31-08-2020، 12:25
(31-08-2020، 12:20)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(31-08-2020، 12:17)Ξrιc logιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(31-08-2020، 12:12)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.هرموقع باعث ازارشون شدم بیا حرف بزن و خودشون بچه نیستن میتونن صحبت کنن لازم نیس مثل مامانا بجاشون جواب بدی
(31-08-2020، 12:05)Ξrιc logιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(31-08-2020، 11:53)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
میشه از این فن ها و سلبریتی های خارجی بکشین بیرون؟
نه چون میخوام دلیلشو بفهمم و دارم هیت نمیدم فقط دنبال دلیلم
دلیلش اینه به شما ربطی نداره کی طرفدار چیه ، قبل از اینکه باعث ازار فن ها بشید.
مشکل تو و امثال تو اینه بجای اینکه بخوایید واقعا یه بحث منطقی کنید میخوایید درجا شروع کنید به فحش دادن و توهین و به تو چه و اینا
هر موقع طرف بهتون بی احترامی کرد شما هم توهین کن
من فقط میخوام یه بحث دوستانه راه بندازم هزار بارم دراین باره صحبت کردم باهاشون هیچکسم ازم هیچ شکایتی نکرده پس بزرگتری نکن براشون
خودشون زبون دارن که بارها گزارشت کردن و من رسیدگی نکردم..
مواظبحرف زدنت باش ..
تو صفحه قبلم اگهخونده باشی یکیش ناراحتیش رو ابراز کرد ، و پیام قبلی باز یکی دیگه ..
چندین هفتس بحث همینه ، جوری صحبت کنید که ب کسی برنخوره
بنظرت خیلی بچه بازی نیست که تا یکی بگه بالاچشم تو ابرو بهش بربخوره؟ اینجوری که هر کی هر حرفی بزنه به یکی برمیخوره . حالا بم بگو کدوم حرف من باعث میشه طرفدارای کسی ناراحت بشن؟ اون تیکه حرف منو مشخص کن