امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.14
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگو ازاد نسخه ۳۵۲

(18-04-2020، 18:53)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-04-2020، 18:51)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-04-2020، 18:46)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-04-2020، 18:45)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-04-2020، 18:41)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

38وای خدا
دوروز سخت پشت سر گذاشتمTelegh_50
خیلی بیشعوری مهساTelegh_59
دستم بهت برسه282828282828
میکشمت2020202020

تا تو باشی نگی حوصله ندارم از دلت دربیارمTelegh_49
نفهمیدم.واضح بگو3333333333
مهسا ی سوال روبیکا هم سرت شلوغه333333
چرا انلاینی سین نمیکنی28282828
صبح پیام دادم.هنوز سین نکردی282828

اون شب گفتم بات قهرم گفتی حوصله ندارم از دلت دربیارم...کاتتتتتتتتتت
دل توچولومو اوفی کلدییییییییی

باهوش داشتم برا امتحان میخوندم تو گروهای درسی پلاس بودم .___.
امتحانو هم که دادم بعدش مرض داشتم سین نکردم!

Telegh_59Telegh_59Telegh_59Telegh_59Telegh_59خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
خب الان سین کنTelegh_01هی ان میشی سین نمیکنی افسردگی گرفتم25r3025r3025r3025r3025r30

نووووووووووووووووچچچچچچچچچچچچچچچچچچچچ هنو از دلم درنیاوردییییییییییییی10198
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
آگهی
(18-04-2020، 18:58)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-04-2020، 18:52)ღℯʟїкα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-04-2020، 18:51)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-04-2020، 18:48)ღℯʟїкα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-04-2020، 18:47)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوشبختم عزیزم4xv

نمیدونم چرا کاری سختو به من میدن

کار سخت برا من ظرف شستن/:
واسه تو چیه؟
اشتی دادن

هیچ وقت این کارو نکن/:
تجربه ثابت کرده تهش همه چی سرت خورد میش.میشی ادم بده

دهنم جر خورد از بسداد زدم

(18-04-2020، 18:58)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-04-2020، 18:52)ღℯʟїкα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-04-2020، 18:51)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-04-2020، 18:48)ღℯʟїкα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-04-2020، 18:47)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوشبختم عزیزم4xv

نمیدونم چرا کاری سختو به من میدن

کار سخت برا من ظرف شستن/:
واسه تو چیه؟
اشتی دادن

هیچ وقت این کارو نکن/:
تجربه ثابت کرده تهش همه چی سرت خورد میش.میشی ادم بده

دهنم جر خورد از بس داد زدم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نآشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(18-04-2020، 18:59)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-04-2020، 18:53)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-04-2020، 18:51)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-04-2020، 18:46)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-04-2020، 18:45)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تا تو باشی نگی حوصله ندارم از دلت دربیارمTelegh_49

Telegh_59Telegh_59Telegh_59Telegh_59Telegh_59خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
خب الان سین کنTelegh_01هی ان میشی سین نمیکنی افسردگی گرفتم25r3025r3025r3025r3025r30

سین نمیکنییییییییییییییییییییییییییییییی
پشته گوشتو منو دیدیییییییییییییikeikeikeikeikeikeikeikeikeike
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(((:

•ناشناس•
(18-04-2020، 18:57)ღℯʟїкα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-04-2020، 18:52)The.One.True_Morty نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-04-2020، 18:51)ღℯʟїкα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-04-2020، 18:49)The.One.True_Morty نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کلا تجربی رفتن الان قمار بزرگیه مخصوصا اگه امکانات درجه یک نداشته باشی
قبول شدن توش خیلی خیلب سخته
برین سمت گرایشاتون

من میخوام تجربی برم-__-

بزرگترین اشتباه زندگیم رفتن به تجربی بود

من تو خونم تجربی در جریانه

منم همین بودم زیست 64 زدم 32 تا سوال درست بدون غلط ): ولی متاسفانه کافی نیست تو همه ی درسا باید عالی باشی حتی متوسط و خوب هم نه! عالی
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
@m.h.sa
مهسا فقط فنی حرفه ای خوبه25r3025r3025r3025r30
هم از لحاظ درسی.هم درامد
(((:

•ناشناس•
 سپاس شده توسط Sirvan10_a
(18-04-2020، 18:57)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-04-2020، 18:54)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"sirvan.."

