امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 3.91
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد || نسخه ۳۷۳

(23-07-2020، 14:05)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-07-2020، 14:04)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-07-2020، 14:02)جاویدم نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-07-2020، 14:00)sclvrFox نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-07-2020، 13:58)جاویدم نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جاوید کافی نیست ):
چرا اصل نمیدی خداییش؟
خیلی حرکت آن نرمالی میاد بنظرم
یجور وسواسه :-|
مرض منم اینطوریه. فکر میکنم اگه طرف بدونه کیم و کجا زندگی میکنم میاد منو میکشه Telegh_25
مرگ من؟ گفتگوی آزاد || نسخه ۳۷۳ 107گفتگوی آزاد || نسخه ۳۷۳ 107گفتگوی آزاد || نسخه ۳۷۳ 107
نترس حاجی. من تضمینشون میکنم

ایموجیی ._______.
عکسه فقط ):
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آب کم است
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آن را اسراف نکنید
water is low
Do not waste it
الماء قلیل
لا تسرفوه

سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł ، Sirvan10_a
آگهی
(23-07-2020، 14:04)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-07-2020، 14:02)ραяα∂σχ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-07-2020، 13:59)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مره حلالا کون مار وگردم جان مار ((:

مگ نميگفت

تی دور وگردم جانه مار.-.

اون "تی دور‌بگردم جان مار" بود ینی دورت بگردم مامان جان

این "وگردم جان مار" هست ینی بردمیگردم مامان جان

مازنيه؟؟تا حالا وگردم نشنيده بودم.-.
 سپاس شده توسط Sirvan10_a
(23-07-2020، 14:07)ραяα∂σχ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-07-2020، 14:04)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-07-2020، 14:02)ραяα∂σχ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-07-2020، 13:59)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مره حلالا کون مار وگردم جان مار ((:

مگ نميگفت

تی دور وگردم جانه مار.-.

اون "تی دور‌بگردم جان مار" بود ینی دورت بگردم مامان جان

این "وگردم جان مار" هست ینی بردمیگردم مامان جان

مازنيه؟؟تا حالا وگردم نشنيده بودم.-.

گیلانیه.
 سپاس شده توسط Ɗєя_Mσηɗ ، Sirvan10_a
(23-07-2020، 14:06)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-07-2020، 12:39)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایدیتو تگ نمیکنم ولی یه چیز میگم گه فهمت گنجایش داشت بفهمی
من ۱۸ سالم نیس ۲۱ سالمه
دوما میری به رل سیروان (حالا نمیدونم چنین شخصی اصلا هست یا نه)میگی من بااون در ارتباطم؟Telegh_01
بعد خودت ان نرمالی میری اسکرین شات درست میکنی یا اصن درست نمکنی بهونه میاری ک پیدا نمیکنمD::
برای دیده شدن چقد دست و پا میزنی لنتیTelegh_01
چیز خل دروداهاتی D::

عجب
یعنی این شوخی هارو جدی گرفتن در این حد؟

یکی هست تاحالا فک نکنم باهاش اصلا باهاش چتی داشتم
الکی میره چرت و پرت پشتم میبافهD:
برا من ک مهم نیست ولی مثله اینکه برا سیروان دردسر درست کرده
 سپاس شده توسط Sirvan10_a
واااااااای خدا شکرت 29
 سپاس شده توسط Sirvan10_a
اینه که همه میدونن.
همه
Everything is Temporary(:
 سپاس شده توسط Sirvan10_a
(23-07-2020، 14:10)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-07-2020، 14:06)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-07-2020، 12:39)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من ۱۸ سالم نیس ۲۱ سالمه
دوما میری به رل سیروان (حالا نمیدونم چنین شخصی اصلا هست یا نه)میگی من بااون در ارتباطم؟Telegh_01
بعد خودت ان نرمالی میری اسکرین شات درست میکنی یا اصن درست نمکنی بهونه میاری ک پیدا نمیکنمD::

عجب

کی هس حالا؟
بهم بگو
 سپاس شده توسط Sirvan10_a
(23-07-2020، 1:01)чернаяЛуна نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-07-2020، 0:58)ραяα∂σχ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-07-2020، 0:55)чернаяЛуна نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-07-2020، 0:49)ραяα∂σχ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-07-2020، 0:43)чернаяЛуна نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو به جام تکون بخور به روحم میرسه ._.

.____.روحت مگ ميخواد تکون بخوره..جسمت مهمه.__.از تو حرکت از..الان چی بگم-_-از هيکل عرق!استغفرالله.______.

ای بابا عرق نمیخوام که )):

از تو حرکت..از.__.... چيزی به مخم نميرسه-___-

پس کنسله تکون نمیخوریم D:

.____.ميترسم بچسبی جان..بخاطر خودت ميگم باور کن.__.از تو حرکت..بلکه نزنی کپک-_-
 سپاس شده توسط Sirvan10_a ، чернаяЛуна

من ۱۸ سالم نیس ۲۱ سالمه

عجب

چه جورم یکم مونده بود بره قران بیاره قسم بخوره Big Grin
(23-07-2020، 14:11)мιѕтαкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-07-2020، 14:10)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من ۱۸ سالم نیس ۲۱ سالمه

عجب

کی هس حالا؟
بهم بگو

مهم نی
از این بچه بازیا زیاد اتفاق می افته
طرف فکر کرده ۱۸ سالمه
اللن دیگ باید شیر فهم شده باشه هم سنش نیستم بره رد کارش
 سپاس شده توسط امیر‌حسین ، ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ ، Sirvan10_a

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 11 مهمان