امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.14
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو ازاد نسخه ۳۵۲

(19-04-2020، 19:24)arash a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخدددددددددددددددددددددددددددددددددددددداااااااااااااااااا ببببببببببببببببببهههههههههههههههههههه دددددددددددددددددددددداااااااااااااااااااااااااادددددددددددددددددددددددددممممممم​ممممممممممممممممم ببببببببببببببببببببررررررررررررررررررررررسسسسسسسسسسسسسسسسیییییییییییییییییننننن​نننننننننننننننننننننننننن دددددددددددددددددددددددددددددددددداااااااااااااااااااااااااااااارررررررررررررررر​رررررررممممممممممممممممممممم  ممممممممممممممممممممیییییییییییییییییییییممممممممممممممیییییییییییییییییرررررررر​ررررررررررررررررررررررررمممممممممممممممممممم

واس چی؟
آگهی
نتیجه گیری امروز:
خدا هیچکسو شیری نکنه Telegh_01
 سپاس شده توسط سهَ‌ند ، red_Queen
بچه ها شومام تو کف درسایین یا فقط من دارم بدبختی میکشم crying
یادش بخیر
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=252851
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آب کم است
آن را اسراف نکنید
water is low
Do not waste it
الماء قلیل
لا تسرفوه

سپاس شده توسط red_Queen
(19-04-2020، 19:28)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نتیجه گیری امروز:

شیر؟ Huh
(19-04-2020، 19:28)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نتیجه گیری امروز:

تو خودت شیری Telegh_36
هی میگی میووو میووو
ناشناس
 سپاس شده توسط Ɗєя_Mσηɗ
(19-04-2020، 19:26)Anahidd نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-04-2020، 19:25)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-04-2020، 19:16)Anahidd نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام بر کاربران گرامی Big Grin
@"m.h.sa "
@محمّد "
@"aysan666666 "
@"thug life "
چطورییید؟

سلااام آنی Wink  Tongue
خوبی؟؟؟

مرسی گلم Blush   Heart تو خوبی؟

فدات Big Grin
اره فک کنم Big Grin
(19-04-2020، 19:31)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-04-2020، 19:26)Anahidd نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-04-2020، 19:25)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-04-2020، 19:16)Anahidd نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام بر کاربران گرامی Big Grin
@"m.h.sa "
@محمّد "
@"aysan666666 "
@"thug life "
چطورییید؟

سلااام آنی Wink  Tongue
خوبی؟؟؟

مرسی گلم Blush   Heart تو خوبی؟

فدات Big Grin
اره فک کنم Big Grin

بشم Heart
چرا فک کنی؟
(19-04-2020، 19:30)Anahidd نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نتیجه گیری امروز:

شیر؟ Huh

چند صفحه قبلو بخونTelegh_01
این شیر نه اون شیرTelegh_01Telegh_01
 سپاس شده توسط ᴀᴡᴀʏᴀᴜʀᴏʀᴀ
(19-04-2020، 19:22)Kind-girl-nafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-04-2020، 19:18)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-04-2020، 19:15)thug life نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-04-2020، 19:11)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-04-2020، 19:10)اعزازی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زنده ای اه Sad
نگران نباش به همین زودی از انجمن میرم
این چ حرفیه پسررررر
اینو دیه نبینماااا چرا بری؟؟
ما بدیم؟
مشکلی پیش اومده وه باید برم شاید دیگه بر نگردم
فقطم غزل میدونه چرا میرم و برنمی گردم

(19-04-2020، 19:16)اعزازی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-04-2020، 19:15)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-04-2020، 19:13)اعزازی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدارو شکر71
من که میدونم مشکل تو با من چیه همون قضیه کی توی پ.خ بهم گفتی ابجی اینا  
خخخخخخخخخخخخخخخخخخ
ارزو بر جوانان عیب نیست
نه اینجوری نی برایه اینکه کاری کردی من ب بهترین دوستم دعوا کنم

چرا هست من باعث شدم تو با نفس دعوا کنی؟
@"kind-girl-nafas"
نفس من بافث شود تو با این دعوا کنی؟

سیروان فرزندم خواهشا بحث نکن
من بخاطر هیچکس با اون یکی دعوا نمیکنم

چشم نفس خودت میدونی من روی حرف تو حرف نمی زنم پس به اون اقا هم بگو مقصر خودش بوده نه من
ممنون

راستی

@"عزازی"

فهمیدی؟

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان