(14-05-2020، 22:13)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(14-05-2020، 22:10)mentol*vkook نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
برادرم قدیمی ها از ما بزرگ هستن و طبیعی هستش ک ت بیشتر کار ها بهت گیر بدن حتما چیزی میدونن ک میگن وگرنع کسانی نیستن ک قصد اذیت کردنتو داشتع باشن
سنمون رفته بالا اخر عمری حوصله بچه نداریم -_-
خیلیا بچع ب نظر میان اما قدرت درکشون بالاس
و چرا اخر عمری هنو شما جوونی
(14-05-2020، 22:13)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(14-05-2020، 22:10)mentol*vkook نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(14-05-2020، 22:06)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(14-05-2020، 22:02)mentol*vkook نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(14-05-2020، 22:00)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دقت کردین شما خانوم های محترمم فقط به بنده گیر میدن و اذیت میکننین من نه کاری با شما دارم نه نرفی به شما زدم نه توی حرفتون دخالت کردم دارم سهندو تگ میکنم
کسی بهت گیر نمیدع سیروان دارن باهات حرف میزنن یا دارن بعضی از اشتباهاتتو میگن
ایسان جان من هیچ وقت روی حرف حرف نزدم بازم نمیزنم ولی این بچه های قدیم مخصوصا بانوانشون +امیرحسین مهسا ستین
از صبح فقط تیکه تنداختن من ادم دیگه یه حای کم میارم اه
کسی ندونه خودش کین یا جین یا از کجا اومدن بابا یکم پتینو نگاه کنیین
در جریانم
برادرم قدیمی ها از ما بزرگ هستن و طبیعی هستش ک ت بیشتر کار ها بهت گیر بدن حتما چیزی میدونن ک میگن وگرنع کسانی نیستن ک قصد اذیت کردنتو داشتع باشن
مهسا و ستین فک نکنم تیکع های خیلی بدی انداختع باشن ک بخوان ناراحتت کنن و اونا دلشون پاک و هیچ وقت قصد اذیت کردن کسی رو ندارن
زود رنج نباش ک اصلا خوب نیس ت تا اخرع عمیرت هزار تا حرفای جور واجور خواهی شنید و از کجا معلوم اذیتت نکن اما اگ با هر حرف از کسی دلخور بشی ک کارمون سختع
چشم ستین جون
بعدا بیا پ.خ تا بفهمی که حق با منه بدبخته یا این ادم های محترم
من ایسانم