(17-05-2020، 23:27)S-T-I-N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(17-05-2020، 23:25)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(17-05-2020، 23:22)S-T-I-N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(17-05-2020، 23:20)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(17-05-2020، 23:17)S-T-I-N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نمیخواد داغون کنی .. هویج هست بازم
بعدشم بی عدب هویج خودتی .. بی چشم و رو
اخه خر هویجی هویج نیس بعضیاش خوب نیستن زیر دندون ادم می مونن و خوب حزم نمیشن (میدنم غلط نوشتم منظورم میل کردنه)
من خرگوشم
بی عدب
من صد بار گفتم موقعه گرفتن هویج دقت کنید فردا روزی نرید دادگاه هویحتونو ازتون پشمه خرس مهریه بخوات
کبوتر با کبوتر
هویج خوب با خرگوش دیونه
اینم یک کلمه از گوسفند قربونیه زیر پای عروس:/
یعنی تو منو وقته شام میخوری وای باعث افتخاره.
به نظر خودم سینه راستمو بخور چون گوشتش تازست.
هر چی باشم گوسفنده خوبی برای قربونی هستم
(17-05-2020، 23:31)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(17-05-2020، 23:29)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
@Anill
ببخشید میشه بعضی رمان هارو ویرایش کنید اخه خیلی ص بندی ناجوری دارن مثل رنان دیانه توی یه ص بالا 80 تا پارت هست وسط خوندن اینتدنت قطع میشه محبوریم دوباره از اول برگردیم پایین تا میدایش میکنی ادم می میره
باشه درستش می کنم
واقعا ممنون راستی لینکشو بفرستم یا خودتون پیدا میکنید رمانو زهرا خانوم نوشته