موضوعها: 540
سپاس ها 13333
سپاس شده 4295 بار در 3231 ارسال
حالت من: هیچ کدام
05-05-2020، 18:10
"پس از ۱۷ سال به نظر میرسد دیگر چندان علاقهای میان واشنگتن و بغداد باقی نمانده است. مذاکرات آتی ممکن است آخرین فرصت برای حفظ این شراکت نه چندان عادی باشد."
فارن پالسی به بررسی روابط عراق و آمریکا پرداخته و نوشته است: «در ماه ژوئن آمریکا و عراق قرار است مذاکرات مهم استراتژیک خود را آغاز کنند و تمامی مسائل مربوط به روابط دوجانبه از جمله حضور نیروهای آمریکایی در این کشور را به بحث بگذارند.
از سال ۲۰۰۳ آمریکا صدها میلیون دلار به عراق کمک اقتصادی نظامی و بستههای حمایتی دیپلماتیک داشته است. این حمایتها از آنجا انجام میشد که عراق به عنوان شریک کلیدی در حفظ ثبات و امنیت منطقه و خاورمیانه تصور میشد. اما دولت عراق امروز در جهت مخالف حرکت میکند.
مذاکرت استرانژیک آتی آخرین فرصت برای تغییر این شرایط و حفظ روابط آمریکا با عراق است.
هیچ تحملی در داخل آمریکا برای ادامه کمکهای خارجی در صورتی که در جهت منافع آمریکا نباشد، وجود ندارد؛ چه برسد به کمکهایی که از جهتی بتواند دشمنانی نظیر ایران را تقویت کند. اکنون زمان انتخابهای دشوار برای دولت عراق است. این مذاکرات استراتژیک باید به عنوان آخرین فرصت برای نجات شراکت میان آمریکا و عراق باشد.»
سپاس ها 13333
05-05-2020، 18:23
ائتلاف دولت قانون امروز (سهشنبه) تاکید کرد، بازگشت از موضع سابقش در عدم حمایت از کابینه مصطفی الکاظمی، نخست وزیر مکلف در گرو آن است که الکاظمی در تشکیل کابینه از گزینههای درست، پاک، شایسته و غیرجنجالی استفاده کند.
به نقل از سایت المعلومه، کاطع الرکابی، نماینده ائتلاف دولت قانون به ریاست نوری مالکی امروز اظهار کرد: دولت قانون انصراف خود را از اعطای رای اعتماد به کابینه الکاظمی به دلیل عدم پایبندی به استانداردهای توافق شده در گفتگوها اعلام کرد، همچنین ائتلاف الوطنیه همین موضعگیری را اعلام کرد زیرا انتخاب کاندیداها بر خلاف توافق انجام شده برای انتخاب وزرای شایسته، درستکار و مستقل هستند.
این نماینده ائتلاف دولت قانون در ادامه با رد این ادعا که دلیل عدم حمایت از کابینه الکاظمی به دلیل اختلافنظر با النصر در مورد وزارت خارجه است، گفت: ائتلاف دخالتی در معرفی کاندیداها برای وزارتخانهها نداشت، هدف ما این است که کابینه آتی با کابینههای قبل از خود از نظر ساختار مختلف بوده و با حضور نمایندگان همه گروهها و نه حضور یک فراکسیون و محدود کردن دیگر فراکسیونها ایجاد شود.
الرکابی افزود: بازگشت حمایت دولت قانون از کابینه الکاظمی در گرو آن است که الکاظمی در تشکیل کابینه از گزینههای درست، پاک، شایسته و غیرجنجالی استفاده کند.
او تاکید کرد: در صورتی که الکاظمی شیوه انتخاب وزرا را تغییر دهد و ملاکهای واقعی تعیین شده از سوی احزاب شیعه یعنی شایستگی، درستکاری و حرفهای بودن را در نظر بگیرد، به کابینه او رای اعتماد خواهیم داد.
سپاس ها 13333
05-05-2020، 18:29
یک مسوول در گردانهای حزبالله عراق پس از حملات اخیر داعش به برخی از استانهای این کشور، از دستگاههای امنیتی خواست در امنیت برخی شهرها تجدیدنظر کرده و دامنه عملیات اطلاعاتی پیشگیرانه را گسترش دهند.
به گزارش سایت المیادین، ابوعلی العسکری، از مسوولان این گردانها گفت، با تشدید حملات جنایت کارانه علیه دستگاههای امنیتی نیاز به بازبینی امنیتی در مراکز شهرهایی که تحت کنترل نیستند، محسوس است.
وی خواستار گسترش عملیات امنیتی پیشگیرانه برای ممانعت از حملات بیشتر داعش شد که اخیرا حملاتش را افزایش داده است.
استان دیالی روز یکشنبه محل درگیری نیروهای داعش و پلیس و نیروهای حشد شعبی بود.
همچنین تیپ ۲۱ حشد شعبی حمله داعش را در شرق صلاح الدین خنثی کرد و در پی این امر مجلس شورای این استان خواستار استقرار نیروهای حشد شعبی در اکثر مناطق صلاح الدین شد و نسبت به کنترل مجدد داعش بر این استان هشدار داد.
سخنگوی فرمانده کل نیروهای مسلح عراق نیز روز یکشنبه اعلام کرد، فرماندهی عملیات و نیروهای امنیتی ضمن اجرای دستورات فرمانده کل اقدام به تعقیب بقایای داعش در اطراف صلاح الدین، غرب دیالی و الانبار کردند.
سپاس ها 13333
06-05-2020، 11:20
رهبر انقلاب اسلامی به مناسبت هفته کارگر و پیگیری تحقق شعار سال با هفت مجموعه تولیدی ارتباط تصویری برقرار کردند.
به مناسبت هفته کارگر و پیگیری تحقق شعار سال (جهش تولید) ارتباط تصویری از هفت مجموعه تولیدی فعال در نقاط مختلف کشور با رهبر معظم انقلاب اسلامی برقرار شد.
در این ارتباط، مدیران و تعدادی از کارگران نمونه واحدهای تولیدی از وضعیت تولید، دستاوردها، مسائل و مشکلات این واحدها گزارشهایی بیان و همچنین راهکارها و پیشنهادهایی برای حل این مسائل و تحقق شعار سال مطرح کردند.
مشروح خبر و تصاویر تکمیلی از این برنامه متعاقباً منتشر خواهد شد.
سپاس ها 13333
06-05-2020، 11:21
روزنامه کیهان نوشت: نمایندگانی که در انتخابات اخیر از جانب مردم طرد شدهاند، بدجوری به پر و پای نمایندگان مجلس یازدهم میپیچند و علیه مجلسی که هنوز تشکیل نشده چرت و پرت میگویند!
روزنامه کیهان نوشت:
گفت: نمایندگانی که در انتخابات اخیر از جانب مردم طرد شدهاند، بدجوری به پر و پای نمایندگان مجلس یازدهم میپیچند و علیه مجلسی که هنوز تشکیل نشده چرت و پرت میگویند!
گفتم: میدانند که یکی از اولین اقدامات مجلس یازدهم، تعقیب نزدیک به ۸۰ نماینده مجلس کنونی است که بیتالمال را هپل هپو کردهاند.
گفت: ایول! پس بگو که چرا خودشان را به آب و آتش میزنند تا ماجرای دزدی آنها از بیتالمال در حاشیه قرار گرفته
و فراموش شود!
گفتم: عدهای به یک قلعه حمله کرده بودند، یکی از نگهبانان قلعه با پرتاب سنگ ملاج رئیس مهاجمان را غرق خون کرد و یارو در حالی که از درد به خود میپیچید فریاد کشید و به نگهبان قلعه گفت؛ مگر سپر به این بزرگی را در دست من نمیبینی که سنگ را به وسط ملاجم میزنی؟!
سپاس ها 13333
08-05-2020، 4:53
حضرت آیت الله خامنهای رهبر انقلاب اسلامی در پیامی درگذشت پدر سعید جلیلی و برادر ایشان را تسلیت گفتند.
حضرت آیت الله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی در پی درگذشت پدر سعید جلیلی و برادر ایشان پیام تسلیتی صادر کردند.
متن این پیام به شرح زیر است؛
بسم الله الرحمن الرحیم
حضرات آقایان دکتر سعید جلیلی و وحید جلیلی دام توفیقهما
درگذشت والد گرامی تان را به شما و سایر بازماندگان محترم تسلیت میگویم و برای آن مرحوم رحمت و غفران الهی را مسئلت میکنم.
سید علی خامنهای
۹۹/۲/۱۸
سپاس ها 13333
08-05-2020، 4:55
آزمایش کرونای وزیر بهداشت افغانستان مثبت اعلام شد.
آزمایش کرونای «فیروز الدین فیروز» وزیر بهداشت افغانستان مثبت اعلام شد.
«وحید الله مایار» سخنگوی وزارت بهداشت افغانستان با تایید این خبر گفت که فیروز در حال حاضر در قرنطینه خانگی به سر میبرد.
وی پیش از این گفته بود که مقامهای مسئول طی ۲۴ ساعت گذشته، ۱۷۱ مورد جدید ابتلا به ویروس کرونا را ثبت کردهاند و به این ترتیب تعداد کل مبتلایان به سه هزار و ۵۶۳ نفر رسیده است.
سپاس ها 13333
08-05-2020، 4:56
رییسجمهور آمریکا به منظور اطمینان از وفاداری مقامهای وزارت دفاع آمریکا به خودش، یکی از معتمدانش به این وزارتخانه فرستاده است.
طبق منابع خبری، دونالد ترامپ با فرستادن «مایکل کاترون»، دستیار ارشد معاون رییس جمهور آمریکا در امور امنیت ملی به پنتاگون، سعی دارد تا وفاداری مقامهای این مجموعه به خودش را محک بزند.
منابع خبری گفتهاند در حال حاضر تقویم زمانی ورود کاترون به پنتاگون هنوز مشخص نیست.