امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.83
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ۳۵6

(28-04-2020، 13:21)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-04-2020، 13:20)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-04-2020، 13:17)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-04-2020، 13:16)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-04-2020، 13:13)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جون دلبر*.*

جدییی؟؟؟؟
لاري لاي لاري لاي لاري لاي لاري لاي

کيجا امير کلايي پريشو داشتي ماهي
فک نکن شیرین زبونی می‌کنی تبانیتون یادم‌میره

کدوم تبانیO_o
خلاصه .. با پلاک قاعمشهر از بابل رد‌نشو اگه جونتو میخوای ((:

اهاااا اون تبانیD:
اصن حواسم نبود
ولی خو بیا مشکلات قدیمو وارد رابطه عشقولانمون نکنیم((:
شماهم سعی کنید با لطف الهی به مدارج بالا برسید:^
تورو که میبینم قاعمشهر برام  دروازه ای به سمت بهشته که فقط یه‌حوری داره اونم خودتی (: ⁦❤️⁩
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł ، ρσєѕɪ
آگهی
(28-04-2020، 13:25)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-04-2020، 13:21)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-04-2020، 13:20)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-04-2020، 13:17)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-04-2020، 13:16)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فک نکن شیرین زبونی می‌کنی تبانیتون یادم‌میره

کدوم تبانیO_o
خلاصه .. با پلاک قاعمشهر از بابل رد‌نشو اگه جونتو میخوای ((:

اهاااا اون تبانیD:
اصن حواسم نبود
ولی خو بیا مشکلات قدیمو وارد رابطه عشقولانمون نکنیم((:
شماهم سعی کنید با لطف الهی به مدارج بالا برسید:^
تورو که میبینم قاعمشهر برام شهر دروازه ای به سمت بهشته که فقط یه‌حوری داره اونم خودتی (: ⁦❤️⁩

اوخودا*____*
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، Mr.Robot ، ÆMÆշЇÑζ
(28-04-2020، 13:26)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-04-2020، 13:06)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-04-2020، 13:03)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نگووووو تو خود پشم و اعتبارشی مشتی ((:

شیوا مگه هنوز زندست؟! ((((((((((:::::

#صابون_رمز_وحدت
اره مثل اینکه ازدواج هم کرده .. 
ولی فلشیا هیچکدوم دور نشدیم از هم اونایی که رفتن اومدن گروه 
اوناییم که گروه نیستن اینجان .. خودت نبودی فقط .. 
درکل خوشحالم برار .. خوش برگشتی 

پشمام پسر

آره من کلا نه تو گروهی بودم نه تو خود سایت 
مخلص برار
خیلی خوشحال شدم امیر جووون ((:
فدا مدا .. اگه جنبت بالا هست هنوز و‌ خواستی بیای درخدمتم داداش 
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، esiesi ، ÆMÆշЇÑζ
(28-04-2020، 13:28)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-04-2020، 13:26)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پشمام پسر

مخلص برار

فدا داداش
کیا هستن تو این گروهتون؟ 
گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ۳۵6 170
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، ρσєѕɪ ، ÆMÆշЇÑζ
(28-04-2020، 13:29)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-04-2020، 13:28)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پشمام پسر

مخلص برار

فدا داداش
کیا هستن تو این گروهتون؟ 
بیست نفری هستیم .. نمی‌دونم کدومارو میشناسی حقیقت ..
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، ρσєѕɪ ، esiesi ، ÆMÆշЇÑζ
همین گروه خفن ها؟:^
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، Mr.Robot ، ÆMÆշЇÑζ
(28-04-2020، 13:31)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نسبت به 3 4 سال پیش عوض شده؟
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، ρσєѕɪ ، Faust
(28-04-2020، 13:33)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-04-2020، 13:31)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حموم حافظه برامون نداشته (((: 
نه آدما همونایبم جدید مدید راه ندادیم ..

(28-04-2020، 13:32)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همین گروه خفن ها؟:^
(((((= ⁦❤️⁩
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، Đęąđ.ğïřł ، ρσєѕɪ ، ÆMÆշЇÑζ ، Faust
(28-04-2020، 13:35)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-04-2020، 13:33)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حموم حافظه برامون نداشته (((: 
نه آدما همونایبم جدید مدید راه ندادیم ..

لعنتیا بزرگ شدید دیگه (: 
من بودم اون موقع اگر کسی جدید نی میشناسم اکثرا رو
ولی فک نکنم کسی منو یادش بیاد، حمومه به هرحال D:
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، ÆMÆշЇÑζ ، Faust ، ρσєѕɪ
خفن ها چیه ):
Just
*_* The flash fu**ing blinders
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، Mr.Robot ، ρσєѕɪ ، Đęąđ.ğïřł

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان