امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد || نسخه ۳۷6

(31-08-2020، 12:20)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-08-2020، 12:17)Ξrιc logιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-08-2020، 12:12)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-08-2020، 12:05)Ξrιc logιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-08-2020، 11:53)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میشه از این فن ها و سلبریتی های خارجی بکشین بیرون؟

نه چون میخوام دلیلشو بفهمم و دارم هیت نمیدم فقط دنبال دلیلم

دلیلش اینه به شما ربطی نداره کی طرفدار چیه ، قبل از اینکه باعث ازار فن ها بشید.
هرموقع باعث ازارشون شدم بیا حرف بزن و خودشون بچه نیستن میتونن صحبت کنن لازم نیس مثل مامانا بجاشون جواب بدی 
مشکل تو و امثال تو اینه بجای اینکه بخوایید واقعا یه بحث منطقی کنید میخوایید درجا شروع کنید به فحش دادن و توهین و به تو چه و اینا 
هر موقع طرف بهتون بی احترامی کرد شما هم توهین کن 
من فقط میخوام یه بحث دوستانه راه بندازم هزار بارم دراین باره صحبت کردم باهاشون هیچکسم ازم هیچ شکایتی نکرده پس بزرگتری نکن براشون

خودشون زبون دارن که بارها گزارشت کردن و من رسیدگی نکردم..
مواظب‌حرف زدنت باش ..
تو صفحه قبلم اگه‌خونده باشی یکیش ناراحتیش رو ابراز کرد ، و پیام قبلی باز یکی دیگه ..
چندین هفتس بحث همینه ، جوری صحبت کنید که ب کسی برنخوره

بنظرت خیلی بچه بازی نیست که تا یکی بگه بالاچشم تو ابرو بهش بربخوره؟ اینجوری که هر کی هر حرفی بزنه به یکی برمیخوره . حالا بم بگو کدوم حرف من باعث میشه طرفدارای کسی ناراحت بشن؟ اون تیکه حرف منو مشخص کن
   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
آگهی
(31-08-2020، 12:25)Ξrιc logιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-08-2020، 12:20)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-08-2020، 12:17)Ξrιc logιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-08-2020، 12:12)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-08-2020، 12:05)Ξrιc logιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هرموقع باعث ازارشون شدم بیا حرف بزن و خودشون بچه نیستن میتونن صحبت کنن لازم نیس مثل مامانا بجاشون جواب بدی 
مشکل تو و امثال تو اینه بجای اینکه بخوایید واقعا یه بحث منطقی کنید میخوایید درجا شروع کنید به فحش دادن و توهین و به تو چه و اینا 
من فقط میخوام یه بحث دوستانه راه بندازم هزار بارم دراین باره صحبت کردم باهاشون هیچکسم ازم هیچ شکایتی نکرده پس بزرگتری نکن براشون

خودشون زبون دارن که بارها گزارشت کردن و من رسیدگی نکردم..
مواظب‌حرف زدنت باش ..
تو صفحه قبلم اگه‌خونده باشی یکیش ناراحتیش رو ابراز کرد ، و پیام قبلی باز یکی دیگه ..
چندین هفتس بحث همینه ، جوری صحبت کنید که ب کسی برنخوره

بنظرت خیلی بچه بازی نیست که تا یکی بگه بالاچشم تو ابرو بهش بربخوره؟ اینجوری که هر کی هر حرفی بزنه به یکی برمیخوره . حالا بم بگو کدوم حرف من باعث میشه طرفدارای کسی ناراحت بشن؟ اون تیکه حرف منو مشخص کن

اره خیلی بچه بازیه .
حوصله بحث های فلسفی و این چیزارو ندارم ..
وظیفه ندارم چیزیو برات مشخص کنم .
خلاصه من گفتم و رفتم .
 سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ ، ρσєѕɪ
@Ξrιc logιc

با اجازه من مشخص می کنم(:

نقل قول: تا دو سه سال دیگه که قطعا بی تی اس میاد پایین طبق معمول بقیه اینجور گروها یا از هم پاشیده میشه یا کلا ناپدید میشه

