03-05-2020، 9:53
همانطور که میدانید، مایکروسافت اخیراً اطلاعات زیادی را در مورد برنامههای خود برای نسل آینده منتشر کرده است. حال با اینکه ظاهراً کنسول اکسباکس سری اکس همچنان برای عرضه در تعطیلات ۲۰۲۰ میلادی برنامهریزی شده است، اما احتمال دارد که بازیهای اکسباکس با تاخیر عرضه شوند.
آقای فیل اسپنسر (Phil Spencer)، مدیر بخش اکسباکس، در طی مصاحبهای با CNBC در مورد وضعیت سخت افزار و نرم افزار کنسول اکسباکس سری اکس صحبت کرد. اسپنسر در پاسخ به سوال آیا بحران ویروس کرونا برروی عرضهی کنسول تاثیر گذاشته است یا خیر، توضیحات زیر را ارائه داد:
نقل قول: ما هر روز در حال یادگیری هستیم. من بارها این را تکرار میکنم؛ سلامتی و امنیت تیمهایمان مهمترین چیز است. البته فراهم کردن امنیت آنلاین از طریق سرویسهایمان برای مشتریان نیز بسیار اهمیت دارد. اگر با دقت نگاه کنید، این یک سال بسیار هیجانانگیز برای ما است؛ ما یک اکسباکس امسال عرضه میکنیم. این موضوع باعث به وجود آمدن هیجان زیادی در میان تیمها و جامعهی طرفداران میشود.
اسپنسر در ادامه به طور دقیقتری به سخت افزار کنسول اکسباکس پرداخت و اشاره کرد که مایکروسافت همچنان قصد دارد کنسول جدیدش را در تعطیلات ۲۰۲۰ عرضه کند. با این حال، مدیر اکسباکس به طور صادقانه اقرار کرد که تولید بازی ممکن است تحت تاثیر قرار بگیرد:
نقل قول: تیمها به خوبی در حال تلاش هستند تا روند عرضهی کنسول طبق برنامه پیش برود. میخواهم صادقانه بگویم که بزرگترین مورد نامشخص، احتمالاً روند تولید بازیها است. امروزه روند تولید بازیها یک فعالیت سرگرمی در ابعاد بزرگ محسوب میشود. شما صدها نفر را دارید که با یکدیگر به ساخت بازی مشغول میشوند.
در بخش سخت افزار، ما احساس خوبی در مورد برنامههایمان داریم؛ واضح است که وضعیت فعلی کمی برروی برنامهها تاثیر خواهد گذاشت، اما به طور کلی فکر میکنم ما در همان مرحلهای هستیم که فکر میکردیم باشیم. در بخش تولید بازیها، ما هر روز در حال یادگیری هستیم. من هنوز هم حس خوبی در مورد این بخش دارم، اما در عین حال باید مطمئن شوم که امنیت و سلامتی تیمها در اولویت هستند تا در زمان آماده نبودن برنامه، به آنها فشار اضافی وارد نشود.
در راستای اخبار مرتبط با کنسول اکسباکس سری اکس، باید اشاره کنیم که مایکروسافت قصد دارد تا در هفتهی آینده، ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۹ (۷ مه ۲۰۲۰)، به نمایش تعدادی از بازیهای نسل بعدی بپردازد.