امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.14
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۹

(06-07-2020، 11:14)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-07-2020، 11:12)*Bεят نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-07-2020، 11:10)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-07-2020، 11:03)*Bεят نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهسا گرفتی؟؟؟

اوهوم تو عکس خلاقانه گذاشتم ):

دیدم
حالا غم برک برت ندارع(:
بیا بغلم
آبنبات میخوری؟^^

فدا شم ): ♥
من در حال حاضر فق مامانمو میخام ):

تا میتونی سمت مامانت نرو
در دیددش نباشی بهترع/=
 سپاس شده توسط Sirvan10_a
آگهی
(06-07-2020، 11:11)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-07-2020، 11:09)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

۱۹.۸۸ عالیه برای نهم کرونای.

یادش بخیر نهم ۱۹.۹۶ شدم دو ساعت عر زدم.

خودم میدونم ایح ):
مشکل من مامانمه -_-
یه سوال کدوم درس کم گرفتی؟؟؟.

من بخاطره دعوا با یوی از بچه ها معلم هنر ۱۹ مستمر داد Angry
(06-07-2020، 11:01)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-07-2020، 10:08)Qนεεɳ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-07-2020، 10:03)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آی خداااا ستین Telegh_34Telegh_50

عشقم همه رو ک خوب دادی!

گند زدم ستین ))))):
افسرده شدم -______-

(06-07-2020، 10:19)Scarz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-07-2020، 10:03)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دارم سکته میکنم cry2
نگا کن دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اینوووو

چطوری راضی باشم 6
خر خون :/
خرر خون ://
خررر خون :///

از دیشب استرس داشتم میدونستم اینجوری میشه ))))":
بدبخ شدم /: بیچاره شدم /:
الان مامان بیاد خونه اینو ببینه چی میگه بهم ؟ -_____-
وااااااای p336

مشکلت اون بیست و پنج صدمه؟!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Karlina
 سپاس شده توسط Sirvan10_a ، Ɗєя_Mσηɗ
طرف ۲۰ شده میگه وای نه چرا ۲۱ نشدم Telegh_26
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط ⓩⓐⓗⓡⓐ ، Sirvan10_a ، Ɗєя_Mσηɗ
راس میگه
بیست شدی دیگ ::|||
 سپاس شده توسط ɪᴄᴇ ، Sirvan10_a ، Ɗєя_Mσηɗ
خخخخخخخخ
ناشناس بگو (;

هَمِعٕ فاٰز گَنّگِستِر وَلّی تآ شَب نَشُدِح باٰس خٖونِع بآشَن♂❤

گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۹ 189
 سپاس شده توسط Sirvan10_a
(06-07-2020، 11:14)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اونای که میخوان برن تجربی یه نصیحت میکنم یک.

از الان بخونید دو حتما توی مسابقات حلال احمر و المپیاد شیمی و زیست شرکت کنید

شما کی باشی که نصیحت کنی ؟ 
دانش آموز تجربی ک رنک بخواد بشه مطمئن باش وقت انجمن اومدن و خوندن نظر شمارو نداره 
گفتگوی آزاد || نسخه ۳۶۹ 189
 سپاس شده توسط ⓩⓐⓗⓡⓐ ، Sirvan10_a ، Ɗєя_Mσηɗ ، امیر‌حسین
@m.h.sa
کارنامه تو دیدی به نظرم حیفی برو تجربی.یه پسر تو نقده ۵۱ ایران رو اورد.

معدلش از تو کمتر بود توی دوران تحصیلی Confused

(06-07-2020، 11:18)Scarz نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-07-2020، 11:14)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اونای که میخوان برن تجربی یه نصیحت میکنم یک.

از الان بخونید دو حتما توی مسابقات حلال احمر و المپیاد شیمی و زیست شرکت کنید

شما کی باشی که نصیحت کنی ؟ 
دانش آموز تجربی ک رنک بخواد بشه مطمئن باش وقت انجمن اومدن و خوندن نظر شمارو نداره 
هیچی نمیگم تو.خوبی Angel
 سپاس شده توسط مـ༻؏☆جـےـیــّ◉ـב
(06-07-2020، 11:13)| زَرآ | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-07-2020، 11:11)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-07-2020، 11:09)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

۱۹.۸۸ عالیه برای نهم کرونای.

یادش بخیر نهم ۱۹.۹۶ شدم دو ساعت عر زدم.

خودم میدونم ایح ):
مشکل من مامانمه -_-

شما تلاشتو کردی و نتیجشم ک عالی بود پس غصه خوردن نداره  -.-
خودت راضی باشی بسه (;، بقیه همیشه توقع بالایی دارن ازت

خسته نباشی (;

تنا جمله ای که تونس آرومم کنه ._. ♥
زهرا بابا دید گف راضیم ازت ولی همیشه از واکنش مامانم میترسم :|
نمیخام ناراحت بشه اع دسم -_-
 سپاس شده توسط ɪᴄᴇ ، ⓩⓐⓗⓡⓐ ، Sirvan10_a
کی الان رشتش تجربیه؟
 سپاس شده توسط Sirvan10_a

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 469 - بهار 1404
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان