تا من از خواب بلندشم فردا نسخه جدید و میزنن
شب خوش دوستان
شبتون بدون غم
شب خوش دوستان
شبتون بدون غم
|
گفتگوی آزاد || نسخه ۳۷2 |
||||||||||||||
تا من از خواب بلندشم فردا نسخه جدید و میزنن
شب خوش دوستان شبتون بدون غم
17-07-2020، 0:35
(17-07-2020، 0:31)red_Queen نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. خوب ^^ تو چطوری زندگیم ؟! -.-
17-07-2020، 0:36
(17-07-2020، 0:35)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. خوبم عزیزم
بيچه ها من برم بخسبم شومام بريد بخسبيد...شب بيخيرd:
(17-07-2020، 0:34)░4░0░4░ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. نصف دردای ما از جهالتمونه هرچی بیشتر درد بکشی یعنی جهل بیشتری داری این ثابت شدس برام
17-07-2020، 0:42
(17-07-2020، 0:26)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اما جناب دکتر نظرم کلیم به قول خارجکیا so soهستش پدر خوبی داشت عالم و معتمد اما خودش جامعه شناس بود از نوع غربی با منابع دینی آشنایی لازم در حد نظر دادن رو نداشت در همه مسئله شرعی هم دخالت کرد تاریخ فقه تفسیر بدون تخصص نتیجش هم این شد اما خدماتی هم داشت چرا نظرات مختلف هست هم به صورت خلاصه بگم همون جور که گفتم حقیقت واحده اما آدما فرق می کنن پیشرفت یا پسرفت می کنن برای زدن یه نظری دروغ میگن و نظر می تراشند این طرف دشمنان ما اما تو خودی ها نظرات وابسته به مکتب هاشونه که تو هر دوره فرق داره هزاران عامل هم روش تاثیر داره مثلا عرف مردم این حرف تو فقه هست تو عقاید نیست ها اما باور همون عقیده است نظره دیدگاهه حقیقت اینها رو می سازه تو طول تاریخ هجمه خیلی بوده نظر دروغ کتاب دروغ خیلی بوده برای این که اهل بیت رو بزنن مفتی تراشی های مفت که مفت هم نمی ارزیدن البته اصول رو با فروع درهم نکنید بعضی نظرات جدید مربوطن به فروع نه اصول
17-07-2020، 0:45
(17-07-2020، 0:36)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. آفرین همین . ما دردامون رو هم خودمون انتخاب میکنیم . زندگی از یه نگاه دیگه جهالت محض هستش وقتی هیچ سودی نداره.
17-07-2020، 0:47
بعضی ادما هم واسه این درد میکشن که بیشتر از بقیه میفهمن
بیشتر فکر میکنن و همین عذابشون میده !
17-07-2020، 0:49
(آخرین ویرایش در این ارسال: 17-07-2020، 0:52، توسط ابراهیم هادی.)
(17-07-2020، 0:42)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. اما علمی بخوام بگم این میشه که اختلاف تو سند روایت اجمال تو متن روایت اختلاف تو جهت صدور روایت و تفاوت مبانی اصولی علل اختلاف فتوی است نه نظر شخصی روایت هست تفسیر دین به رای شخصی عذاب سختی داره کاری که اهل عامه می کنن (17-07-2020، 0:47)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. بی خیالی باس طی کرد تجربه کردم جواب میده معنی بونلار رو یکی بهم بده لطفا
17-07-2020، 0:53
دقیقا !
بیخیالی چشیده ی روزگار میشیم هممون ! :| | ||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|