موضوعها: 540
سپاس ها 13333
سپاس شده 4295 بار در 3231 ارسال
حالت من: هیچ کدام
21-04-2020، 12:05
رئیسجمهور سابق کشورمان در پیامی درگذشت مرحوم عباس روحانی را به خانواده ایشان تسلیت گفتند.
محمود احمدی نژاد در پیامی درگذشت مرحوم عباس روحانی را به خانواده ایشان تسلیت گفتند.
متن این پیام به شرح زیر است:
بسم الله الرحمن الرحیم
إنّا لله و انا إلیه راجعون
برادران محترم امیرحسین و علیرضا روحانی
درگذشت ابوی گرانقدرتان آقای عباس روحانی را که از خدمتگزاران صادق عرصه فرهنگ کشور بودند، به شما و والده مکرمه و کلیه بستگان و بازماندگان محترم تسلیت می گویم.
از خداوند متعال برای آن مرحوم، آمرزش و رحمت واسعه الهی و برای خانواده و بازماندگان صبر و اجر مسألت می کنم.
خادم ملت ایران
محمود احمدینژاد
۳۰ فروردین ۱۳۹۹
سپاس ها 13333
21-04-2020، 12:06
سازمان جهانی بهداشت در واکنش به اقدام بسیاری از کشورها در کاستن از اقدامات محدودکننده هشدار داد که بدترینهای شیوع کرونا هنوز در پیش است.
به نقل از آسوشیتدپرس تدرسو آدهانوم قبریسوس در کنفرانس خبری در روز دوشنبه اول اردیبهشت مشخص نکرد چرا باور دارد که شیوع ویروس کرونا که حدود ۲.۵ میلیون نفر را در جهان مبتلا کرده و بیش از ۱۶۶۰۰۰ نفر را کشته است، میتواند بدتر شود.
اما او و دیگران قبلا به انتشار احتمالی آینده کووید-۱۹ در آفریقا اشاره کرده بودند که نظامهای بهداشتی کشورهایش توسعهیافتگی بسیار کمتری دارند.
تدروس در مقر سازمان جهانی بهداشت در ژنو گفت: «به ما اعتماد کنید. بدترینهای شیوع هنوز در پیش است. بگذارید از این مصیبت پیشگیری کنیم. این ویروسی است که هنوز بسیاری افراد درکش نکردهاند.»
برخی از کشورهای آسیایی و اروپایی شروع به کاستن از اقدامات قرنطینه و محدودیتهای گردهماییهای جمعی کردهاند و مدارس و کسبوکارها را گشودهاند.
مدیر کل سازمان جهانی بهداشت در یکی از بدبینانهترین مقایسههایش شیوع ویروس کرونا را با پاندمی آنفلوانزای اسپانیایی در یک قرن پیش مقایسه کرد و گفت این ویروس «ترکیب بسیار خطرناکی است، مانند آنفلوانزای اسپانیایی که تا ۱۰۰ میلیون نفر را در جهان کشت.»
تدروس بیماری کووید-۱۹ را «دشمن شماره یک» نامید و گفت: «ما از روز اول در این باره هشدار دادهایم؛ این ویروس شیطانی است که همه باید با آن بجنگیم.»
سپاس ها 13333
21-04-2020، 12:10
دونالد ترامپ مدعی شد که «در صورت پیروزی جو بایدن در انتخابات، ایران، چین، کانادا و مکزیک آمریکا را مال خودشان میکنند. شما دیگر کشوری نخواهید داشت.»
دونالد ترامپ، نامزد حزب جمهوریخواه آمریکا برای انتخابات بعدی ریاست جمهوری این کشور در پاسخ به سوالی درباره انتخابات مدعی شد اگر جو بایدن، معاون باراک اوباما، رئیسجمهور پیشین آمریکا و نامزد حزب دموکرات پیروز شود ایران و چین، آمریکا را مال خودشان میکنند.
رئیسجمهور آمریکامدعی شد: «در صورت پیروزی بایدن در انتخابات، ایران، چین، کانادا و مکزیک آمریکا را مال خودشان میکنند. شما دیگر کشوری نخواهید داشت.»
وی همچینین مدعی شد: «مایل هستم با ایران کار کنم، اما به نظر میرسد آنها منتظر دولت بعدی هستند. حدس میزنم که جان کری نمیخواهد که آنها الان توافق کنند!»
موضوعها: 636
سپاس ها 8915
سپاس شده 28327 بار در 10505 ارسال
حالت من:
?تومان، واحد رسمی پول کشور شد
?در جلسه علنی امروز مجلس تصویب شد:
?واحد پول ایران تومان است و هر تومان برابر ۱۰ هزار ریال جاری و معادل یکصد قِران است.
?بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران موظف است ظرف مدت دو سال از تاریخ لازمالاجرا شدن این قانون، ترتیبات اجرایی لازم را جهت آغاز دوره گذار فراهم کند.
سپاس ها 13333
05-05-2020، 18:03
دیدار شاعران با مقام معظم رهبری امسال به دلیل شیوع بیماری کرونا در کشور برگزار نمیشود.
عباس محمدی مدیرکل مرکز آفرینشهای ادبی حوزه هنری در خصوص دیدار شاعران با رهبر انقلاب گفت: امسال به دلیل شیوع بیماری کرونا و با توجه به دستورالعملهای کارگروه پیشگیری مبنی بر منع قانونی برای برگزاری تجمعات در کشور، دیدار شاعران با مقام معظم رهبری همانند سایر دیدارهای ایشان در ماه مبارک رمضان برگزار نخواهد شد.
