امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 3.91
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد || نسخه ۳۷۳

(24-07-2020، 17:48)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-07-2020، 17:45)ֆɦǟɢɦǟʏɛɢɦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

توام عین مهسا ی دروغ گوییbathtime

دروغ گویی از خودته بی عدب 290
هزار دفه بت پیام دادم 2mo5

عه .../:
از این ب بعد هر روز صب ساعت شیش من انلاین میشم!
بهت پیم میدم!
********ندادی/:
تو اصن نفهمیدی من تو لیستت نیستممممممممممممممممممممممممممم2828282828282828282828
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(((:

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
•ناشناس•
 سپاس شده توسط Ɗєя_Mσηɗ ، Sirvan10_a
آگهی
(24-07-2020، 17:49)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-07-2020، 17:45)ρσєѕɪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-07-2020، 17:39)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-07-2020، 17:37)ρσєѕɪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-07-2020، 17:24)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از این همه زیبایی اشک تو چشام جم شد  p336

بشين زار بزن منم بعدا زار ميزنم

فقط منوتو مونديم ...

عه راس میگیاا -____-
سپاس زغالی کمیاب میشه :v

برو چن تا كوكا كولا از سر كوچه بگير بيار كه بيشتر سپاس بگيريم

تموم کردن چ کنیم ؟ :v
وللش خودمون دوتا عشقه ((:
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Ɗєя_Mσηɗ ، Sirvan10_a
(24-07-2020، 17:50)ρσєѕɪ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-07-2020، 17:45)ֆɦǟɢɦǟʏɛɢɦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@ρσєѕɪ
توام عین مهسا ی دروغ گوییbathtime
تو با فشش ابراز احساسات نمیکنی؟bathtime
حیف ندارمشونbathtime
مهسا دروغگو نيس كاملا ركه !
فوش فقط تو دعوا ازش استفاده ميكنم |:

ژااان عشقم (((((:
من نیازم تو رو هر روز دیدنته *-*
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، Sirvan10_a
(24-07-2020، 17:49)ֆɦǟɢɦǟʏɛɢɦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-07-2020، 17:44)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-07-2020، 17:41)ֆɦǟɢɦǟʏɛɢɦ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایش/:
توام بیا سکوت کنیم با هم(:

قبول کردی ک هستی ؟ D:
نه .. داد بزن ، فریاد بزن :v
ن ندارمممممممممممممممممممممم
باشه......
من ماندممممممممممممممممممممم تنهای تنهاااااااااااااااااااااااااااااااا28282828
حبیبم رو میخواممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم282828282828
هآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآیییییییییییییییییییییییییییییییییی2828282828282828282828
آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآییییییییییییییییییییییییییییییی28282828282828
از همتون بدم میاددددددددددددددددددددددددددد28282828
از همموننننننننن2mo5
 سپاس شده توسط Sirvan10_a
صفحه ی دریاف های من 51 درصد شده.
همه پیام خصوصی هارو پاک کردم ولی کمتر نشد.
Everything is Temporary(:
 سپاس شده توسط Sirvan10_a
(24-07-2020، 12:54)ραяα∂σχ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-07-2020، 12:51)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-07-2020، 12:49)ραяα∂σχ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-07-2020، 12:48)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"ραяα∂σχ"
مبارک باشه نارنجی شدنتD:  

مرسی عزيز دله اناهيد*-*
فدا(:
مشکی چی ،دوست داری؟

اين سه تا رنگ مشکی بنفش نارنجی کراشمن اصنD:: رنگای مورد علاقه رهامير:v
به همشون برسیD:
و بی عدالتی موج می زند در اقیانوس حرف هایتان(:
 سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ ، Sirvan10_a
(24-07-2020، 17:54)GOD_OF_SPEED نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پیام های ارسالی هم پاک کردی؟؟؟
 سپاس شده توسط ßяɪcε ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، Sirvan10_a
(24-07-2020، 17:54)GOD_OF_SPEED نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باید از سطل زبالت هم پاک کنی!
 سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ ، SɪʟᴠᴇʀMɪɴᴅ ، Sirvan10_a
حالا شدن دو تا...:ngh:
(((:

•ناشناس•
 سپاس شده توسط ßяɪcε ، Sirvan10_a
(24-07-2020، 17:56)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-07-2020، 12:54)ραяα∂σχ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-07-2020، 12:51)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-07-2020، 12:49)ραяα∂σχ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-07-2020، 12:48)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"ραяα∂σχ"
مبارک باشه نارنجی شدنتD:  

مرسی عزيز دله اناهيد*-*
فدا(:
مشکی چی ،دوست داری؟

اين سه تا رنگ مشکی بنفش نارنجی کراشمن اصنD:: رنگای مورد علاقه رهامير:v
به همشون برسیD:

فدای تو ناناسکم*-*
 سپاس شده توسط Sirvan10_a

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 13 مهمان