امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[ گفتگو آزاد نسخـ ـه 347 ]

(06-04-2020، 21:16)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2020، 21:11)aysan666666 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2020، 21:09)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2020، 21:03)aysan666666 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2020، 21:02)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوکی Big Grin
Big Grin  Big Grin  Big Grin  Big Grin یاخچیام Heart
سن نجورسن؟ Tongue
من ده یاخشیام بوگون اردبیل ده یاغیش یاقدی Big Grin  Big Grin  Heart

چوخ یاقدی...اوقدر یاغیشی چوخ ایستیرم.. Heart
الان دا کی گوز گوزی گورمی بس که مه دی Big Grin
بیردادا یاغدی اوزده نه یاغدی بیردا مه یوخدی Big Grin ولی سویوخدی

بیردادا چوخ سویوخدی...
دونن بی وضع د شلوغ ایدی خیابان لار..انگارن انگار که کرونا واردی..
ترافیک ایدی اوز د شدیدددددد
استغفرالله اولارا دییدون تکبیر دیوز رستگار اولوز دوز یول گتمیلرکی Big Grin Big Grin Big Grin Tongue
آگهی
(06-04-2020، 21:17)Arefw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2020، 21:13)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2020، 21:11)Arefw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2020، 21:09)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2020، 21:06)Arefw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی داری میگی
من چیکا ب ریاضی دارم
این ی اصطلااااااحه ینی خیلی بیشتر از صددرصد -_-
اون هزار درصده.
(این از اون جاهایی بود که اگه میتونستم با لحن غیر محترمانه میگفتمش)
چرا انقد با من بححث میکنی
من دوس‌دارم بگم صددر هزار تو صد تا منطق و فلسفم برا من بچینیا ، من همینو ک عشقم میکشه میگم...!
بگذریم.
ضعیفه میخوای با یدونه پسر ورزشگاه (اره همین) مبارزه کنی؟
(الانم دلم میخواست ادامشو با لحن دور از شان انسانی ادامه بدم)

نمیدونم چرا کاری ک دوس داری و عمل نمیکنی
أخرین بارت باشه ب من میکی ضعییییفهههه و شان ی خانوم محترم مثه منو میاری پایین ( بدبخ)
اوهوووووممم ناسلامتی ورزشکارم خودم :g

با ضعیفه دیگه بهت ضعیفه نمیگم
شنا رو نگفتم :-| بوکسوره!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آب کم است
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آن را اسراف نکنید
water is low
Do not waste it
الماء قلیل
لا تسرفوه

سپاس شده توسط Itsali
@محمّد
این
@"arefw"
رو اذیت نکن ، حرصیه بعد رو کولت میوفته ها
 سپاس شده توسط م‍حمّد
(06-04-2020، 21:17)ѕмσкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2020، 21:15)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2020، 21:15)ѕмσкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عا بچها هرکی از من ناراحته لطف کنه ببخشه دگ .

توهم میخوای خ.ا کنی؟

چی؟

خود چی چی
= همون خودکشی
https://harfeto.timefriend.net/16293567424736
@m.h.sa
مهسا میگم بیا ما سز خودمونو بزنیم
شروع ول تو ی نفس بخون Wink
(06-04-2020، 21:17)ѕмσкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2020، 21:15)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2020، 21:15)ѕмσкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عا بچها هرکی از من ناراحته لطف کنه ببخشه دگ .

توهم میخوای خ.ا کنی؟

چی؟
خود امالتی
اماله(ت) یعنی بمیراندن
ترکیب اشتباهیه ولی بهتر از این پیدا نکردم که اولش الف باشه
آب کم است
آن را اسراف نکنید
water is low
Do not waste it
الماء قلیل
لا تسرفوه

سپاس شده توسط امیر‌حسین ، sober
(06-04-2020، 21:17)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2020، 21:13)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2020، 21:11)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2020، 21:07)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2020، 21:01)sirvan.. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2020، 21:00)m.h.sa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@parham tak
@"sirvan.."

بس کنید.
به راه راست هدایت شید.
:t/elegh_01:

راست تو چپ منه Tongue
اخیش چقدر بامزه ای خدا برای مدر مادرت نگهت داره
/quote]

نگه داشته Angel

ببخشید یه سوال پدر متدرت نمی گن جوتب سلام رو حتما بده؟

زیادی داری پرو میشیعا
https://harfeto.timefriend.net/16293567424736
(06-04-2020، 21:18)ѕмσкє نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@محمّد
این
@"arefw"
رو اذیت نکن ، حرصیه بعد رو کولت میوفته ها

اره ثابت شده بهم
آب کم است
آن را اسراف نکنید
water is low
Do not waste it
الماء قلیل
لا تسرفوه

سپاس شده توسط امیر‌حسین ، sober ، کــــــــــⓐرمَن
(06-04-2020، 21:17)Arefw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

أخرین بارت باشه ب من میکی ضعییییفهههه و شان ی خانوم محترم مثه منو میاری پایین ( بدبخ)

حدسشو میزدم این لاین محمد جواب بده
 سپاس شده توسط sober
(06-04-2020، 21:16)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2020، 21:14)محمّد نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2020، 21:12)sh.99 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2020، 21:11)Sober نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-04-2020، 21:09)Arefw نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوستا کیهTelegh_01

پرهام دیگه
مگه نمی دونی هنوز مدرک اسکیزوفرنی شو نگرفته D:

وااااااییی پرهام بهت چی گفت :|||

اون جمله ادیبانه رو یبارم شما تکرار کن بار دیگر مستفیض بشیم
@sober
حاجی شما دیگه چرا:>

من خودم بچه پایینم  Confused
آب کم است
آن را اسراف نکنید
water is low
Do not waste it
الماء قلیل
لا تسرفوه

سپاس شده توسط sober ، Đęąđ.ğïřł

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 73 مهمان