امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[ گفتگو آزاد نسخـ ـه 347 ]

(07-04-2020، 2:03)Kind-girl-nafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-04-2020، 1:57)ѕмσкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوست باشید باهم

به حرف شوهرم گوش کنید Big Grin
بی ادبا Tongue

چشم فقط برو پیامم رو بخون با اعزازی بفهم تقصیره منه یا اون ممنون
آگهی
تگ منو بردارید از اون وسط :-|
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16293567424736
(07-04-2020، 2:07)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-04-2020، 2:03)Kind-girl-nafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-04-2020، 1:57)ѕмσкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوست باشید باهم

به حرف شوهرم گوش کنید  Big Grin
بی ادبا Tongue

سیروان ساکت باش من شماره به کسی ندادم
123::
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[ گفتگو آزاد نسخـ ـه 347 ] 134

بچه ها به من چه منو همش تگ میکنید
منو از اون وسط ور دادید crying

به شو هرم میگم بهتون اخطار بده Big Grin
.Haters  are my greatest  motivators
https://harfeto.timefriend.net/16596388991788

(07-04-2020، 2:01)S-T-I-N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دقت کردین از وقتی سیروان اومده اینجا انجمن دعوا میشه؟Telegh_26
تقریبا هر روز دعواعه .
قبل سیروان فکر میکنم کمتر بود.

معنی این حرف چیه ستین خانوم یعنی من فقط دعوا درست میکنم؟
اگه لینطوریه بگید من میرم دیگه هم گ.ا نمیام تا دعوا درست نشه
بسه دیگه بزارید شبه راحت داشته باشیم
123::
[ گفتگو آزاد نسخـ ـه 347 ] 134

(07-04-2020، 2:08)اعزازی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-04-2020، 2:07)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوست باشید باهم

به حرف شوهرم گوش کنید  Big Grin
بی ادبا Tongue

سیروان ساکت باش من شماره به کسی ندادم

الان که معلوم شد تو بهش پ.خ دادی دختره دروغ میگه باشه
(07-04-2020، 2:06)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوست باشید باهم

چشم اقا امیرحسین فقط دوستتون خودش گند زده انداخته گردنه بنده خودش به دختر مردم شماره میده بعدا میگه تقصیر سیروانه بدبخت

ممنون

حالا میشه در مورد اخطار 20% انروزم توضیح بدید از اقا علی خواستم نداد از محمد خواستم توضیح بدن ندادن شما بگید من فش خوردم عصر اخطارم گرفتم؟

برای بحث و جدل اخطار دادن بهت
(07-04-2020، 2:12)ѕмσкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-04-2020، 2:06)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوست باشید باهم

چشم اقا امیرحسین فقط دوستتون خودش گند زده انداخته گردنه بنده خودش به دختر مردم شماره میده بعدا میگه تقصیر سیروانه بدبخت

ممنون

حالا میشه در مورد اخطار 20% انروزم توضیح بدید از اقا علی خواستم نداد از محمد خواستم توضیح بدن ندادن شما بگید من فش خوردم عصر اخطارم گرفتم؟

برای بحث و جدل اخطار دادن بهت

بحث جدل با کی با پرهام عصر اومد کی بهم فش خانواده داد من هیچی نگفتم به همین خاطره اخطار گرفتم؟

@"s-t-i-n"
جوابه منو بده لطفا
خوشم میاد چقدم خوب گند میزنین به شب و روز ملت !

خدافس !
https://harfeto.timefriend.net/16293567424736

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 73 مهمان