01-08-2020، 20:34
سخنگوی سازمان اورژانس کشور: بیشاز ۵٠ خودرو در اتوبان کرج-قزوین با یکدیگر برخورد کردند و تصادفی به طول دو کیلومتر ایجاد کردند که ترافیک آن تا حدود ۲۰ کیلومتری محل حادثه ادامه دارد.
|
[ باشعوریسم ] |
||||||||||||||||||||||||||||||||
01-08-2020، 20:34
سخنگوی سازمان اورژانس کشور: بیشاز ۵٠ خودرو در اتوبان کرج-قزوین با یکدیگر برخورد کردند و تصادفی به طول دو کیلومتر ایجاد کردند که ترافیک آن تا حدود ۲۰ کیلومتری محل حادثه ادامه دارد.
01-08-2020، 20:35
خوشم میاد نه تنها انسانها رو بلکه حیوانات هم از روی قیافه قضاوت میکنیم و دوست داریم.
مثلا پای یه آهو زخم بشه ناراحت میشیم ولی وقتی یه موش رو میکشیم هیچ اهمیتی برامون نداره.
01-08-2020، 20:39
من همونم که هندفری میزارم وقتی پیاده تو سطح شهر راه میرم . فقط موضوع شنیدن موزیک نی ، واسه نشنیدن متلک های عابران خوشمزه است !!
01-08-2020، 21:28
دخترا وقتی میخوان قربون صدقه هم برن میگن عنتر چطوری ؟؟؟ بعد میخوان دعوا کنن میگن عزیزم ببین شما !!
01-08-2020، 21:33
اینجـورییم کـه...
کـلی بـا هـم دعـوا میکـنیم اعصـاب همـه رو مـیریزم بـه هـم قصـد رفـتن و جـدایی میکـنیم ولـی تهـش تـو خلـوت، بـه هـم میگـیم دوسـت دارم |:
01-08-2020، 21:54
اینکه شیطان بعد از سجده نکردن انسان از بهشت طرد شد و دوباره به بهشت برگشت معلومه سکیوریتی بهشت ضعیفه،پس با خیال راحت گناه کنید
09-08-2020، 12:29
میگه اگه در یک ساعت گذشته پنج بار تلفن همراهتو برداشتی دچار اعتیاد به فضای مجازی هستی
خداروشکر من اعتیاد ندارم ، تو پنج ساعت گذشته فقط یکبار گوشیمو برداشتم ولی هنوز نذاشتمش زمین :|
11-08-2020، 16:03
یبارم تولد رفیقم بود ، دستاشو گرفتیم که کیک بزنیم تو صورتش ، هی میخواست فرار کنه :|
گفتم چته داداش یه کیکه دیگه ، میزنیم تو صورتت میری میشوری ، چرا کولی بازی درمیاری ؟ گفت بیشعورا بزنید ، فقط شمعشو خاموش کنید -_-
11-08-2020، 16:37
میدونستین اگه نصفه شب رو پشت بوم سیگار بکشین باید اول جهت باد رو مشخص کنین که کولر اون رو به داخل خونه هدایت نکنه
منم نمیدونستم امشب بابام لابه لای اینکه با مشت داشت میزد تو صورتم گفت :| ___ دیشب یخچالمون اومد توی اتاق یکم نگاه کرد گفت اومدم ببینم خودت خوشت میاد یکی درو وا کنه زل بزنه بهت ؟!
21-08-2020، 12:39
دیگه گشتن دنبال نیمه ی گمشده کافیه ، حالا من گم میشم اون بگرده D: !
___ یه رفیقم دارم هروقت رابطه اش تموم میشه تو بیو میزنه من میسازم دنیامو یه نفره ! آجر کم نیاری اوستا /:
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|