امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد || نسخه ۳۷6

(27-08-2020، 18:12)thug life نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@sina34916
@"ֆɦǟɢɦǟʏɛɢɦ"
@AMIRMAHDI_AEZAZI
@"ǟrǟֆɦ ǟ"

@sclvrFox

یه سوالم دارم سیروانم هست؟

اییییآیییییییی یکی از این ابجی یا داداشام نیستنننننننن17

(27-08-2020، 18:10)فرنودِ بن گیومرث نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کمال یک زن یا یک مرد ربطی به ازدواج نداره. نه مردی که ازدواج کرده پیره و نه زنی که ازدواج نکرده ترشیده‌س.

می‌دونم خیلی هامون با استفاده از این کلمات فقط شوخی می‌کنیم امّا همزمان فرهنگ های غلط رو بازتاب می‌دیم.

عضو جدیدی؟

@"-HIDDEИ-"
ااا داش علی هستییییBlushBig GrinBig Grin
دلم برات تنگ شده بود crying crying
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس بگو (;

هَمِعٕ فاٰز گَنّگِستِر وَلّی تآ شَب نَشُدِح باٰس خٖونِع بآشَن♂❤

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتگوی آزاد || نسخه ۳۷6 21
آگهی
@"ǟrǟֆɦ ǟ"
داداششششششششش خوبیییییی وای خدا ارششش
خدا چقدر دلتنگت بودم crying

خدا چقدر خوشحال شدم مشتی خوبی داش ارش چ میکنی؟
my life ❤︎noʎ ǝʞᴉl ᴉ
(28-08-2020، 13:41)thug life نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"ǟrǟֆɦ ǟ"

اووووووََََ
ناشناس بگو (;

هَمِعٕ فاٰز گَنّگِستِر وَلّی تآ شَب نَشُدِح باٰس خٖونِع بآشَن♂❤

گفتگوی آزاد || نسخه ۳۷6 21
Shocked 
(28-08-2020، 13:36)LѦԀү ԀГѦСԱLѦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-08-2020، 13:27)Ξrιc logιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-08-2020، 13:23)LѦԀү ԀГѦСԱLѦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-08-2020، 13:16)Ξrιc logιc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[quote='LѦԀү ԀГѦСԱLѦ' pid='3606743' dateline='1598609121']
دقت کردید ماهایی که تو 2019 و 2018 ثبت نام کردیم کارببز عادی ایم اونایی که تو 2020 نویسنده و مدیرن
زیبا نیست؟
اهم اهم ۲۰۱۲ اهم
هیچی توش نیست اینقدر به این چیزا توجه نکن من اون موقع کلی پست میداشتم خودم بهمم زیاد میگفتن راحت میتونی نویسنده بخش نمیدونم عکس مکس و اینا بشی حوصله نداشتم
یه بنده خدایی بود تنها کسی بود ک هم جنبشو داشت هم واقعا ادم خوبی بود بیچاره خودشو پاره کرد مدیر بشه و شد اخرش یه مدت اف بود بخاطر درساش بیچاره رو مثل اشغال انداختن دور

واقعا؟چیکارش کردن؟

یا محروم یا مدیریت رو گرفتن فکر کن یارو از زمان پیداش اینجا مدیر بود بعد محرومش کردن Telegh_01 کلا جا جالبیه اینجا روزی به حرفم میرسید
[/qخب
اوه چه بد دلم سوخت براش....

نکنه مارو محرو کنن ):

ایمان به خدا اعتماد می‌آفریند، 
حتی زمانی که نقشه‌های او را نفهمی!
(28-08-2020، 13:42)ǟrǟֆɦ ǟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-08-2020، 13:41)thug life نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"ǟrǟֆɦ ǟ"

اووووووََََ

چشد Big Grin
my life ❤︎noʎ ǝʞᴉl ᴉ
(28-08-2020، 13:37)thug life نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-08-2020، 13:35)LѦԀү ԀГѦСԱLѦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-08-2020، 13:24)thug life نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پوفففف حوصلم پوکید

سلام هم انجمنیای جدیدم فرنود و ابجی فاطمه

چرا میام نیستین Tongue
بابا بیاین بترکانیم

سلام داداش مهران چخبر؟

بهههه ابجی فاطی سلامتیت خوبی؟

خدارو شکر(=
من که عالیم
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
(28-08-2020، 13:45)LѦԀү ԀГѦСԱLѦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-08-2020، 13:37)thug life نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-08-2020، 13:35)LѦԀү ԀГѦСԱLѦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-08-2020، 13:24)thug life نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پوفففف حوصلم پوکید

چرا میام نیستین Tongue
بابا بیاین بترکانیم

سلام داداش مهران چخبر؟

خدارو شکر(=
من که عالیم
بهههه ایشالله همیشه عالی باشی Heart
چخبر
my life ❤︎noʎ ǝʞᴉl ᴉ
(28-08-2020، 13:46)thug life نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-08-2020، 13:45)LѦԀү ԀГѦСԱLѦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-08-2020، 13:37)thug life نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پوفففف حوصلم پوکید

چرا میام نیستین Tongue
بابا بیاین بترکانیم

سلام داداش مهران چخبر؟

خدارو شکر(=
من که عالیم
چخبر

مرسی Heart
هویچ بیکار بیکار نشستم-_-
خودت چخبر؟
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
(28-08-2020، 13:49)LѦԀү ԀГѦСԱLѦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-08-2020، 13:46)thug life نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام داداش مهران چخبر؟

خدارو شکر(=
من که عالیم
چخبر

مرسی Heart
هویچ بیکار بیکار نشستم-_-
خودت چخبر؟
خواهش Heart
منم بیکار بی عار Big Grin
دف دفی میرم باشگاه و اهنگ مینویسم یا گوش میدمو حفظ میکنم
my life ❤︎noʎ ǝʞᴉl ᴉ
@"mentol*vkook"
عا خانوم کجایی دلمون تنگ شده SadTelegh_01
Karlina
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، کــــــــــⓐرمَن

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان