امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد || نسخه ۳۷6

(31-08-2020، 12:43)Ξrιc logιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-08-2020، 12:32)░4░0░4░ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-08-2020، 11:41)Ξrιc logιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@فرنودِ بن گیومرث @░4░0░4░
اره میدونم بودن خودم اون موقع چند وقت پیش یه میم دیدم فیلم وان دایرکشن بود نوشته بود باورم نمیشه واسه اینا سرودست میشکوندیم
تا دو سه سال دیگه که قطعا بی تی اس میاد پایین طبق معمول بقیه اینجور گروها یا از هم پاشیده میشه یا کلا ناپدید میشه 
 زمان فیسبوک جاستین خیلیییی هیتر داشت ولی خب هیتراش بخاطر این بود اخلاق جاستین گه بود و بقیه بخاطر طرفدارای دخترش حرصی میشدن وان دایرکشنم خب بین پسرا هم طرفدار داشت کسی هیت نمیداد بهشون
و جفتشون هم نو اوری داشتن تو موزیک و هم صداشون خوب بود البته علاوه بر قیافه گوگولیشون که دخترای زیر۱۶سال عاشقش بودن و بدون اینکه معنی اهنگو بدونن طرفداری میکردن
ولی دلیل این همه طرفدار بی تی اس چیه؟ فقط قیافه گوگولی ینی؟ 

یاس یه حرف خوب میزنه تو آهنگ سفارشی :ثروت شهرت شهوت، مرد . کدومش تو رو دعوت کرد؟ من که هوادار هر سه شم. ولی تو موسیقی پِی ارزشم.

اینم یچی تو همون مایه هاست. دخترایی که فن بی تی اس هستن همون پسرایین که فن بیلی آیلیش و میکی میناژن

(31-08-2020، 12:33)ραяα∂σχ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-08-2020، 12:31)Ξrιc logιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-08-2020، 12:20)ραяα∂σχ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-08-2020، 12:17)Ξrιc logιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هرموقع باعث ازارشون شدم بیا حرف بزن و خودشون بچه نیستن میتونن صحبت کنن لازم نیس مثل مامانا بجاشون جواب بدی 
مشکل تو و امثال تو اینه بجای اینکه بخوایید واقعا یه بحث منطقی کنید میخوایید درجا شروع کنید به فحش دادن و توهین و به تو چه و اینا 
هر موقع طرف بهتون بی احترامی کرد شما هم توهین کن 
من فقط میخوام یه بحث دوستانه راه بندازم هزار بارم دراین باره صحبت کردم باهاشون هیچکسم ازم هیچ شکایتی نکرده پس بزرگتری نکن براشون
عه من الان یچی گفتم دیگه|:
کسی یه همچین مشکلی نداره هیچکس خوشش نمیاد درباره کسی که طرفدارشه حرفی زده شه و بهتره که بیخیالش شد|:
با این حرفام به نظرم کسی به جایی نمی رسه وقتی یکی میشه فن با تمام بدی های بایسش کنار اومده که شده فنش|:
من خودم فن ماکانم ولی هر کسی هم که باشه آدم خوشش نمیاد|:

عشقم من خودم هزار بارم تو همین گروه گفتم سلیقه هرکس به خودش ربط داره من خودم همه چی گوش میدم اریانا تیلور حتی یه سری اهنگای جاستین
من هنوز حتی کارتونایی دیزنی و سریالشم میبینم
اما وقتی کسی بم میگه این چیه گوش میدی نمیام بگم به توچههه به تو چه ربطییی داره اونا این همه طرفدااار دارنن پس خوبننن تو نمیفهمییی تو درک نمیکنییییی تورو چه به این اهنگاا (که فکر میکنم خطاب کردن شخص مقابل به عنوان نفهم خیلی توهین بیشتریه تا هیت دادن به خواننده)
بجاش میام میگم سلیقست دیگه داش من یا میگم این بیتش خیلی خفنه یا میگم متنش خیلی خوبه و چارتا اهنگشو که دوست دارم به یارو معرفی میکنم اگه باز خوشش نیومد میگم باشه سلیقست
منم نیومدم بگم این چه اهنگ چرتیه گوش میدین و فلان انتظار داشتم یکی بیاد بم بگه به فلان و بسار دلیل و چهارتا اهنگشو بهم معرفی کنه
البته اگه شما کاسه های داغتر از اش اجازه بدید!

