(28-04-2020، 11:00)ѕмσкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(28-04-2020، 10:53)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(28-04-2020، 10:46)ѕмσкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(28-04-2020، 10:40)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(28-04-2020، 10:37)ѕмσкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تو همون لحظه حق باتو شااااید بود .. اما دو خط بعدت خودت و حرفات رو نقض کردی و شدی یه ادم بی ارزش با حرفای تو خالی .. چون حرفی که مدعی شدیو خودت نقض کردی.
کارایی که میشه کرد از لب ساحل و جوج بدتره ... ! لب ساحل و جوج زدن باعث تخلیه اون حس و عقده و پتانسیل درونیت میشه .. این لاس زدنای تا سحر و جیک جیکایی که پشتش اهداف شوم هست،که وارد ساحل و جوج بشه میشه همین افرادی کهه میان و لب ساحل و لفت بازی در میارن ..(البته دوستای خوبیم هستن)
+گپ دارم میخوای؟
ادم تو خالی تویی که انقدر تویه انجمن خودتو به درو دیوار میزنی:^
من اصلا منتظر تایید تو نیستم حاجی:^
باو نمیدونم تو چه گپایی رفتی مه منبع چتای فلان و فلان بود
میتونستی با چهارتا بزرگتر مشورت کنی یعد بری تو هر گپی((:
چقدر دوست داری چرت و پرت بگی و شعار بدی...باو رفیق گپ خوب ندیدی -_-
کلا مثله شبکه چهاری همونقدر جذاب:^
صرفا اهدافی که دارم تو مثال تویی که تاز 3 ساه افتادی تونت نمیتونی درک کنی
من اصا گپ نمیرم گل:v
نگا چرت و پرنت .. دقیقا حرفایی که به من زدی داره به خودت بر میگرده .. بابا من بیشعور بودم ، تو چرا هی میخوای ثابت کنی خودتی :/
اهداف تو ،توی بی هدفیه استاد:^
نمیری یا راهت نمیدن؟ ._.
من اثبات نمیکنم خودمو حرف زدی جوابتو دادم من اثبات شده هستم((:
تو شزوع کردی بحث و توهین :^
خب الان دقیقا همون اصل واسم ثابت شد ..
که انسان ها به چیزی که نمیدانند میخندند ((: به یه بچه بگو شب ناخن نگیرکلسیمت میپره،نمیفهمه که ! باید بهش بگی شب شیطان زیر ناخنته بیدارش نکن .
راهم نمیدن خاالهههه
ای جانم ، جوری اثبات شدی که فیثاغورس اثبات نشده هنو ..
من شروع کردم چون بیشعورو بی شخصیتم .. تویی که ادعای شعور کردی و منو بیشعور خطاب کردی چرا بیشعور شدی ؟
برای بار ششم ، گپ دارم میخواهی؟
میدونی چیه
فک میکنی با گنگ حرف زدن سطحتو میتونی بالا نشون بدی:^
صدبار گفتم الانم میگم حرفای مرتبط به بحث بزن:}
گریه نکن -_-
ناخوناتو شب بگیر بچه خوبی باش ۹شب بخواب میبرنت.-.
میدونم:>
حیقم اومد جوابتو ندم ضایع شی:^