درباره بچه بازی هم هر کس یجوره نمی شه مشخص کرد(:
به احساسات خود طرف بستگی داره|:
حوصله گشتنم ندارم این از همه نزدیک تر بود|:
فعلا
 سپاس شده توسط امیر‌حسین ، ρσєѕɪ
(31-08-2020، 12:20)ραяα∂σχ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-08-2020، 11:53)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میشه از این فن ها و سلبریتی های خارجی بکشین بیرون؟

عه من الان یچی گفتم دیگه|:
کسی یه همچین مشکلی نداره هیچکس خوشش نمیاد درباره کسی که طرفدارشه حرفی زده شه و بهتره که بیخیالش شد|:
با این حرفام به نظرم کسی به جایی نمی رسه وقتی یکی میشه فن با تمام بدی های بایسش کنار اومده که شده فنش|:
من خودم فن ماکانم ولی هر کسی هم که باشه آدم خوشش نمیاد|:

عشقم من خودم هزار بارم تو همین گروه گفتم سلیقه هرکس به خودش ربط داره من خودم همه چی گوش میدم اریانا تیلور حتی یه سری اهنگای جاستین
من هنوز حتی کارتونایی دیزنی و سریالشم میبینم
اما وقتی کسی بم میگه این چیه گوش میدی نمیام بگم به توچههه به تو چه ربطییی داره اونا این همه طرفدااار دارنن پس خوبننن تو نمیفهمییی تو درک نمیکنییییی تورو چه به این اهنگاا (که فکر میکنم خطاب کردن شخص مقابل به عنوان نفهم خیلی توهین بیشتریه تا هیت دادن به خواننده)
بجاش میام میگم سلیقست دیگه داش من یا میگم این بیتش خیلی خفنه یا میگم متنش خیلی خوبه و چارتا اهنگشو که دوست دارم به یارو معرفی میکنم اگه باز خوشش نیومد میگم باشه سلیقست
منم نیومدم بگم این چه اهنگ چرتیه گوش میدین و فلان انتظار داشتم یکی بیاد بم بگه به فلان و بسار دلیل و چهارتا اهنگشو بهم معرفی کنه
البته اگه شما کاسه های داغتر از اش اجازه بدید!
   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
(31-08-2020، 11:41)Ξrιc logιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@فرنودِ بن گیومرث @░4░0░4░
اره میدونم بودن خودم اون موقع چند وقت پیش یه میم دیدم فیلم وان دایرکشن بود نوشته بود باورم نمیشه واسه اینا سرودست میشکوندیم
تا دو سه سال دیگه که قطعا بی تی اس میاد پایین طبق معمول بقیه اینجور گروها یا از هم پاشیده میشه یا کلا ناپدید میشه 
 زمان فیسبوک جاستین خیلیییی هیتر داشت ولی خب هیتراش بخاطر این بود اخلاق جاستین گه بود و بقیه بخاطر طرفدارای دخترش حرصی میشدن وان دایرکشنم خب بین پسرا هم طرفدار داشت کسی هیت نمیداد بهشون
و جفتشون هم نو اوری داشتن تو موزیک و هم صداشون خوب بود البته علاوه بر قیافه گوگولیشون که دخترای زیر۱۶سال عاشقش بودن و بدون اینکه معنی اهنگو بدونن طرفداری میکردن
ولی دلیل این همه طرفدار بی تی اس چیه؟ فقط قیافه گوگولی ینی؟ 

یاس یه حرف خوب میزنه تو آهنگ سفارشی :ثروت شهرت شهوت، مرد . کدومش تو رو دعوت کرد؟ من که هوادار هر سه شم. ولی تو موسیقی پِی ارزشم.