ما کاسه های داغ تر از آش نیستیم(:

منم میگم هر کس یه سلیقه ای داره....منتهی اینکه اینجا دربارش بحث بشه فایده ای نداره و همونطورم که گفته بودم به احساسات رفتار خود شخص بستگی داره...
جای درستی هم فکر نکنم باشه(:
بالاخره اینجا فن داریم وقتی مدیر ناظم گفته گزارشت کردن حتما خوششون نیومده دیگه ما هم داریم می گیم ادامه نده!همین!

(31-08-2020، 12:33)Ξrιc logιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-08-2020، 12:29)ραяα∂σχ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Ξrιc logιc

با اجازه من مشخص می کنم(:

نقل قول: تا دو سه سال دیگه که قطعا بی تی اس میاد پایین طبق معمول بقیه اینجور گروها یا از هم پاشیده میشه یا کلا ناپدید میشه

درباره بچه بازی هم هر کس یجوره نمی شه مشخص کرد(:
به احساسات خود طرف بستگی داره|:
حوصله گشتنم ندارم این از همه نزدیک تر بود|:
فعلا
این که چند سال دیگه قراره گروه از هم بپاشه توهینه؟ میشه بهم توضیح بدی با چه منطقی پاشیدن گروه رد چند سال اینده رو توهین حساب کردی؟ 
من طبق اتفاقی که برای گروها مشابه افتاد این حدسو زدم 
نه توهینی کردم نه هیچی 
مثلا اگه بیام بگم تیم بارسا دو سال دیگه خیلی ضعیف میشه و از دور خارج میشه اینو شما توهین طلقی میکنید؟
از اونجایی که تو فندوم هستم دیدم که بعضیا یهشون بر می خوره....از خودم که در نیاوردم|:
حالا شما بگو|:
کسی توهین نکرد اینجا من ندیدم کسی به شما توهین کنه|:

مگه اسم این پست "گفتوگو ازاد" نیست؟ پس راجب چی باس حرفید اینجا؟
بعد معمولا هرکی با طرفداراش میاد حرف بزنه درجا میاد میگه بچه اید و فلان و توهین میکنه بهشون در صورتی که من اومدم دلیلشو خواستم بدونم که تو اهنگاشون چی داره که اینقدر پرطرفدارشون کرده؟ این کجاش توهینه؟ابن که دلیل شهرت یه گروهو بخوای؟
و اینکه طرف باهمچین حرفی بخواد بهش بر بخوره مشکل فرده نه من که فقط یه سوال پرسیدم
من فقد یه سوال ندیدم|:
ولی خب آهنگایی که دارن من هم دوست داشتم و چندین بار گوش کردم و خیلی هم قشنگ بود بنظرم با این که اول معنیشو نمیبینم....
دیگه من کارشناس نیستم بدونم چرا شرمنده|:
چشم شما یه سوال پرسیدی من اشتباه کردم|:
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ
آگهی
(31-08-2020، 12:32)░4░0░4░ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-08-2020، 11:41)Ξrιc logιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@فرنودِ بن گیومرث @░4░0░4░
اره میدونم بودن خودم اون موقع چند وقت پیش یه میم دیدم فیلم وان دایرکشن بود نوشته بود باورم نمیشه واسه اینا سرودست میشکوندیم
تا دو سه سال دیگه که قطعا بی تی اس میاد پایین طبق معمول بقیه اینجور گروها یا از هم پاشیده میشه یا کلا ناپدید میشه 
 زمان فیسبوک جاستین خیلیییی هیتر داشت ولی خب هیتراش بخاطر این بود اخلاق جاستین گه بود و بقیه بخاطر طرفدارای دخترش حرصی میشدن وان دایرکشنم خب بین پسرا هم طرفدار داشت کسی هیت نمیداد بهشون
و جفتشون هم نو اوری داشتن تو موزیک و هم صداشون خوب بود البته علاوه بر قیافه گوگولیشون که دخترای زیر۱۶سال عاشقش بودن و بدون اینکه معنی اهنگو بدونن طرفداری میکردن
ولی دلیل این همه طرفدار بی تی اس چیه؟ فقط قیافه گوگولی ینی؟ 

یاس یه حرف خوب میزنه تو آهنگ سفارشی :ثروت شهرت شهوت، مرد . کدومش تو رو دعوت کرد؟ من که هوادار هر سه شم. ولی تو موسیقی پِی ارزشم.

