امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.83
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ۳۵6

(28-04-2020، 12:56)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-04-2020، 12:53)z_farhad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-04-2020، 12:48)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-04-2020، 12:45)z_farhad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جاست یو((:

منو بلاک نکن):
منوتو جدایی ناپذیریم):

گول ظاهرتو خوردم دیگه گول ظاهر نداری
حالا نوبت توئه واسه من بجنگی=)))

رخش من خستس تو بجنگ ((:

خودت رخشی=)))

ای جان:*
[/quote]

جان بک‌:*
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ
آگهی
(28-04-2020، 12:59)z_farhad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-04-2020، 12:55)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-04-2020، 12:52)z_farhad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-04-2020، 12:47)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-04-2020، 12:43)z_farhad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاش بغل دست لیست دوستان
یه لیست داشت واسه دشمنانِ ب ظاهر دوست=)))) 

بااینکه این رابطه کثیف تموم شده ولی دوست داشتم جملتو((:

این ک تموم شد بیا بزنیم به سلامتی روابط کثیف بعدی=)))

بازی کثیفی شروع کردی راه برگشت ندارم((:

بیا بشینیم باهم تمیزش کنیم=)))

اون تخصص توعه((:
تازه امیرم بزار تولیستت:^
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، Mr.Robot ، z_farhad
(28-04-2020، 12:58)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-04-2020، 12:56)z_farhad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-04-2020، 12:50)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@z_farhad

عشقم نظرم برگشت((:
حس میکنم بدون تو نفس کشیدن سخته.-.

کرونا گرفتی
دور شو:V

اوکی یای:^

عشقم بیا بریم:>

@Mr.Robot

عین بنز خیانت میکنی لنتی
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، Mr.Robot ، Đęąđ.ğïřł
(28-04-2020، 13:00)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم پشم نمونده برام داداش ((: امروز شیوا هم اومد تازه 
تا موقعی که صابون تولید بشه ما ادامه میدیم (((:

نگووووو تو خود پشم و اعتبارشی مشتی ((:

شیوا مگه هنوز زندست؟! ((((((((((:::::

#صابون_رمز_وحدت
گفتگـפּ آزاد نسـᓘــہ۳۵6 167
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، ρσєѕɪ
(28-04-2020، 13:00)z_farhad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-04-2020، 12:55)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-04-2020، 12:52)z_farhad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-04-2020، 12:47)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-04-2020، 12:43)z_farhad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاش بغل دست لیست دوستان
یه لیست داشت واسه دشمنانِ ب ظاهر دوست=)))) 

کثیف کاری منم خوب بلدم فرهاد جان .. خیلی دوست دارم به یه بنده خدا تو تهران پیشنهاد بدم ((: نظرت چیه ((:

اینو سپاس نمیکنم
کاش یه دکمه ناسپاسی داشتیم
منم فردا بلیط ساری میگیرم
موفق باشی بچرخ تا بچرخیم ((: من روال کار دستمه میدونی دیگه ؟
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، z_farhad ، Đęąđ.ğïřł
(28-04-2020، 13:02)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-04-2020، 12:58)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-04-2020، 12:56)z_farhad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-04-2020، 12:50)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@z_farhad

عشقم نظرم برگشت((:

کرونا گرفتی

@Mr.Robot
من همیشه آماده ی تو بودم ((: امشب آماده باش قرار جنگ کنیم تو اتاق ((((:
لنتی نگو دشمنا سواستفاده میکنن*.*

جملت ایهام داشت:*
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، Mr.Robot
(28-04-2020، 13:01)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-04-2020، 12:59)z_farhad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-04-2020، 12:55)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون تخصص توعه((:

دیوز
من ازین دور باطل خارج میشم
گمشین=)))))
 سپاس شده توسط Đęąđ.ğïřł ، Mr.Robot ، ρσєѕɪ
(28-04-2020، 13:02)z_farhad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@z_farhad

عشقم نظرم برگشت((:

کرونا گرفتی

@Mr.Robot

عین بنز خیانت میکنی لنتی

Bd1

(28-04-2020، 13:04)z_farhad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-04-2020، 13:01)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون تخصص توعه((:

دیوز
من ازین دور باطل خارج میشم
گمشین=)))))

عشقمون ابدی شد *.*
@Mr.Robot
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، Mr.Robot
(28-04-2020، 13:04)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-04-2020، 13:00)z_farhad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-04-2020، 12:55)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کثیف کاری منم خوب بلدم فرهاد جان .. خیلی دوست دارم به یه بنده خدا تو تهران پیشنهاد بدم ((: نظرت چیه ((:

اینو سپاس نمیکنم
کاش یه دکمه ناسپاسی داشتیم
منم فردا بلیط ساری میگیرم
موفق باشی بچرخ تا بچرخیم ((: من روال کار دستمه میدونی دیگه ؟
اگرم جایی حس کردی روال کار تو دستت نیست بگو روال کارو بذارم تو دستت بیب:‌V
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، Đęąđ.ğïřł
(28-04-2020، 13:03)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-04-2020، 13:00)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم پشم نمونده برام داداش ((: امروز شیوا هم اومد تازه 
تا موقعی که صابون تولید بشه ما ادامه میدیم (((:

نگووووو تو خود پشم و اعتبارشی مشتی ((:

شیوا مگه هنوز زندست؟! ((((((((((:::::

#صابون_رمز_وحدت
اره مثل اینکه ازدواج هم کرده .. 
ولی فلشیا هیچکدوم دور نشدیم از هم اونایی که رفتن اومدن گروه 
اوناییم که گروه نیستن اینجان .. خودت نبودی فقط .. 
درکل خوشحالم برار .. خوش برگشتی 

(28-04-2020، 13:04)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-04-2020، 13:02)Mr.Robot نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@z_farhad

عشقم نظرم برگشت((:

کرونا گرفتی

@Mr.Robot
من همیشه آماده ی تو بودم ((: امشب آماده باش قرار جنگ کنیم تو اتاق ((((:
لنتی نگو دشمنا سواستفاده میکنن*.*

جملت ایهام داشت:*
تو که میدونی کدوم معنیش مد نظرمه ((:
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، Đęąđ.ğïřł ، esiesi

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان