حتی گاهی اوقات عکسهایی به اشتراک میگذارند که جنجال بسیاری به راه انداخته و خبرساز میشوند، توجه رسانهها و مردم به آنها جلب میشود و شهرت بیشتری نیز برای آنها به ارمغان میآورند. در این سری مطالب ما سعی داریم به طور هفتگی گزیدهای از عکسهای چهرههای محبوبتان را با شما به اشتراک بگذاریم.
لیدی گاگا یکم دیگه برای عشوه اومدن خم میشد، از کادر خارج میشد!
بهنظرم سبیلایی که از ته زدی هم باید توی این عکس، اون گوشه میذاشتی به عنوان خانوادهت؛ ازبس که بهت میومدن!
کیم کارداشیان درحال تبلیغ لباس راحتی مجموعهش.
ما که میمونیم خونه، باشه؛ اما احساس میکنم خیلی داری اذیت میشی که ما رو به توی خونه موندن تشویق کنی!
پس چرا من احساس میکنم دوتا جیجی حدید باهم عکس گرفتن تا یه جیجی و یه بلا؟!
تیلور سوییفت هم بالاخره تصویری از خودش توی اینستاگرامش به اشتراک گذاشت.
بیشتر بهنظر میرسه که لو داره نگاه عاقل اندر سفیه بهت میندازه تا اینکه درکت کنه!
عکسی از تولد ۲۵ سالگی جیجی حدید در اینستاگرامش.
گویا اگه توی عکس تولد، کج نایستی، امتیاز اون مرحله رو از دست میدی و نمیتونی وارد سال بعدی زندگیت بشی!
من کاری ندارم که بیلی آیلیش چرا این شکلی عکس گرفته؛ حتما دوست داشته!
من روی سخنم با اونیه که کامنت گذاشته: «خیلی الهامبخشه». عاجزانه ازش تقاضا دارم که بگه دقیقا چه الهامی از این عکس گرفته تا ما بیخلاقیتها هم یاد بگیریم!
تصویری از دمی لواتو در اینستاگرامش.
نسخه امپیتری کریسی تیگان و نسخه امپیتری مذکرش رو در تصویر مشاهده میکنین!
الان لیلی کالینز تعجب کرده یا مدل ابروهاش واقعا اینطوریه؟!
جرد لتو اینجا شبیه باباهاییه که تازه دوربین سلفی گوشی رو پیدا کردن و هی از خودشون عکس میگیرن!
سلفی کامیلو کابیو در اینستاگرامش.
قرنطینه، یا همه رو آشپز کرده یا باغبون؛ البته همه در کنار شغل اصلیشون، نویسنده هم شدن!
تصویری از جو جوناس در آلمان.
بالاخره اونور تونا دو دقیقه موند توی خونهش!
این هم از عاشقانه بوراک و فاحریه!
مینه توگای بههمراه سگش در قرنطینه.
یکی این گلهارو که مریم اوزرلی به ما تقدیم کرده ازش بگیره، خسته نشه؛ من دستم بنده!
سوال مسابقه امروز؛ یک سلبریتی را نام ببرید که در قرنطینه با سگش عکس نداشته باشد!
این هم تصویری که برن سات از خودش توی اینستاگرامش گذاشته.
دنیز بایسال، فارغ ز غوغای جهان!
آمیتا باچان نوشته «یه خفاش توی اتاقم پیدا کردم». قشنگ معلومه خفاشه تا حالا فیلم هندی ندیده؛ وگرنه همچین ریسکی نمیکرد!
دیگه همه سوژهها تموم شده، کریتی رنگ چشماش رو تابهتا کرده، میگه انتخاب کنین! خدایا این قرنطینه کی تموم میشه؟ کمک؟!
پریانکا نوشته «بیاید مادر زمین رو درمان کنیم». فعلا که انسانها مادر زمین رو خیلی اذیت کردن، اونم داره به سبک مادرهای ایرانی با دمپایی ابری خیس انتقام میگیره!
دیپیکا پادوکونه از چت تصویریش با دوستاش عکس گرفته و توی اینستاگرام گذاشته.
سلمان خان در رویاهای دور و دراز؟!
خواهرانه سونام کاپور و خواهرش.
متاسفانه همه مثل شما امکانات ساحلی ندارن که هرروز آفتاب بگیرن. ته تهش یه پشت بوم دو متریه که تا پاتو بذاری بالا، پنج تا ملحفه آویزون شده میپیچه به سر و صورتت، ممکنه پرت بشی پایین!
آلیا بهات هم به چت تصویری با دوستهاش روی آورده.
پارک سئو جون از این عکس با عنوان عکس مورد علاقهش نام برده.
دخترمون خیلی خجالتیه؛ روش نمیشه موقع عکس گرفتن سرش رو بالا بیاره!
هیونا رفته خرید کفش؛ قشنگ تفاوت سطح دغدغهها توی این تصاویر مشخصه!
اینا پوستشون همینقدر صاف و بینقصه یا بعدا مثل هالیوودیها خبر فتوشاپ عکس بعد از گریمی که بعد از عملشون انجام میدن، میرسه؟!
خب مزاحمش نشین، میگه که سرش شلوغه؛ داره رکورد مرحله آخر رو میزنه!
این هم تصویری از لین مین هو.
نمیخواین انکار کنین که این هم از اثرات قرنطینهست؛ میخواین؟!
اگه الان دارن گریمش میکنن، پس اینی که الان هست، جدی جدی خودشه؟!
این هم از سلفی پارک جین یانگ.
نانسی عجرم، تولد دخترش رو توی اینستاگرامش تبریک گفته.
بهنظر میرسه سیرین عبدالنور رفته بوده سر ساختمون، یه نونی دربیاره، همونجا یه عکس یادگاری هم گرفته! فقط کفشهاش خیلی مناسب کار نیست ظاهرا!
احساس میکنم دیگه لبهای نادینه نسیب داره از حالت عادی خارج میشه! یکی شماره پزشک زیباییش رو نداره؟!
تصویری از فرزانه ناز در اینستاگرامش.
غزال هم با این عکس، حلول ماه رمضان رو به طرفدارهاش تبریک گفته.