اینم یچی تو همون مایه هاست. دخترایی که فن بی تی اس هستن همون پسرایین که فن بیلی آیلیش و میکی میناژن

بیلی خوبه بنظرم خودم بیلیو خیلی دوست دارم صداش ارومه کلا فازیم ک اهنگش به ادم میده رو دوست دارم ارامش بخشه یجورایی البته البته بیچاره مثل دوالیپا نشه اون اول اومد با قدرت بعد سبکشو عوض کرد خراب کرد .
نیکی زیاد خوشم نمیاد فقط چندتا اهنگاشه که فیت داده خوشم میاد ولی بین رپرهای زن فکر کنم از همه بهتر باشه دیگه رقیباش یه کاردی بی و ایگی ازلا 
ایگی که خبرش نیست کاردیم یهو از ناکجا اومد 
   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
(31-08-2020، 2:23)Ξrιc logιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علت این همه طرفدار BTS چیه؟ 

من خودم ارمی هستم ( طرفدار بی تی اس ) اما در کنارش رپ هم گوش میدم به عنوان مثال : یاس ، پیشرو ، هیدن ، بهرام و ..
دلیل‌ این همه طرفدار چیه ؟ خب بعضی از ارمی ها فقط بخاطر کیوت بودنشون دوسشون دارن که من در واقع اسمشونو نمیزارم ارمی !
بعضی ها هم بخاطر صدا ..
ببین اونا خیلی چیزا بهمون یاد میدن درست زندگی کردن !
من خودم‌ در واقع دلایلی که دوسشون دارم اینکه حرفاشون فوق العادست صداشون خیلی قشنگه ..
درسته که اونا موهاشونو رنگ میکنن و شما فکر میکنین شبیه دخترا هستن ولی ما بخاطر این چیزا دوسشون نداریم ما بخاطر حرفاشون صداشون و .. دوست داریم
اونا خیلی سختی کشیدن تا به اینجا برسن
ببین کی فکرشو می‌کرد هفتا پسر که چند سال پیش میرفتن تو خیابون تابلو به دست میگفتن بیایین کنسرت ما و اما الان همه‌‌ی ارمی ها ارزشونه برن کنسرت بی تی اس !
فکر نکن فقط دخترای زیر ۲۰ سال دوسشون دارن !
من ی پیرزنی دیدم که ارمی بود برای خودمم تعجب اور بود !
من خودم از بعضی از خواننده ها بدم میاد اما نمیام بهشون هیت بدم چون میدونم هم خودشون هم طرفداراشون ناراحت میشن !
شما الان فکر میکنی من بیشتر بی تی اس گوش میدم تا رپ این کاملا اشتباهه اتفاقا برعکسه من بیشتر رپ گوش میدم تا بی تی اس
 سپاس شده توسط Ξrιc logιc ، فرنودِ بن گیومرث ، م‍حمّد ، Medusa ، *Aɴѕel* ، ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ
(31-08-2020، 13:01)ρσєѕɪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-08-2020، 2:23)Ξrιc logιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من خودم ارمی هستم ( طرفدار بی تی اس ) اما در کنارش رپ هم گوش میدم به عنوان مثال : یاس ، پیشرو ، هیدن ، بهرام و ..
دلیل‌ این همه طرفدار چیه ؟ خب بعضی از ارمی ها فقط بخاطر کیوت بودنشون دوسشون دارن که من در واقع اسمشونو نمیزارم ارمی !
بعضی ها هم بخاطر صدا ..
من خودم‌ در واقع دلایلی که دوسشون دارم اینکه حرفاشون فوق العادست صداشون خیلی قشنگه ..
درسته که اونا موهاشونو رنگ میکنن و شما فکر میکنین شبیه دخترا هستن ولی ما بخاطر این چیزا دوسشون نداریم ما بخاطر حرفاشون صداشون و .. دوست داریم
ببین کی فکرشو می‌کرد هفتا پسر که چند سال پیش میرفتن تو خیابون تابلو به دست میگفتن بیایین کنسرت ما و اما الان همه‌‌ی ارمی ها ارزشونه برن کنسرت بی تی اس !
من خودم از بعضی از خواننده ها بدم میاد اما نمیام  بهشون هیت بدم چون میدونم هم خودشون هم طرفداراشون ناراحت میشن !
شما الان فکر میکنی من بیشتر بی تی اس گوش میدم تا رپ این کاملا اشتباهه اتفاقا برعکسه من بیشتر رپ گوش  میدم تا بی تی اس

این که موهاشونو رنگ میکنن و عمل میکنن و و و کلا فرهنگ کره هستش
 خیلی بیش از حد عادیه اونجا جوری که به عنوان جایزه کارنامه هم پدرمادرا ممکنه جراحی پلاستیک کادو بدن به بچشون. 
فکر نمیکنم فقط زیر۲۰سال ولی باید قبول کرد اکثر زیر ۲۰
بنظرم اصلا نباید سر همچین حرفی کسی ناراحت بشه مثلا بگی طرفدارای این خواننده اکثر زیر ۱۶سال طرف ناراحت شه خب این چیزیه که داری میبینی و امار میگه همین چندین وقت پیش بود گفته بودن طرفدارای یاس کت و شلواریان و خیلیا بیخود ناراحت شده بودن خب هیج حرفی بدی نزده بود فقط امار بود
 و اینم دلیل نمیشه چون طرفداراش کم سنن فقط باید همون رنج سنی گوشش بدن و ملاک خوب و بد بودن اهنگشون قرار داد همونطور که خیلی کارتونا مال سن ۱۶ ساله و ۷۰درصد بینندهاشم همون رینج سنین ولی خیلی از بالا ۲۰ساله ها هم نگاش میکنن از جمله خودم خب دلیلشم اینه این چیزیه که خوشحالم میکنه و دلیلی نداره وقتی کسی بهم این حرفو بزنه ناراحت بشم
   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
 سپاس شده توسط فرنودِ بن گیومرث ، م‍حمّد ، Medusa ، ρσєѕɪ ، *Aɴѕel*
(31-08-2020، 13:01)ρσєѕɪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-08-2020، 2:23)Ξrιc logιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعضی ها هم بخاطر صدا ..
من خودم از بعضی از خواننده ها بدم میاد اما نمیام  بهشون هیت بدم چون میدونم هم خودشون هم طرفداراشون ناراحت میشن !
شما الان فکر میکنی من بیشتر بی تی اس گوش میدم تا رپ این کاملا اشتباهه اتفاقا برعکسه من بیشتر رپ گوش  میدم تا بی تی اس
احسنت به شما که استدلال می آوری.

راستی بگم ها این که موهاشون رو رنگ می کنند باعث نمی شه شبیه دختر ها باشند. رنگ کردن مو برداشتن ابرو و و یا لباس ها جنسیّت ندارند(می دونم شما خود به این واقفید برای بقیّه گفتم)

و یک سوال. ما یک آشنایی داشتیم که معتقد بود موزیک ویدیوی این ها تفسیر هم داره. این ها مرگ مولف می کنند و جو سازی یا واقعاً چنین چیزی هست؟! و اگر هست معرّفی می نمایید؟!

سپاس شده توسط Ξrιc logιc ، م‍حمّد ، Medusa ، ρσєѕɪ
ی دیقه نبودمآ///=
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ
(31-08-2020، 13:12)Ξrιc logιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعضی ها هم بخاطر صدا ..

