25-05-2020، 18:02
(آخرین ویرایش در این ارسال: 25-05-2020، 18:04، توسط [ :: Sмιℓєу Gιяℓ# :: ].)
(25-05-2020، 17:55)Offred نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(25-05-2020، 17:47)[ :: Sмιℓєу Gιяℓ# :: ] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(25-05-2020، 17:45)Offred نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
@[ :: Sмιℓєу Gιяℓ# :: ]
یادمه یه جا گفته بودی The handmaid's tale رو دیدی، آره؟ *-*
من منتظر فصل چهارَم af، ولی به خاطر کرونا فعلاً ضبطشو متوقف کردن و معلوم نیست کی بیاد. (_:
آرهههه. ^^ من عاشق هندمیدز تیلم ((:
فکر نکنم به سال دیگه برسه اصلا ((:
امیدوارم مث فصل چهار ریک اند مورتی اپیزوداش رو با فاصله طولانی ندن هر وقت منتشر شد /:
تا الان روالش این بود سالی یه فصل بده، الان دیگه نمیشه ولی با این وضع.
البته واسه من خوب شد چون لب تابم پوکیده فعلاً و درست نمیشه تا چند وقت دیگه XD
ریک اند مورتی رو ندیدم نمیدونم چجوریه. ولی فک کنم هفتهای یه اپیزود بیاد بیرون.
تا اونموقع Blessed be the fight. =))
(25-05-2020، 17:48)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
از بزرگ ترین پشیمونیام
وقتیه که واسه فیلم 13 reasons way
هدر دادم
صرف نکرد
هدر دادم
یکی از افتخارام اینه که از فصل یک به بعد ندیدمش XD
اومممم.. اره قرار بود خرداد یا تیر امسال منتشر شه فکر کنم. کاش هانا رو بتونن فراری بدن لوک ببینتش. خیلی دلم سوخت سر قسمت آخر براش. :/
عام نه ریک اند مورتی فصل چهارش رو نصف کرد. پنج تا اپیزود ۲۰۱۹ منتشر کرد و الان داره بقیه اپیزوداش رو منتشر میکنه. (((:
خوش به حالت ولی من نمیتونم نصفه ول کنم سریالا رو ((:
(25-05-2020، 17:58)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(25-05-2020، 17:49)[ :: Sмιℓєу Gιяℓ# :: ] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(25-05-2020، 17:48)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
از بزرگ ترین پشیمونیام
هدر دادم
صرف نکرد
هدر دادم
اینو با طلا بنویس قاب کن ((((:
i mean wtf واقعا دلیلی نداره فصل چهارمی بسازن براش /:
یکی نیست بهشون بگه لعنتیا هدفتون اول فیلم سینمایی بود
سریالش کردم اوکی
کارتون واسه ساخت فصل هایی بعد فصل یک چی بود؟
چرا الکی آب میبیندین!
باید تو اوج تموم میکردن
من خودم فصل یک تقریبا کامل دیدم
و دو قسمت از فصل دو شو که دیدم انقد از موضوع مسخرش بدم اومد که دیگه ادامه ندادم!
تا اینکه چند وقت پیش شنیدم دارن فصل چهارم میسازن O_O!
تو تا فصل چند دیدی؟
فک کنم تا آنا از کفن در میارم زنده نکنن ول کن نیستن!
(25-05-2020، 17:55)Offred نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(25-05-2020، 17:47)[ :: Sмιℓєу Gιяℓ# :: ] نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(25-05-2020، 17:45)Offred نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
@[ :: Sмιℓєу Gιяℓ# :: ]
یادمه یه جا گفته بودی The handmaid's tale رو دیدی، آره؟ *-*
من منتظر فصل چهارَم af، ولی به خاطر کرونا فعلاً ضبطشو متوقف کردن و معلوم نیست کی بیاد. (_:
آرهههه. ^^ من عاشق هندمیدز تیلم ((:
فکر نکنم به سال دیگه برسه اصلا ((:
امیدوارم مث فصل چهار ریک اند مورتی اپیزوداش رو با فاصله ط(25-05-2020، 17:48)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
از بزرگ ترین پشیمونیام
هدر دادم
صرف نکرد
هدر دادم
یکی از افتخارام اینه که از فصل یک به بعد ندیدمش XD
خوب کردی(:
منم فقط از فصل دو دو قیمتشو دیدم دیگه ندیذم(:
نسبت به فیلم pretty little liars هم همین حسو دارم
یکی دو فصل اخرشو ندیدم! دیگه واقعا کش دادنش مسخره شده بود
آخرش تموم کرد یا این احمق هم میخواد باز فصل بده
آخرین ام کی بود اخر؟
اصلا مسخرهس، ببین فصل دو رو میگیم اوکی فصل یک خیلی تاثیر منفی گذاشته بود رو قشر جوون و باید میگفتن خودکشی خوب نیست و این چرت و پرتا /: ولی فصل سه اصلا نیاز نبود وتف.
من تا آخرشو دیدم ولی (((((:
کلا نمیتونم نصفه ول کنم چیزیو (: