از طرف رها:
سلام.
اول از همه تشکر میکنم از تمام دوستانی که نظراتشون رو بیان کردند.
صنم : خیلی ممنونم از نظرت و لطفی که داری نسبت بهم ♡
در مورد بخشی که گفتی "منطقی و از اونایی که میشه بهشون تکیه کرد"
میشه گفت درست بود. دوست دارم در مواقعی که اطرافیانم با مشکلی مواجه میشن (که انشالله هیچوقت پیش نیاد) پشتشون باشم و راهنمایی کنم.
و اینکه .. خوشحالم که دوستی مثل تو دارم ♡
فرهان : اول از همه اینکه ، چش و چال ما شمایی ولاغیررر (((:
در مورد احساساتم گفتی : آره دیگه کاملاً خودمو نشون دادم ، توهم نگران نباش (امضامو که یادته؟)
جملات قشنگم به کسایی میگم که لیاقتش رو دارن.
ماهم دوست داریم ♡
فاطیما : مرسی از نظرت .
با اینکه کلی داشتی میخندیدی میگفتی رویایی نوشتم .
مصمم رو واقعاً هستم .. تا بدست نیارم دست نمیکشم.
با معرفت رو خودم نمیدونم ، ولی دوستام همیشه میگن بهم.
در مورد برنامه ریزی هات کاملاً پایتهم !
دوست دارم ♡
نفس : مرسی از نظرت عزیزم .
حس اعتماد نمیدونم به چه علته ولی واقعاً بله مورد اعتمادم .. چه در مورد راز و چه مباحث دیگه.
صبور هستم توی موضوعی که ارزش صبر داشته باشه ، وگرنه مباحث پیش پا افتاده خیلییی کم طاقتم .
منم خیلی دوست دارم ♡
همچنین توهم موفق باشی مهربون.
مهسا : سلام بر عزیز دل خواهر (((:
خیلی قشنگه حسی که خودمم نسبت به تو دارم دقیقاً همینطوره غیرقابل توصیف.
پس واقعاً دل به دل راه داره ..
دورو برت بگردم و این داستانا ♡
در مورد این بخش از حرفهات : " حس میکنم همون فردیه که میتونم همه حرفامو بدون هیچ نگرانی بهش بگم "
درست حس میکنی ، درواقع هر حرفی که به من بزنی شخصی و اینا ، تا ابد بین خودمون میمونه .. حتی اگر روزی به دلایلی دوستی ما بهم بخوره !
مهربون نسبت به دوستا و آشنایان کاملا درست. حمایت هم بله تا جایی که بتونم و کمکی از دستم بربیاد دریغ نمیکنم.
منم خیلی دلتنگتم جانِ دلم .. ♡ و دوست دارم.
امیر : مرسی از نظرت و اینکه رک نظرتو گفتی .
درسته اولش از نظرم خیلی تند بود به طوری که انگار همراه با احساس نفرت نوشته شده بود و ناراحت شدم ، ولی بعدش فکر کردم یه جاهایی رو درست گفتی و یه سری جاهارو زیاده روی کردی !
در مورد سیاست درسته من کلاً سیاست دارم توی روابطم.
بلدم چطور رفتار کنم .. نمیگم همیشه در جهت منافع خودم ازش استفاده میکنم ولی بیشتر وقتا چرا ! ( اصلاً خوب نیست)
اما خوشحال و راضی نگه داشتنِ "همه" برام اهمیت نداره .. حتی خیلی وقتا کسایی که برام سود داشتن رو کوبیدم.
خیلی وقتا دوستامو کوبیدم .. (نمیگم کار درستیه) ولی فکر نمیکنم ۲ رو باشم ! با طرف خوب بودم که بودم .. نبودمم از رفتارم باهاش مشخص میشه.
در مورد گُنگ بودنم راستش خوشم نمیاد آدما زیاد سرک بکشن تو زندگیم ، نه تنها تو دنیای مجازی بلکه حقیقی هم به همین شکلم .
من اتفاقاً اصلا نشده تو زندگی کسی دخالت کنم و با ترفند های مختلف بخوام از زبونش (در مورد زندگیش و خودش) حرف بکشم ..
این دلیل بر این نمیشه که کنجکاو نباشم ، به شدت کنجکاوم . اما معمولاً اون طرف من یه چیزی بهش میگم ، متقابلا در همون حیطه باهام صحبت میکنه .
اونجایی که گفتی چیزی رو بلد نباشه سخت میگه بلد نیستم قشنگ یادمه در مورد چی داری حرف میزنی . طراحی لوگو و این چیزا بود فکر کنم
آره درواقع وقتی یکی ازم یه کاری رو بخواد (خصوصاً شخصی که براش ارزش و احترام زیادی قائلم ) سخت میتونم بگم بلدش نیستم ! کلی به خودم زحمت میدم تا توی تایم کوتاه بتونم یاد بگیرم اون چیزی که خواسته رو ! شاید فکر کنی بخش عظیمش به علت غروره .. قبول دارم غرور دارم در صورتی که هندونه هم زیر بغلم گذاشته باشن !! ولی بیشتر از غرور اون حس دوست داشتن و ارزش به طرف مقابل باعث میشه نتونم به راحتی بگم " بلد نیستم " و به خودم سختی میدم تا انجامش بدم.
تو فکر میکنی ویژگیه بدیه چون این فداکاری ( همین صرف وقت برای دیگران) رو در نظر نمیگیری و فقط به بخش غرورش توجه میکنی.
در مورد چیزای دیگه واقعا یادم نمیاد نتونسته باشم بگم بلد نیستم .. بهرحال شماهایی که باهام حرف زدید بهتر در جریانید تا خودم.
اونجا که گفتی" برای اینکه با همه تیپ جماعت سازگار باشه مثل سیگاری و مشروبی و .. تجربه به دست میاره"
با نصف اول جملهت موافقم.
ولی آخرش رو اصلاح میکنم "تجربه" بدست نمیارم بلکه "اطلاعات" جمع آوری میکنم . یعنی با کسایی که چنین تجاربی داشتن صحبت میکنم تا بیشتر آشنایی داشته باشم. و اینم برمیگرده به کنجکاوی نه کم نیاوردن و این داستان ها
با کلیتش موافقم.
جاه طلب ؟ بله به شدت ! یا بالاترین جایگاه ، یا هیچی !
مغرور هم بله. اما خیلی وقتا به طرف مقابلمم بستگی داره .
اما میدونی غرور در مورد معذرت خواهی و ابراز احساسم نداشتم هیچوقت .
هرموقع حس کنم اشتباه کردم معذرت خواهی میکنم به راحتی.
در مورد باهوش بودنم متوجه توضیحاتت نشدم . اما خب اینکه باهوشم رو همه میگن بهم .. چه در زمینهی یادگیری ، چه در کشف اسرار ( کاراگاه :v)
خلاقیتمم که دیدی و هیچوقت نزدی تو ذوقم خوبه (((: ! مرسی.
آره قدرت برکناری شاه رو داشتم .
مرسی از نظرت ! ♡
معذرت میخوام بابت جمع بندی طولانی
دوستون دارم
یاحق :>
------------