02-05-2020، 14:46
مدافع رئال مادرید اعلام کرد قصد جدایی از این تیم را ندارد.
به گزارش ایسنا و به نقل از بی ساکر، مارسلو از طریق دایرکت اینستاگرام با فابیو کاناوارو صحبت کرد و در این گفتوگو به موضوعات مهمی همچون آیندهاش، زینالدین زیدان و مقایسه کریستیانو رونالدو و لیونل مسی اشاره کرد. مدافع برزیلی گفت: نمیخواهم از رئال مادرید جدا شوم و تصور نمیکنم باشگاه هم من را نخواهد. شرایط من در این تیم خیلی خوب است. از زمانی که با خانوادهام به مادرید رفتهام داستان فوقالعادهای داشتم. نمیدانم صحت دارد که یوونتوس من را میخواهد یا نه. میخواهم یک بار دیگر قهرمانی در لیگ قهرمانان را تجربه کنم و دوست دارم به همراه تیم ملی فاتح جام جهانی شوم.
مدافع رئال مادرید در ادامه به زیدان اشاره کرد و گفت: مردم تصور نمیکردند بتواند چنین تیم بزرگی را هدایت کند. با این حال زیزو فوقالعاده عمل کرد. زمانی که وارد تیم شد در دوران خیلی سختی قرار داشتیم. تقریبا هیچ چیزی نبرده بودیم اما با تلاش و درک یکدیگر توانستیم این کار را انجام دهیم.
مارسلو درباره بهترین بودن مسی یا رونالدو اظهار کرد: هر یک ویژگیهای خاص خودش را دارد. با توجه به این که ۱۰ سال با رونالدو تمرین و بازی کردم می دانم انگیزهای که این بازیکن به تو میدهد، نحوه صحبت و انجام کارها در بالاترین سطح است. با این حال مسی در بازی با توپ میتواند تو را میخکوب کند و از هیچ، یک گل بسازد.
او در مورد رقابت این دو ستاره برای کسب توپ طلا گفت: برای این جایزه تنها رقابت بین این دو بازیکن وجود دارد و سپس میتوان دیگر بازیکنان را بررسی کرد. آنها را نمیتوان با بازیکنان دیگر مقایسه کرد. متاسفانه هیچ یک قهرمانی در جام جهانی را تجربه نکردهاند.