این که موهاشونو رنگ میکنن و عمل میکنن و و و کلا فرهنگ کره هستش
 خیلی بیش از حد عادیه اونجا جوری که به عنوان جایزه کارنامه هم پدرمادرا ممکنه جراحی پلاستیک کادو بدن به بچشون. 
فکر نمیکنم فقط زیر۲۰سال ولی باید قبول کرد اکثر زیر ۲۰
بنظرم اصلا نباید سر همچین حرفی کسی ناراحت بشه مثلا بگی طرفدارای این خواننده اکثر زیر ۱۶سال طرف ناراحت شه خب این چیزیه که داری میبینی و امار میگه همین چندین وقت پیش بود گفته بودن طرفدارای یاس کت و شلواریان و خیلیا بیخود ناراحت شده بودن خب هیج حرفی بدی نزده بود فقط امار بود
 و اینم دلیل نمیشه چون طرفداراش کم سنن فقط باید همون رنج سنی گوشش بدن و ملاک خوب و بد بودن اهنگشون قرار داد همونطور که خیلی کارتونا مال سن ۱۶ ساله و ۷۰درصد بینندهاشم همون رینج سنین ولی خیلی از بالا ۲۰ساله ها هم نگاش میکنن از جمله خودم خب دلیلشم اینه این چیزیه که خوشحالم میکنه و دلیلی نداره وقتی کسی بهم این حرفو بزنه ناراحت بشم

فکر نکنم فرهنگ کره باشِ چون فقط آرتیست ها این کارو میکنن
خب اره درسته اکثریت زیر ۲۰
میدونی فکر نمیکنم حرف ناراحت کننده ای باشِ چون ممکنه طرف ۱۶ سالش باش اما عقلش از ادم ۲۴ ساله بیشتر کار کنه D:
سن فقط ی عدده ، از نظر من سن عقلی مهمتره !
بعضیا دوس دارن خیلی زود بزرگ شن ولی من برعکسم ، وقت طلاست ! ادم باید از وقتش خیلی خوب استفاده کنه اگه خوب استفاده نکنه بزرگ شه حسرت میخوره .. !
درسته !

(31-08-2020، 13:14)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعضی ها هم بخاطر صدا ..
احسنت به شما که استدلال می آوری.

راستی بگم ها این که موهاشون رو رنگ می کنند باعث نمی شه شبیه دختر ها باشند. رنگ کردن مو برداشتن ابرو و و یا لباس ها جنسیّت ندارند(می دونم شما خود به این واقفید برای بقیّه گفتم)

و یک سوال. ما یک آشنایی داشتیم که معتقد بود موزیک ویدیوی این ها تفسیر هم داره. این ها مرگ مولف می کنند و جو سازی یا واقعاً چنین چیزی هست؟! و اگر هست معرّفی می نمایید؟!
تشکر ! ♡︎
خب هرکس سلیقه‌ای داره و نباید گیر‌ بدیم چون زندگی اون فرده هر کاری دوس داره میکنه به ما ربطی نداره

تا اونجایی که میدونم ما تا حالا در مورد موسیقی صحبت نکردیم فکر کنم‌ اشتباه گرفتین
 سپاس شده توسط Ξrιc logιc ، فرنودِ بن گیومرث
اُلگو سازی میکنن یه چیزایی برا همه فقط بحث آرتیست بودن طرف نیست..
دخترای دهه هشتاد باید مواظب باشن خُلاصَش ، از دید من آسیب پذیر ترین هان.
 سپاس شده توسط Ξrιc logιc ، سهَ‌ند
(31-08-2020، 13:56)-HIDDEИ- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همیشه همینجوری بودی از مامان بابامونم بپرسی اوناهم یه خواننده داشتن همه دیوانه وار عاشقش بودن نسل به نسل این چرخه باز ادامه پیدا میکنه 
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
 سپاس شده توسط ʜɪᴅᴅᴇɴ
(31-08-2020، 13:58)Ξrιc logιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-08-2020، 13:56)-HIDDEИ- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همیشه همینجوری بودی از مامان بابامونم بپرسی اوناهم یه خواننده داشتن همه دیوانه وار عاشقش بودن نسل به نسل این چرخه باز ادامه پیدا میکنه 
به نکته جالبی اشاره کردی
بازم حداقل ابی و داریوش و این قبیل ایرونی تر بود استایلشون تا هه هو هان از چین  245

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان