امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[ گفتگو آزاد نسخـ ـه 347 ]

(07-04-2020، 15:22)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-04-2020، 15:14)Ƒalleη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب مهم هم همونه دیگه ! هر کسی که لایق مهربونی نیست . 

آره ولی خب ولی من بشخصه رفتارهایی دارم که اگه طرف منو نشناسه خیلی ناراحت میشه ازم.
رفیقام که میگن تو چیزی تو دلت نیست ولی زود عصبی میشی
اینو خیلیا نمیدونن 

آدم حق داره خیلی موقعا عصبانی بشه، بعضیا توفع دارن توی هر شرایطی آدم سبد سبد گل یاس بیاره براشون تو فضا پراکنده کنه ! ((: 

و توهم خیلی آدم معقولی هستی ((: مطمئنم هر ریکشنی یا رفتاری هم که نشون بدی عاقلانه و لازمه. 
 سپاس شده توسط Itsali ، Faust ، ρσєѕɪ ، ρυяρℓє_ѕку
آگهی
(07-04-2020، 15:28)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من به عشق یه اسفندی خیلی اعتقاد دارم.

چون خدادادی مهربونن و دلسوز و زودرنج و کلا داغونیم (:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Vibe
 سپاس شده توسط ρυяρℓє_ѕку ، Faust ، ρσєѕɪ ، Medusa
(07-04-2020، 15:22)Ƒalleη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-04-2020، 15:17)Dıятч Søυł نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-04-2020، 15:14)Ƒalleη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه روز فاصله داریم فقط ، من 14 .

من با اینکه خودم اسفندیم ولی نمیدونم اسفندیا چجورین .

منم، خیلی اعتقادم ندارم به ماه تولد، تستای شخصیت به نظرم قابل اعتمادترن .
ولی معمولا شنیدم میگن رویاپرداز و مرموزن و با محیط خیلی زود سازگار میشن، به دیگران اهمیت میدن.
و کلا با احساساتشون خیلی درگیرن. |:

اینم بشدت درسته :|
ولی با قسمت مرموزش موافق نیسم .
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، Faust ، Itsali ، Medusa
(07-04-2020، 15:29)Itsali نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-04-2020، 15:23)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره انگار جای یه چیز خالیه
چندتا ارسال بزن یه ستاره بگیر.
مرسی ♡

اره اونی که باید نیست
من همش تو پروفایل خودمم فاطیما میگفت چیکار میکنی اونجا :v
اون اکانتتو تگ کن .
فاطیما دیگه کیه؟
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، Itsali ، Medusa
(07-04-2020، 15:28)Arefw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-04-2020، 15:27)p.a.r.h.a.m پرهام نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جوابه منو بدین.
من لایق مهربونی هستم؟

بیام ماچت کنم؟ چیکا کنیم بفمی مهربونیم باهات -_- ما همگی دوست داریم پرهام جان بسه دیکه!

Heart Heart Heart
تو پریزادیو انگاری که رویایو چشمات مینیاتوری ترین تصویر دنیای منه.
تا اخر عمر روت میشینم.
عاشقت هستمو از خودم میگزرم.
ای ماه من کامل شو.
برای بهترین دوست من:کره ی ماه.
 سپاس شده توسط †ᴾᴼᴵˢᴼᴺ†
(07-04-2020، 15:29)The.One.True_Morty نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-04-2020، 15:26)Arefw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من الان باید سر درسام باشم مثلا...
#ب_خودم : خاک بر سرت عارفه -__-

برو درستو بخون دیگه  برو برو پیشته

هوم همون ک ط میگی -__-
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Vibe
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، ρυяρℓє_ѕку
بچرخون چرخ گردووون
ناشناس
(07-04-2020، 15:29)Ƒalleη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-04-2020، 15:22)Faust نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خب مهم هم همونه دیگه ! هر کسی که لایق مهربونی نیست . 

آره ولی خب ولی من بشخصه رفتارهایی دارم که اگه طرف منو نشناسه خیلی ناراحت میشه ازم.
رفیقام که میگن تو چیزی تو دلت نیست ولی زود عصبی میشی
اینو خیلیا نمیدونن 

آدم حق داره خیلی موقعا عصبانی بشه، بعضیا توفع دارن توی هر شرایطی آدم سبد سبد گل یاس بیاره براشون تو فضا پراکنده کنه ! ((: 

و توهم خیلی آدم معقولی هستی ((: مطمئنم هر ریکشنی یا رفتاری هم که نشون بدی عاقلانه و لازمه. 

شما خیلی به من لطف داری دوشیزه ♡
با تشکر ((:
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، Itsali ، ρυяρℓє_ѕку ، Medusa
اگر فکر کردید خیلی داغونید بدونید 18 سالگی به من بارکد رِیپر بودن دادن (:
مهرماهی نبود؟ D:
 سپاس شده توسط ρσєѕɪ ، Faust ، ρυяρℓє_ѕку ، Medusa
(07-04-2020، 15:30)Arefw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-04-2020، 15:29)The.One.True_Morty نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-04-2020، 15:26)Arefw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من الان باید سر درسام باشم مثلا...
#ب_خودم : خاک بر سرت عارفه -__-

برو درستو بخون دیگه  برو برو پیشته

هوم همون ک ط میگی -__-

میچرخه چرخ گردووون
ناشناس

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 78 مهمان