امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

.: گفتگو ازاد :. نسخه 353

(22-04-2020، 12:29)AMIRMAHDI_AEZAZI نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-04-2020، 12:28)MO-R-TY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیری ری ری ری ری دیری ری ری ری دیری ری ری ری ری  رین رین

سلام مورتی Heart

چرا عصبی نشدی پس؟
میگم من اجازه نمیدم مدیر شی.
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، Itsali ، Ɗєя_Mσηɗ ، red_Queen
آگهی
نامه کاربری جدیدم مبارک
فقط این اضافه شد_ Big Grin Big Grin
123::
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
.: گفتگو ازاد :. نسخه 353 141

(22-04-2020، 12:29)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-04-2020، 12:25)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-04-2020، 12:23)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تروره یا شایعه cry2  cry2  cry2  cry2

هیچکدام نداره؟
یه گزینه اضافه کن بنویس الف و ب هر دو صحیح است . (((×
دور از شوخی .. ترور درسته !

ترم اول همین کارو کردم Big Grin
جالب اینه نمره کامل داده بود بهم Big Grin  Big Grin  Big Grin
مرسی Sad

من یه درس چهار واحدیو ترم اول با ۹.۷۵ افتادم بعد دیدن نمره م رفتم یه بستنی خوردم و خوابیدم
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، Itsali ، Faust ، Ɗєя_Mσηɗ
(22-04-2020، 12:28)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-04-2020، 12:27)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پس ترورهcry2cry2cry2

گریه نکن میزنم کجت میکنم آ !
نیم نمره که این داستانارو نداره یه انجمن رو درگیر کردی ..
129f
به صنم تعریف میکردم
یبار معلم فیزیکمون گفت تو فصل 1 و 2 رو عالی نوشتی، چرا 3 و 4 رو خالی گذاشتی؟
گفتم چون وقت نداشتم
گفت بهت 10 میدم فقط گمشو احمق (:
 سپاس شده توسط Faust ، ρσєѕɪ ، sober
(22-04-2020، 12:30)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-04-2020، 12:29)AMIRMAHDI_AEZAZI نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-04-2020، 12:28)MO-R-TY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیری ری ری ری ری دیری ری ری ری دیری ری ری ری ری  رین رین

سلام مورتی Heart

چرا عصبی نشدی پس؟
میگم من اجازه نمیدم مدیر شی.
چرا مشکلت چیه
من الکی عصبی نمیشم
123::
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
.: گفتگو ازاد :. نسخه 353 141

سپاس شده توسط Faust
(22-04-2020، 12:29)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان شبه؟
اون نور کم اتاقته که فکر می کنی شبه
کودک درونت از اوناست که موهاشو دوگوشی می بافه و دامن چین چین تنش میکنه؟ D:
کلاس باله هم میره؟D:

اوکی بای (:
 سپاس شده توسط sober ، ρσєѕɪ ، Faust
(22-04-2020، 12:31)Itsali نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-04-2020، 12:28)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-04-2020، 12:27)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پس ترورهcry2cry2cry2

129f
به صنم تعریف میکردم
یبار معلم فیزیکمون گفت تو فصل 1 و 2 رو عالی نوشتی، چرا 3 و 4 رو خالی گذاشتی؟
گفتم چون وقت نداشتم
گفت بهت 10 میدم فقط گمشو احمق (:
۵۰ درصد مطالب رو ۱۰۰ درصد خوندی.
آفرین
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، sober ، Itsali

پس ترورهcry2cry2cry2

129f

چشم Big Grin
ببخش به بزرگی خودت Wink Big Grin
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، Faust
این ماه برام ۱۱ هزار تومن پول تلفن اومد ..
عجیبه ها.
ارزون حساب کرد مشتری شیم ؟
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، sober ، Itsali
(22-04-2020، 12:31)Anill نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-04-2020، 12:29)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-04-2020، 12:25)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-04-2020، 12:23)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تروره یا شایعه cry2  cry2  cry2  cry2

هیچکدام نداره؟
یه گزینه اضافه کن بنویس الف و ب هر دو صحیح است . (((×
دور از شوخی .. ترور درسته !

ترم اول همین کارو کردم Big Grin
جالب اینه نمره کامل داده بود بهم Big Grin  Big Grin  Big Grin
مرسی Sad

من یه درس چهار واحدیو ترم اول با ۹.۷۵ افتادم بعد دیدن نمره م رفتم یه بستنی خوردم و خوابیدم

تقلب چی؟؟؟؟؟
با هندزفری اوکی میشد که^^
 سپاس شده توسط sober ، ρσєѕɪ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 114 مهمان