گفتنی است هرساله همزمان با میلاد امام حسن مجتبی (ع) در چهاردهم ماه مبارک رمضان تعدادی از شاعران به دیدار مقام معظم رهبری میرفتند و در محضر ایشان به شعرخوانی میپرداختند.
سپاس ها 13333
05-05-2020، 18:04
رئیس جمهور آمریکا برای بار دوم ادعا کرد که جو بایدن یک نامه عذرخواهی برای وی در ارتباط با تصمیم ترامپ برای ممنوع کردن سفرهای مربوط به چین در بحبوحه شیوع کروناویروس فرستاده است.
به نقل از پایگاه هیل، دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا روز یکشنبه در دفاع از پاسخش به بحران شیوع کروناویروس از تصمیمش برای متوقف کردن سفرها از چین به کشورش تعریف و ادعا کرد که جو بایدن، معاون رئیس جمهور سابق و نامزد ریاست جمهوری مفروض دموکراتها در انتخابات ۲۰۲۰ به همراه چند قانونگذار دموکرات دیگر او را به خاطر اقداماتش "بیگانه ستیز" خواندهاند.
ترامپ در مصاحبه خود خاطرنشان کرد: خیلی وقت بعد از اینکه من مرزهای کشور را بستم، آنها من را نژادپرست و بیگانه ستیز خواندند. بایدن برگشت و گفت که او بیگانهستیز است. حالا بایدن یک نامه عذرخواهی نوشته است، چون من کاری درست را انجام دادم. من جان صدها هزار نفر را نجات دادم.
به گزارش بلومبرگ، با این حال کمپین بایدن قبلا هم یک بار ادعای نوشتن چنین نامهای از سوی وی به ترامپ را تکذیب کرده بود.
سپاس ها 13333
05-05-2020، 18:06
وزیر امور خارجه در توییتر خود نوشت: پامپئو گمان میکند قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل از برجام مستقل است، او باید آن را مطالعه کند.
«محمدجواد ظریف»، وزیر امور خارجه، در توییتر خود نوشت:
«پامپئو گمان میکند قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل از برجام مستقل است. او باید آن را مطالعه کند.
برجام بخشی از ۲۲۳۱ است. به همین دلیل است که ۱۰۴ صفحه دارد و به همین دلیل است که او آن را نخوانده است!
۲۲۳۱ برای خنگها: بدون برجام، آن وجود خارجی نداشت. آمریکا آن را نقض کرده و دیگران را نیز از پایبندی به آن باز داشت. آمریکا هیچ جایگاهی در (این قطعنامه) ندارد.»
سپاس ها 13333
05-05-2020، 18:06
شبکه تلویزیونی الاتجاه از راه اندازی کمپینی در عراق برای بیرون راندن سفیر آمریکا از بغداد خبر داد.
به نقل از شبکه تلویزیونی الاتجاه، محافل مردمی، سیاسی و نخبگان فرهنگی عراق کمپینی برای بیرون راندن متیو تولر، سفیر آمریکا از بغداد به سبب مداخلات مستمر او در مسائل این کشور راه اندازی کردند.
شرکت کنندگان در این کمپین، سفیر آمریکا را به تشدید خشونت در عراق، حمایت از هرج و مرج و بکارگیری برخی گروههای سیاسی و سوق دادن آنها به سمت آسیب وارد کردن به روند دیپلماتیک کشور متهم کردند.
همچنین انگشت اتهام به سمت تولر درباره دست داشتن او در عملیات ناجوانمردانه نزدیک فرودگاه بغداد نشانه میرود؛ عملیاتی که به شهادت ابومهدی المهندس و (سردار) قاسم سلیمانی از فرماندهان مقاومت منجر شد.
سپاس ها 13333
05-05-2020، 18:08
رییس کمیته انتقال محکومان وزارت دادگستری از انتقال پانزده تن از زندانیان اندونزی و یک نفر چینی به کشور متبوعشان خبر داد.
محمود عباسی معاون حقوق بشر و امور بین الملل و رییس کمیته انتقال محکومان اعلام کرد: با همکاری قوه قضاییه، وزارت امور خارجه و دادستانی کل کشور پانزده تن از زندانیان اندونزیایی و یک نفر چینی در استان هرمزگان به نمایندگان سفارت اندونزی و چین تحویل و به کشور متبوعشان منتقل شدند.
این زندانیان متهم به قاچاق سوخت بودند که پس از طی تشریفات قانونی به کشور متبوعشان منتقل شدند.
وی افزود: با این اقدام حقوق بشری و انسان دوستانه جمهوری اسلامی ایران در حال رایزنی برای انتقال زندانیان کشورمان از اندونزی و چین به زندان های کشور هستیم.
سپاس ها 13333
05-05-2020، 18:09
ائتلاف تحت امر آمریکا، دادگاهی بینالمللی را برای محاکمه داعشیها در سوریه تشکیل میدهد.
به نقل از پایگاه خبری صدی البلد، منابعی در سوریه امروز (سه شنبه) اعلام کردند، ائتلاف بینالمللی ضد داعش قصد دارد یک دادگاه بینالمللی برای محاکمه داعشی های تحت بازداشت تشکیل دهد.
دیده بان حقوق بشر سوریه به نقل از منابع موثق اعلام کرد، این ائتلاف دستور تشکیل این دادگاه را صادر کرده است.