واس اینکه مثلا بیای یکی از رشته ها رو تدریس کنی تو دانشگاه باید دکترا داشته باشی...
حالا اگه یکی بخاد یکی از رشته های پزشکیو تدریس کنه...هفت سال باید بخونه برا عمومی چن سال باید بخونه تخصصو بگیره و چند سال دیگه هم برا دکترا..البته بعد اینکه با هزار مصیبت از بین اون همه داوطلب قبول شد!
ولی برا رشته های انسانی اینجوری نیست ._.
اخه باهوش من اوت برلی اینکه دکتر بشی نه معلم تدریس گر تجربی الان اگه مثلا از تجربی بری دبیری زبان راحت دکتر بگیری میتونی بری زبان تدریس کنی با توی دانشگاه فیزیک تدریس کنی الان معلمه زبانم استاد دانشگاهه یه خونه دارا ادم نگاش میکنه دهنش کج میشه انقدر بزرگه

الان تو برا زبان میری تجربی بخونی؟؟؟وات د فاز؟؟؟
به هر حال از نظر اینده شغلی هم نگا کنی رشته های انسانی خیلی بهتر هستن!
(18-04-2020، 18:58)The.One.True_Morty نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-04-2020، 18:54)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واس اینکه مثلا بیای یکی از رشته ها رو تدریس کنی تو دانشگاه باید دکترا داشته باشی...
حالا اگه یکی بخاد یکی از رشته های پزشکیو تدریس کنه...هفت سال باید بخونه برا عمومی چن سال باید بخونه تخصصو بگیره و چند سال دیگه هم برا دکترا..البته بعد اینکه با هزار مصیبت از بین اون همه داوطلب قبول شد!

بهترین انتخاب انسانیه واقعا هم درساش جالبه هم قبول شدن تو رشته های تاپش ممکنه
انسانی رشته ای که ضعیفم است خوبم هست
ولی تجربی در مدارس مثل ماله من که هر سال 10 تا پزشکی میده کل قوی هست و ضعیف جای نداره
توی تجربی بخونی اینده شغلی داری
ولی توی انسانی فقط دبیریش 100% اونم اول از تجربی بر میدارن بعدش رتبه برتر های انسانی دوستم 1@7 اورد قبول نشد
(18-04-2020، 19:00)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-04-2020، 18:59)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نووووووووچچچچچچچچچچچچچچچ
عه اینجوریه؟؟؟؟؟ باشه منم لج میکنم! Dodgy Dodgy Dodgy
خدافسسسسسسسسسسسس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Sirvan10_a
(18-04-2020، 19:03)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-04-2020، 19:00)SHAGHAYEGH-MIRR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نووووووووچچچچچچچچچچچچچچچ
عه اینجوریه؟؟؟؟؟ باشه منم لج میکنم! Dodgy  Dodgy  Dodgy
خدافسسسسسسسسسسسس

گوووووووووووووووووودددددددددددددددددددددددددددبایییییییییییییییییییییییییییییییی​ییییییییییییییی497
بلاکککککککککککککککککککککک25r3025r3025r3025r30
(((:

•ناشناس•
 سپاس شده توسط Sirvan10_a
(18-04-2020، 19:01)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-04-2020، 18:57)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"sirvan.."

اخه باهوش من اوت برلی اینکه دکتر بشی نه معلم تدریس گر تجربی الان اگه مثلا از تجربی بری دبیری زبان راحت دکتر بگیری میتونی بری زبان تدریس کنی با توی دانشگاه فیزیک تدریس کنی الان معلمه زبانم استاد دانشگاهه یه خونه دارا ادم نگاش میکنه دهنش کج میشه انقدر بزرگه

الان تو برا زبان میری تجربی بخونی؟؟؟وات د فاز؟؟؟
به هر حال از نظر اینده شغلی هم نگا کنی رشته های انسانی خیلی بهتر هستن!
مم هدف اصلیم پزشکی و داندانه چی میگی توی قلمچی هم ثابت کردم میتونم برم پزشکی مثال زدم برات الان ایران 300000
هزار پرستار نیاز داره در چند سال ایند میدونی چقور پرستار بر میدارن رشته عای پزشکی پیران پزشکی امنیت شغلی 100% ولی انسانی فقط دبیر 100%
من الکی تجربی نیومد دوستل تحقیق کردم پیشه 10 مشاوره تحصیلی رفتم ازون 10 فقط یکی گفت نرو تجربی اونم گفت برو ریاضی
 سپاس شده توسط شـــقآیــق

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 32 مهمان