اینم یچی تو همون مایه هاست. دخترایی که فن بی تی اس هستن همون پسرایین که فن بیلی آیلیش و میکی میناژن
ناشناس
 سپاس شده توسط Ξrιc logιc ، م‍حمّد
(31-08-2020، 12:29)ραяα∂σχ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Ξrιc logιc

نقل قول: تا دو سه سال دیگه که قطعا بی تی اس میاد پایین طبق معمول بقیه اینجور گروها یا از هم پاشیده میشه یا کلا ناپدید میشه

فعلا
این که چند سال دیگه قراره گروه از هم بپاشه توهینه؟ میشه بهم توضیح بدی با چه منطقی پاشیدن گروه رد چند سال اینده رو توهین حساب کردی؟ 
من طبق اتفاقی که برای گروها مشابه افتاد این حدسو زدم 
نه توهینی کردم نه هیچی 
مثلا اگه بیام بگم تیم بارسا دو سال دیگه خیلی ضعیف میشه و از دور خارج میشه اینو شما توهین طلقی میکنید؟
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
(31-08-2020، 12:31)Ξrιc logιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-08-2020، 12:20)ραяα∂σχ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کسی یه همچین مشکلی نداره هیچکس خوشش نمیاد درباره کسی که طرفدارشه حرفی زده شه و بهتره که بیخیالش شد|:
با این حرفام به نظرم کسی به جایی نمی رسه وقتی یکی میشه فن با تمام بدی های بایسش کنار اومده که شده فنش|:

عشقم من خودم هزار بارم تو همین گروه گفتم سلیقه هرکس به خودش ربط داره من خودم همه چی گوش میدم اریانا تیلور حتی یه سری اهنگای جاستین
اما وقتی کسی بم میگه این چیه گوش میدی نمیام بگم به توچههه به تو چه ربطییی داره اونا این همه طرفدااار دارنن پس خوبننن تو نمیفهمییی تو درک نمیکنییییی تورو چه به این اهنگاا (که فکر میکنم خطاب کردن شخص مقابل به عنوان نفهم خیلی توهین بیشتریه تا هیت دادن به خواننده)
بجاش میام میگم سلیقست دیگه داش من یا میگم این بیتش خیلی خفنه یا میگم متنش خیلی خوبه و چارتا اهنگشو که دوست دارم به یارو معرفی میکنم اگه باز خوشش نیومد میگم باشه سلیقست
منم نیومدم بگم این چه اهنگ چرتیه گوش میدین و فلان انتظار داشتم یکی بیاد بم بگه به فلان و بسار دلیل و چهارتا اهنگشو بهم معرفی کنه

ما کاسه های داغ تر از آش نیستیم(:

منم میگم هر کس یه سلیقه ای داره....منتهی اینکه اینجا دربارش بحث بشه فایده ای نداره و همونطورم که گفته بودم به احساسات رفتار خود شخص بستگی داره...
جای درستی هم فکر نکنم باشه(:
بالاخره اینجا فن داریم وقتی مدیر ناظم گفته گزارشت کردن حتما خوششون نیومده دیگه ما هم داریم می گیم ادامه نده!همین!

(31-08-2020، 12:33)Ξrιc logιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-08-2020، 12:29)ραяα∂σχ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Ξrιc logιc

فعلا
این که چند سال دیگه قراره گروه از هم بپاشه توهینه؟ میشه بهم توضیح بدی با چه منطقی پاشیدن گروه رد چند سال اینده رو توهین حساب کردی؟ 
نه توهینی کردم نه هیچی 
مثلا اگه بیام بگم تیم بارسا دو سال دیگه خیلی ضعیف میشه و از دور خارج میشه اینو شما توهین طلقی میکنید؟
از اونجایی که تو فندوم هستم دیدم که بعضیا یهشون بر می خوره....از خودم که در نیاوردم|:
حالا شما بگو|:
کسی توهین نکرد اینجا من ندیدم کسی به شما توهین کنه|:
 سپاس شده توسط امیر‌حسین ، ρσєѕɪ
(31-08-2020، 11:48)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2020، 23:28)L¥ÅИИÅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2020، 23:14)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-08-2020، 21:51)Ξrιc logιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی اینجا فن بی تی اس بود بیاد باش کار دارم

نصف بیشتر کاربرای دختر فعال زیر ۱۸ سال انجمن.
تتابع اضافات میگفتن بهش اره؟

شماها به همه فن های ایدل های خارجی اینو میگین تیلور اریانا کتی پری و... به همشون میگین بچه
نمیدونم. شاید حق با تو باشه

همه ی ارتیست ها به قول تیلور تاج دار هستن و هرکی سبک خودشو داره که از اون یکی متفاوته
 سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ ، ρσєѕɪ
(31-08-2020، 12:32)░4░0░4░ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-08-2020، 11:41)Ξrιc logιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@فرنودِ بن گیومرث @░4░0░4░
اره میدونم بودن خودم اون موقع چند وقت پیش یه میم دیدم فیلم وان دایرکشن بود نوشته بود باورم نمیشه واسه اینا سرودست میشکوندیم
تا دو سه سال دیگه که قطعا بی تی اس میاد پایین طبق معمول بقیه اینجور گروها یا از هم پاشیده میشه یا کلا ناپدید میشه 
 زمان فیسبوک جاستین خیلیییی هیتر داشت ولی خب هیتراش بخاطر این بود اخلاق جاستین گه بود و بقیه بخاطر طرفدارای دخترش حرصی میشدن وان دایرکشنم خب بین پسرا هم طرفدار داشت کسی هیت نمیداد بهشون
و جفتشون هم نو اوری داشتن تو موزیک و هم صداشون خوب بود البته علاوه بر قیافه گوگولیشون که دخترای زیر۱۶سال عاشقش بودن و بدون اینکه معنی اهنگو بدونن طرفداری میکردن
ولی دلیل این همه طرفدار بی تی اس چیه؟ فقط قیافه گوگولی ینی؟ 

یاس یه حرف خوب میزنه تو آهنگ سفارشی :ثروت شهرت شهوت، مرد . کدومش تو رو دعوت کرد؟ من که هوادار هر سه شم. ولی تو موسیقی پِی ارزشم.

اینم یچی تو همون مایه هاست. دخترایی که فن بی تی اس هستن همون پسرایین که فن بیلی آیلیش و میکی میناژن

(31-08-2020، 12:33)ραяα∂σχ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-08-2020، 12:31)Ξrιc logιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ما کاسه های داغ تر از آش نیستیم(:

منم میگم هر کس یه سلیقه ای داره....منتهی اینکه اینجا دربارش بحث بشه فایده ای نداره و همونطورم که گفته بودم به احساسات رفتار خود شخص بستگی داره...
جای درستی هم فکر نکنم باشه(:
بالاخره اینجا فن داریم وقتی مدیر ناظم گفته گزارشت کردن حتما خوششون نیومده دیگه ما هم داریم می گیم ادامه نده!همین!

(31-08-2020، 12:33)Ξrιc logιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@Ξrιc logιc

فعلا
نه توهینی کردم نه هیچی 
از اونجایی که تو فندوم هستم دیدم که بعضیا یهشون بر می خوره....از خودم که در نیاوردم|:
حالا شما بگو|:
کسی توهین نکرد اینجا من ندیدم کسی به شما توهین کنه|:

مگه اسم این پست "گفتوگو ازاد" نیست؟ پس راجب چی باس حرفید اینجا؟
بعد معمولا هرکی با طرفداراش میاد حرف بزنه درجا میاد میگه بچه اید و فلان و توهین میکنه بهشون در صورتی که من اومدم دلیلشو خواستم بدونم که تو اهنگاشون چی داره که اینقدر پرطرفدارشون کرده؟ این کجاش توهینه؟ابن که دلیل شهرت یه گروهو بخوای؟
و اینکه طرف باهمچین حرفی بخواد بهش بر بخوره مشکل فرده نه من که فقط یه سوال پرسیدم
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
قبلاً میگفتن که "این فقط یه جایزه‌ی کاغذی‌ـه" و الانم که نامبروان شدن توی هات۱۰۰ دیگه خاص نیست.

این حجم از حسادت دیگه حتی بامزه‌ام نیست، ترحم برانگیزه.
 سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 20 مهمان