15-05-2020، 15:10
(آخرین ویرایش در این ارسال: 15-05-2020، 15:11، توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ.)
(15-05-2020، 15:08)fatemeh 11 ساله نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-05-2020، 15:06)MO-R-TY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
@Anill
من موضوعاشو دیدم تکراری نبود که خودش نوشته بود جالب هم بود . بجای بستن میشد منتقل کنین تو همون پستی که میگین قبلا بوده.
آفرین این دوستمون داره درست میگکه تازشم من چیزی که نوشته بودم با اون چیزی که اون یارونوشته بود فرق میکرد
عزیز منننننن.موضوع پرههههه.شما میتونی قسمت جستجو جستو بکنیییی ببینییییی تکرارییی هست یااا نهههه.هیچ مشکلی هم ندارهههه اگه موضوعت بسته شهههه.اوکی گلم:-))))
(15-05-2020، 15:10)fatemeh 11 ساله نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-05-2020، 15:08)Anahidd نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-05-2020، 15:06)MO-R-TY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
@Anill
من موضوعاشو دیدم تکراری نبود که خودش نوشته بود جالب هم بود . بجای بستن میشد منتقل کنین تو همون پستی که میگین قبلا بوده.
یکیش تکراری بود یکیشم کم محتوا اشکالی نداره ولی موضوع زیاده
تکراری نبود اون بیوگرافی کاملشونو نوشته بود من فقط یه توضیح کوچیک درباره اکسو دادم
یه موضوع دیگه بزن.