امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.14
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو ازاد نسخه ۳۵۲

باز خوبه فقط اخرش ی اضافه میونید و گوهر رو گوهری میگید Confused

@@پوریا@
چه عجب مارم لایک کردی -_-
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آب کم است
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آن را اسراف نکنید
water is low
Do not waste it
الماء قلیل
لا تسرفوه

سپاس شده توسط ρσєѕɪ
آگهی
(19-04-2020، 19:38)Anahidd نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-04-2020، 19:36)Kind-girl-nafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-04-2020، 19:35)Anahidd نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-04-2020، 19:34)Kind-girl-nafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-04-2020، 19:29)Anahidd نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها شومام تو کف درسایین یا فقط من دارم بدبختی میکشم crying

خیلی بده
امتحان انلاین crying

از ما هنو امتحان ترم نگرفتن. Big Grin

از ماهم
من شنیدم که گفتن با رعایت بهداشت امتحان های نهایی و کنور گرفته میشه

دروغ میگن
وزیر بهداشت گفته تا دو سال دیه کرونا هست

دوسال چیه
مثل سرما خوردگی همیگشی میشه
ولی براش واکسن میسازن
.Haters  are my greatest  motivators
https://harfeto.timefriend.net/16596388991788

(19-04-2020، 19:46)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عجب تایپکی  Telegh_01

http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=252851

ممد خیلی باحال بود  Telegh_01

(19-04-2020، 19:46)aysan666666 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام Smile

سلام Heart
خوبی ملوسکم Smile Heart
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ
(19-04-2020، 19:56)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-04-2020، 19:40)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-04-2020، 18:56)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-04-2020، 18:52)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-04-2020، 18:51)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

25r3025r3025r3025r3025r30
رفتم در اتاقو قفل کردم کسی نیاد گندکاریمو ببینه شرفم بره Telegh_01
بعد دوباره عین پنگوئن نشستم دارم به کتاب بر باد رفتم نگا میکنم!!!!!
کاغذای خیسو چیکا کنمممم؟؟؟؟؟؟

دارم چیز بدی تصور میکنم فیلم بگیر

25r3025r3025r3025r3025r3025r3025r30
مردم از خنده غزلللللللل
نترس تو اتاق هیشکی نیستTelegh_01Telegh_01Telegh_01

+18 نیس

ن باو Big Grin  Big Grin  Big Grin  Big Grin  Big Grin  Big Grin

ن میگم فک نمیکردم مثبت 18 باش یجور دیگه فک میکردم
(19-04-2020، 19:50)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایسانی ؟  Confused
خوفی؟ 6

Telegh_01استغفراللهTelegh_09

(19-04-2020، 19:48)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-04-2020، 19:46)aysan666666 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام Smile

سلام ایسانی خوفی؟

خوبم ت خوبی
 سپاس شده توسط م‍حمّد ، ρσєѕɪ
(19-04-2020، 19:57)aysan666666 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبی ملوسکم Smile  Heart

مرسی تو خوبی گوگولیم (:
 سپاس شده توسط کــــــــــⓐرمَن
(19-04-2020، 19:56)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لایک چیه آقا محمد Smile
من فقط غزل رو سپاس میدادم اونم به خاطر اینکه به همه سپاس میداد و کسی نبود به خودش سپاس بده
بعضی سخنان گوهربار رو هم باید سپاس داد دیگه Angel Heart
Heart  دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
I    دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
L   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
O   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
V   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
E    دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Y   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
O   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
U    دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
F   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
R    دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
E   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
V   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
E   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
R   Heart
(:

آدم توی این دنیا واسه شکسته شدن 
دلش حق انتخابی نداره !
ولی میتونه انتخاب کنه که کی 
دلش رو بشکنه ...
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ
(19-04-2020، 19:59)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-04-2020، 19:57)aysan666666 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبی ملوسکم Smile  Heart

مرسی تو خوبی گوگولیم (:

عالی
چخبرا Smile
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ
(19-04-2020، 19:58)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-04-2020، 19:56)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-04-2020، 19:40)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-04-2020، 18:56)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-04-2020، 18:52)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دارم چیز بدی تصور میکنم فیلم بگیر

25r3025r3025r3025r3025r3025r3025r30
مردم از خنده غزلللللللل
نترس تو اتاق هیشکی نیستTelegh_01Telegh_01Telegh_01

+18 نیس

ن باو Big Grin  Big Grin  Big Grin  Big Grin  Big Grin  Big Grin

ن میگم فک نمیکردم مثبت 18 باش یجور دیگه فک میکردم

Big Grin چی فک میکردی؟ Big Grin
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ
(19-04-2020، 20:00)aysan666666 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-04-2020، 19:59)**GHAZAL** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبی ملوسکم Smile  Heart

مرسی تو خوبی گوگولیم (:

عالی
چخبرا Smile

خبر زیاده
از تو

(19-04-2020، 19:59)@پوریا@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-04-2020، 19:56)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لایک چیه آقا محمد Smile
من فقط غزل رو سپاس میدادم اونم به خاطر اینکه به همه سپاس میداد و کسی نبود به خودش سپاس بده
بعضی سخنان گوهربار رو هم باید سپاس داد دیگه Angel Heart

تو کی بم سپاس دادی 2020202020202020
 سپاس شده توسط کــــــــــⓐرمَن ، @پوریا@

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان