با حضور : @"mlází"
___
نمیشناسمت، ولی اسمت خیلی قشنگه ! "شقایق آی شقایق، گل همیشه عاشق" و این حرفا *~*
___
نمیشناسمت، ولی اسمت خیلی قشنگه ! "شقایق آی شقایق، گل همیشه عاشق" و این حرفا *~*
|
《 تـصور ما از کاربران فلشخـور 》 |
||||||||||||||||||||||||||||||||
با حضور : @"mlází"
___ نمیشناسمت، ولی اسمت خیلی قشنگه ! "شقایق آی شقایق، گل همیشه عاشق" و این حرفا *~*
23-06-2020، 13:35
لنتی کی نوبت شقا شد D:
شقا .. هووم .. ( وی دستی بر ریش های سفیدش می کشد و قلم را در دست میگیرد :v ) اره حاجی همون که تو ذهنته :vvvvv مهربون ، مسئولیت پذیر گاها D: ، خون گرم و خوش برخورد (: قابل اعتماد ، دوست مهربون و عاولی .-. دلبر ، جذاب ، زیبا ،کوفت درد زهرمار /: خوشگل .. ولی به پای من نمیرسی .. البته هیشکی به پای من نمیرسه :vvvvvv خودشیفته هم خودتونین)))): خیلی دوسش دارم :| کثافت قلقم دستت افتاده هی قهر میکنی؟ .-. تو که میدونی من بی تو هرگز .__. ♥ .. ایح ): صادق و روراست .. احساساتش پاکه عشق من ((= علف خوارم شده تازگیا .. اِی علف تو رو بخوره D:: پایه شیطنتا و باجنبه .-. هرررچی ازت بگم کم گفتم (((((: خلاصه ش که عاشقتم رفیق .. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
23-06-2020، 13:50
سلام بر خانوم شقایق.
هنوز ازت بخاطر رفتارت دلخورم ولی گذشت کردم. امید وارم منو ببخشی. ویژگی های ظاهری: شبیه جنیفره. ویژگی های اخلاقی: یکمی خود رنجه. خیلی دیر خودمونی میشه،مثل یه اسب که باید رامش کنی. خوش اخلاق و خنده دار.
23-06-2020، 16:17
ای جان نوبت شقی شد D:
شقی دختر احساسی ای اَش است ![]() ![]() ![]()
23-06-2020، 19:46
شقایق خانوم گُل (:
شاعر میگه تا شقایق هست زندگی باید کرد D: ! مامانم میگه قرار بوده اسممو شقایق بزارن و منم هی میگم چرا نزاشتین ): ، هم خودتو دوس داریم هم اسمتو خلاصه (((: ♡ بنظر میاد خجالتی باشی با اعتماد ب نفس کم هنرمند و عاشق رشته تحصیلیت ^ ^ نسبت ب آینده نگران ( میتونه درسی باشه یا غیره ) علف دوس داره ._. v: صاف و سادس ، هرچی هست خودشه خواهرمون یکم زود رنجه حس میکنم موفق و موید باشی ((: ♡
24-06-2020، 11:23
سلام شقایق جان
اتفاقا من فک میکنم اعتماد ب نفست بالاس و خیلی راحت میتونی اظهارنظر کنی دختر احساساتی و از این جور چیزا (: موفق باشی گل
24-06-2020، 20:49
ای جانم نوبت عسل من شدع
![]() خب شقایق ی دختر مهربان خوش برخورد درس خون جالب ت دل برو همع چی تموم اصلا ی دختر نمونه دوسش دارم خیلی امید ولرم ت زندگی ب چیزایی ک بخورد برسع و هیچ وقت غمگین نشه منطقی و رک از ویژگی های ظاهری هم ی چهره ی ناز و دوس داشتنی داره من ک عاشقشم همیشه اون لبخندش دل ادمو میبرع موهای بلد و چشمای زیباش باعث میشه یخ ت دلت اب بشع خلاصه ابجی خیلی دوست دارم امید ولرم همیشه خوشحال باشی ب ارزوهات برسی ![]()
24-06-2020، 21:07
تصورم مهربون و احساساتی و حساس
24-06-2020، 21:39
اینم از شقایقِ من (:
بعضیا هستن که خیلی مهربون شقایق از اوناشه خیلی دختر گلیه با همه مهربونیاش وقتی عصبانی میشه دیگه هیچی یادش نمیاد میشه رو اعصاب ترین دختر ![]() خیلی احساساتی اصلا نمیتونه تحمل کنه کسی ازش ناراحت باشه همین باعث شده کلی تا حالا گول بخوره کودک درونش... D: اگه از اول نمیشناختمش باورم نمیشد 18 سالشه هنرمند ولی فقط تو خیاطی ![]() خانوم کوچولو (: خوشگل خودشو خیلی پایین میبینه ارزشش بیشتر از این حرفاس ولی قدر خودشو نمیدونه هدف داره ولی یه کوچولو باید بیشتر تلاش کنه جاش اون بالا هاس ![]() ![]()
24-06-2020، 21:48
ژااااان شقایقه
عشق منه این بشرD: دختر احساساتی هست مهربونه بی شیله پیله هستش یه هنرمند کلا بچه گلیه دیگه چیزی یادم نیس موفق باشی (: یاحق
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|