14-05-2020، 12:42
(آخرین ویرایش در این ارسال: 14-05-2020، 12:44، توسط Sirvan10_a.)
(14-05-2020، 12:36)ѕмσкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.الان باید به شما اخطار بدن که با ابروی من بازی کردی
(14-05-2020، 12:34)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(14-05-2020، 12:31)ѕмσкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.الان چیکار کنم دلمو صابون بزنم یا نه
(14-05-2020، 12:21)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
@m.h.sa
مبارکه فرشته کوچولو
چقدر بهت میاد
مشکی و بنفش شدنت*-*
دیگه نه تا اون حد :v
(14-05-2020، 12:24)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
@"ѕмσкє"
اقا امیرحسن گل گلاب پس من چی منم یک ماه فعالیتم داره تموم میشه توی این ماهم خیلی بچه ارومی شدم اسپم ندادم بعداز تذکرت.
منم پیشنهاد کن دیگه
دلمو نشکن
باشه
ای جانم
برم تو فازش یا برم گریه کنم
باشه؟ پیشنهاد میکنی؟
با این سابقه فک کنم باید حالا حالاها گریه کنی !
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اخه چرا من بی گناه یکیش که لغو شد با دستور از بالا دوتا اقا علی هم کا اصلا ولش یکیش اخطار داد تا رفتم ببینم برای چی تموم شد
یکیشم اقا پرهام بهم فش داد به من اخطار داد
حالا دیگه بچگی کردیم مال گذاشتس
(14-05-2020، 12:35)† No Memorise ∅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(14-05-2020، 11:45)*Bεят نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(14-05-2020، 11:06)† No Memorise ∅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ماها رو مرده حساب کن +_+
خدا نکنهههه
شما قلب ماهی♡^^
ولی ط نپصه منی +_+
(14-05-2020، 11:36)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(14-05-2020، 11:06)† No Memorise ∅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ماها رو مرده حساب کن +_+
یه بار دیگه این حرف رو بزنی گیزنم نابودت میکنم
منو همین الان نابود شده بدون بیبی جون +_+
دلت دعوا میخواد
میگم نگو