خب، از اونجایی که میدونم روراست بودن و رک بودن رو ترجیح میدی، سعی کردم همهی چیزایی که توی ذهنم بود رو جمع کنم و بگم. امیدوارم خیلی تند نرفته باشم ...
حس میکنم:
شوخ طبعی و خوش خنده! ازونجایی میگم که خیلی از اموجی خنده تلگرام استفاده میکردی و یهو صدتا میفرستادی مثلاً. XD
رفتارتم همیشه با من صمیمی و دوستانه بوده و از این بابت ممنونم ازت.
آدم با تجربه و پختهای هستی. متفکر و مسئولیت پذیر هم همینطور.
ولی یه چیزی که هست اینه که اکثراً از بالا به آدما نگاه میکنی، با دید ابزاری و منفعت طلبانه. انگار در همه حال خودت رو برتر از بقیه میدونی و باور داری این برتر بودنت بهت این اجازه رو میده که به هر قیمتی یه سری چیزارو به دست بیاری. چون فکر میکنی خودت تنها کسی هستی که لیاقتشونو داره.
و تا حدی متعصبی روی عقایدت، پیش خودت نمیگی "شاید من اشتباه میکنم." به خودت شک نمیکنی. به سنتها و ارزشها هم به شدت پایبندی.
بسیااااار احساساتی. حالا این احساس هم میتونه عشق و محبت و دوستی و شادی باشه، هم خشم و نفرت و کینه و غم. میذاری کنترلت کنن و همشونو خیلی شدید و یکم افراطی ابراز میکنی.
آدما در نظرت یا صفرن یا صد. یا دوست صمیمی یا دشمن خونی، شبیه همون چیزی که به سهند هم راجع به سفید یا سیاه نبودن آدما گفتم.
قدرت طلب و تایید طلبی، انگار که دوست داری که بقیه ازت حساب ببرن و همیشه روی اطرافت سلطه داشته باشی.
سخت میگیری، کمتر به خودت، بیشتر به دیگران، بیشترتر به زندگی در حالت کلی.
به کاری که انجام میدی علاقه داری، توش تخصص و مهارتم داری و این خیلی عالیه. امیدوارم همیشه توش موفق باشی و پیشرفت کنی. ♡
+ اگه شخصیت کتاب بودی، اورهان بودی توی
سمفونی مردگان عباس معروفی !
از طرف من و @
Anill