(01-09-2020، 8:56)ѕιƖeɴce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نظری درمورد شخصیتش ندارم
ی روز نرماله
ی روز فاز داره
ی روز خودشو یکی از شخصیت سریالا فرض میکنه شایدم ی خواننده=/
مرموزه خودشو جا دیوونه عا میزنه درصورتی ک عاره -___-
بسیار رو مخه از این موضوع خوشش اومده مث اینکه
شخصیت اصلیشم این نیس
اینجا اینجوریه فک کنم._.
ب هرحال موفق باشی 404
کلا باحاله که هر روز آدم جدیدی باشی. تو واقعیت هم سعی میکنم خیلی چیزای جدید رو تجربه کنم ولی خب بخاطر خیلی مشکلات نمیتونم خیلی حرفارو بزنم و خیلی کارارو انجام بدم که عادیه. دوس دارم هرجایی یه بُعد از خودم رو نشون بدم. یجا آروم و ساکت یجا پرحرف و پر جنب و جوش. حداقل من نمیتونم همه جا یچیز باشم. میتونین بگین چند شخصیتیه ولی "جامد" نیستم که همیشه یه فاز و حالت باشم.
(01-09-2020، 11:15)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
راستش قضاوت های اینطوری خیلی سخته.
امّا فکر میکنم کسی که مدام جملاتی رو پشت هم مینویسه در اصل دنبال چیزی میگرده.
مگه اصلا میشه کسی دنبال چیزی نباشه؟ شاید فقط مُرده ها دنبال چیزی نباشن که اونم شک دارم؟؟
(01-09-2020، 11:26)|ʙɪʟʟɪᴇ| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
در یک کلام
خدا شفات بدع!
خدا بزرگه . بهش میگن کریم بهش میگن رحیم. واس همینه شفا میده ):
(02-09-2020، 16:42)LѦԀү ԀГѦСԱLѦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خیلی دیوانه اس/=
منو خل کرده
فقط چون مردم آزاره داره به کی پاپ توهین میکنه -_-
خودشم نمیدونه فازش چیه
تو گ.آ پیامای الکی میفرسته
و همین دیگه خوش باشی/=
خیلی ناراحت شدم

چطور دلت میاد

من همیشه بهت سلام میدادم

اون کی پاپرا بهت سلام میدادن؟؟
(02-09-2020، 16:46)red_Queen نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ادم پیچیده ایی
علایق پیچیده ایی هم داره
حرف های بی ربطی میزنه بعضی وقتا
درکش نمیکنم درکل
یه روز باهات دوسته یه روز دنبال دعواست
شاید فقط توی فضای مجازی اینجوریه
نمیشه شخصیت اصلیشو حدس زد
موفق باشی همیشه
هر آدم به تنهایی یه جهانه واس خودش. حالا جهان ساده س یا پیچیده؟
(02-09-2020، 17:04)Offred نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تو از همهی ما عاقلتر و سالمتری. جدّی.
آدم اگه اینجا، تو مجازی، هم خودش نباشه؛ عجیب غریب و واقعی نباشه؛ کجا میخواد باشه؟
ما زیادی همه چیزو جدّی گرفتیم. آفرین به تو که رها کردی. جرئتشو داشتی.
دیگه... تصورم اینه که نسبت به آدما، و به طور کلی جهان، بدبین و بیاعتمادی.
دیگه... آهان، به ذهنم رسید که خط اوّلم شاید خیلی درست نباشه، شاید تو خیلیم دیوونه و خل و چل باشی،
ولی مگه آلیس نمیگفت All the best people are crazy ؟ الانم همون. (((:
دیگه... هیچی. همین. مانا باشی.
نه راستش نیستم. نه عاقل نه سالم. ولی خب خودم رو عادی تلّقی میکنم. خودَم هستم قطعاً. اینجوری نیست که تو واقعیت کلا فرق کنم .زمین و زمان و مکان خیلی روی رفتار و حرفام تاثیر داره.
من محیط مجازی رو جدّی تر از واقعیت میگیرم (:
بدبینی نسبت به جهان .. حتی جهان بیرون و خیلی آدما ارزش بدبینی رو هم ندارن. کلاً نسبت به اون بیرون خیلی خنثی ام. نه خوشبینم نه بدبین نه واقع بین
دیوونه و خل و چل بودن رو یه سری ربات بی روح واسمون میخوان تعریف کنن؟ تهشم چهارتا کامنت میدن : ((فیلانی رو دیوونه کردن - خل شد رفت - رد داده - مغزش تاب برداشته .))
جالبه که تو فیلما و سریالا تا یه شخصیت به اصطلاح! دیوونه و یاغی پیدا میشه همه عاشقش میشن و عکس پروفایلا همه میشه پوت آن اِ هَپی فِیس. بعد اگه یه آدم مشابهش ببینن فقط تحقیر و توهین بهش میکن؟؟
(02-09-2020، 21:25)Ξrιc logιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
به صورت هزیان وار حرفایه جالبی میزنه که اول نمیفهمیدم اما بعد کاملا درک کردم حرفاشو
بهرحال فرد محترمیه و میدونه چی داره میگذره ولی خب رو نمیکنه
هوممم خودم تا حالا بهش فکر نکردم که چیا میگم بیشتر واسه بازیه