امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

≈ گفتگـو آزاد نسخـ ـه 350 ≈

(12-04-2020، 17:37)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2020، 17:33)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اجب

رجب Dodgy  Big Grin  Big Grin  Big Grin  Big Grin
برا چی ویرایشش کردی؟؟؟؟؟
بین دو گزینه گیر کرده بودم:
۱.ویرایش
۲.اخطار
با توکل به خدا و دعا و درخواست بهترین تصمیم از درگه او، گزینه‌ی اعلی رو بر عالی ترجیه داده و ویرایش کردم (:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آب کم است
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آن را اسراف نکنید
water is low
Do not waste it
الماء قلیل
لا تسرفوه

سپاس شده توسط Ɗєя_Mσηɗ ، شـــقآیــق ، ρσєѕɪ
آگهی
(12-04-2020، 17:41)l¯̄ ͡ ̶๖̶ۣۜ๖ۣۜA҉L҉I҉ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2020، 16:38)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2020، 16:37)ღℯʟїкα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@l¯̄ ͡ ̶๖̶ۣۜ๖ۣۜA҉L҉I҉
وقتی نیستش
فلشخور چرته
کارش رو بیشتر با پ.خ را میندازه.
کم دیدم گ.ا بیاد.

ی بار اومدم فک کنم یکی بم گفت منحرف جنسی  Smile
دور از شوخی من کلا فعالیتی ندارم 
هعی...!
مردم فضولن...!
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، م‍حمّد
(12-04-2020، 17:42)Hediyee نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام@"m.h.sa"
خوبي؟

سلام ((:
میسی خوبم
تو چطوری؟
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ
(12-04-2020، 17:41)l¯̄ ͡ ̶๖̶ۣۜ๖ۣۜA҉L҉I҉ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2020، 16:38)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2020، 16:37)ღℯʟїкα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@l¯̄ ͡ ̶๖̶ۣۜ๖ۣۜA҉L҉I҉
وقتی نیستش
فلشخور چرته
کم دیدم گ.ا بیاد.

کی ؟ بگو خرخرشو بجوَم Telegh_16
آب کم است
آن را اسراف نکنید
water is low
Do not waste it
الماء قلیل
لا تسرفوه

سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، شـــقآیــق ، Ɗєя_Mσηɗ
(12-04-2020، 17:42)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2020، 17:37)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2020، 17:33)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اجب

رجب Dodgy  Big Grin  Big Grin  Big Grin  Big Grin
برا چی ویرایشش کردی؟؟؟؟؟
بین دو گزینه گیر کرده بودم:
۱.ویرایش
۲.اخطار
با توکل به خدا و دعا و درخواست بهترین تصمیم از درگه او، گزینه‌ی اعلی رو بر عالی ترجیه داده و ویرایش کردم (:

ای جانم چه تصمیمات درستی میگیره بابایی من Big Grin
 سپاس شده توسط م‍حمّد ، شـــقآیــق ، ρσєѕɪ

@l¯̄ ͡ ̶๖̶ۣۜ๖ۣۜA҉L҉I҉
وقتی نیستش
فلشخور چرته
کم دیدم گ.ا بیاد.

غلط کردش Angry
نآشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(12-04-2020، 17:43)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2020، 17:42)Hediyee نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام@"m.h.sa"
خوبي؟

سلام ((:
میسی خوبم
تو چطوری؟

خواهش عزيزم.من.هه.خيلي خوبم.
عاشقتم خواهری
@"Anahidd"
زندگیمییی آجی Heart
علی چرا اینقد زود آف میشی:ngh:
دو دقه بمون فیض ببریم:ngh:
هعی...!
پوکیدم!
(((:

•ناشناس•
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ
(12-04-2020، 17:45)Hediyee نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-04-2020، 17:43)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام@"m.h.sa"
خوبي؟

سلام ((:
میسی خوبم
تو چطوری؟

خواهش عزيزم.من.هه.خيلي خوبم.

*.*
چی شده؟؟؟
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ
@aysan666666
اومد 49
 سپاس شده توسط کــــــــــⓐرمَن ، شـــقآیــق

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان