم پس برای من دردناکه و گرنه کیه که از خواب تو بارونو سرما بدش بیاد بعد
سردی بارون تو سرما مثل لالایی مادره((((=
و اگه تو سرما زیر بارون و توی ییلاق باشی و یه اتیش عرررر(((((=
+
مشکل از پایه س برای من
اصلا نماز بلد نیستم/=
 سپاس شده توسط ʜɪᴅᴅᴇɴ
این نظر نبود،این دخالت و غیبت و فوضولی در انتخاب و سلیقه ی دیگران بود.
والا مدیر تالار به شاخ شمشادی ایشان من ندیده بودم که حرف غیبتی از دهنش بیرون بیاد.
 سپاس شده توسط ʜɪᴅᴅᴇɴ
میخوان یه مجسمه بسازن به افتخار کسی که هیتلر رو کشت
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان