امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

_گفتگو آزاد نسخه 354 _

(23-04-2020، 8:52)ѕмσкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ی لات همیشه لاته ، یه لات همیشه با معرفته ، یه لات نمیگه من لاتم ، ولی ازین لاتای کوچه خلوتی زیاد داریم !
نفهمیدم چی گفتی ولی باحال بود 10
 سپاس شده توسط امیر‌حسین
آگهی
لاتم لاتا قدیم(؛

که متأسفانه منقرض شدن
ایناییم که می‌بینید وارداتی از چین(:
 سپاس شده توسط امیر‌حسین ، ρσєѕɪ ، @پوریا@ ، Faust
(23-04-2020، 9:24)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لاتم لاتا قدیم(؛

که متأسفانه منقرض شدن

14
(23-04-2020، 9:24)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لاتم لاتا قدیم(؛

که متأسفانه منقرض شدن

منم ندیدم ولی میگن ، قانون لاتی اول ادبه دوم معرفت و مرام
 سپاس شده توسط Sirvan10_a ، saba 3 ، ρσєѕɪ ، @پوریا@ ، Faust
(23-04-2020، 9:39)ѕмσкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-04-2020، 9:24)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لاتم لاتا قدیم(؛

که متأسفانه منقرض شدن

منم ندیدم ولی میگن ، قانون لاتی اول ادبه دوم معرفت و مرام
حالا من که ندیدم اینجا کسی ادعا لاتی داشته باشه 

ولی ادعا شاخ بودن زیاد دیدم که 
متأسفانه شاخ واسه آقا گاوه است(؛

من نه از قوانین لاتی سر در میارم نه قوانین شاخ طوری
 ولی کارما میگه هر جور رفتار کنی همون جور بات رفتار میشه(؛
 سپاس شده توسط امیر‌حسین ، ρσєѕɪ ، @پوریا@ ، Faust
تا امروز تعریف درستی از لات نداشتم!
معمولا به افراد جلف، لات میگفتیم.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آب کم است
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آن را اسراف نکنید
water is low
Do not waste it
الماء قلیل
لا تسرفوه

سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، @پوریا@ ، Faust
چ روز قشنگی kaffe2
 سپاس شده توسط م‍حمّد ، Faust
Heart 
دی باش روژین اوش بلاک که ولی لبیرم ناچه که امن فقط رفیقایتم دگل کردی هر چی کوتت کوتم به چاوان ایواره گوشکم بو دنوه اگه هیناینوه نقشکیان هبو ناهلم اجرای کن چون درسته اتو هراپت دگل من کرد ولی امن قت پشتی کوردکی بر نادم

"L¥ÅИИÅ@"
راستی حیوون چارپا هم شاخ داره خب
ولی حتی فکر نمی‌کنم لات باشه گرررررررگ 19
ناشناس
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، @پوریا@
(23-04-2020، 10:32)*SIRVAN* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دی باش روژین اوش بلاک که ولی لبیرم ناچه که امن فقط رفیقایتم دگل کردی هر چی کوتت کوتم به چاوان ایواره گوشکم بو دنوه اگه هیناینوه نقشکیان هبو ناهلم اجرای کن چون درسته اتو هراپت دگل من کرد ولی امن قت پشتی کوردکی بر نادم

"L¥ÅИИÅ@"

@L¥ÅИИÅ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 14 مهمان